Gravad Lax, een klassieke bereiding van rauwe Noorse #zalm gemarineerd in dille, zeezout en suiker, afgemaakt met een mosterd-dille dressing
#Carpaccio van “grain fed” runderlende op klassieke wijze bereid met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes
Salade Burrata, extra romige Mozzarella, huisgemaakte groene pesto, dun gesneden Iberico ham en een kruidencrumble
Krokante geitenkaaskroketjes (2 stuks), met Little Gem salade, kruidige gemarineerde cherrytomaatjes en honingdip
Charcuterie, ambachtelijke vleeswaren flinterdun gesneden met Amsterdamse ui en augurk
Krachtige runderbouillon, getrokken van schenkel en merg, met knapperige groenten
Gestoofde vissoorten op basis van #bouillabaisse, zeeduivel, zonnevis, poon en #zalm, met smaken van saffraan, steranijs en Pernod
Huisgemarineerde spare-ribs, lekker gekruid met een koude dipsaus en gemengde salade
Tiramisu, laag voor laag bereid met lange vingers, mascarpone, koffie en Amaretto Disaronno
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!