Het viergangenmenu bestaat uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht.
Dungesneden kalfslende met een tonijnmayonaise. Aanbevolen PIN-ON’s: Kappertjes | Ingelegde rode ui | Olijfcrumble
Onze twist op een klassieke waldorfsalade op basis van venkel. Aanbevolen PIN-ON’s: Gorgonzola | Pecannoten | Ingelegde uien
Romige Thaise #Kippensoep met kokosmelk. (recept van Pim).Aanbevolen PIN-ON’s: Limoenpartjes | Verse koriander | Crispy chili
Romige Thaise garnalensoep met kokosmelk. Aanbevolen PIN-ON’s: Limoenpartjes | Verse koriander | Crispy chili
Rosé gegaarde lamsrump met vadouvan kruiden en pompoencrème. Aanbevolen PIN-ON’s: Zoete aardappel | Wortel | Vadouvan jus
Door de chef geselecteerd en rosé gegaard. Aanbevolen PIN-ON’s: Cassave | Little gem sla | Chimichurri (kruidenm
Wisselend visgerecht. Aanbevolen PIN-ON’s: Geroosterde aardappel | Seizoensgroenten | Groene kruiden saus
Gekruide bloemkool “steak” met zijn eigen crème. Aanbevolen PIN-ON’s: Groentejus | Zoete aardappel | Dukkah
3 huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of thee.
Combinatie van onze favoriete kaasjes, frituurhapjes en brood met dip
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!