Op ambachtelijke wijze gerookt geserveerd met brioche, gesnipperde ui, geroosterde citroen, avocado en crème fraîche
Op ambachtelijke wijze gerookt geserveerd met brioche, gesnipperde ui, geroosterde citroen, avocado en crème fraîche
Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk gevuld bord vol met #carpaccio, vitello tonnato, #sashimi, gerookte zalm, steak tartaar, rivierkreeftsalade, garnalencocktail en #tonijn tataki
#CARPACCIO van rund, keuze uit pesto of truffelmayonaise met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + €7,50)
Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei
Met kalfsgehakt, blauwschimmelkaas en portsaus (ook vega te bestellen)
In pittige saus van olie met pasta, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook
Huisgemarineerd, keuze uit pittige of zoete lak
Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei
Een stoer en sappig stuk vlees van tenminste 1 kg, Lekker met Nino Bergesesaus, chefs special (+ €3.5)
Ook lekker met licht gesmolten ganzenleverkrullen (+ €7,5)
Een fluweelzachte textuur en boterachtige smaak heeft deze dubbele #biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen. Lekker met Nino Bergesesaus, chefs special (+ €3.5)
Met geitenkaas, rode biet, zoetzure rode ui, pijnboompitten en balsamico dressing
Met feta, zongedroogde tomaat, spekjes, pittenmix, bosui, rode ui en kruidendressing
Citroenijs, limoncello en prosecco Te bestellen per glas of per 1 liter kan
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken. Je krijgt gewoon 'Allerlei' desserts
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!