Restaurant Allerlei & Visserij

Meer informatie

Korte Putstraat 19-21
5211 KP 's-Hertogenbosch


Menukaart van Restaurant Allerlei & Visserij

Laatst bijgewerkt op 07.02.2025
Klassiek gesorteerd
AMBACHTELIJKE ZALM
Op ambachtelijke wijze gerookt geserveerd met brioche, gesnipperde ui, geroosterde citroen, avocado en crème fraîche
14,00
HOLLANDSE GARNALEN
Met krokante kropsla en cocktailsaus
19,00
SASHIMI / SASHIMI XL
Dungesneden zalm en/of tonijn met gember, wakame, wasabi en sojasaus
14,50
19,50
TONIJN PIZZA
Krokante bodem met roomkaas, bieslook, sesamwasabi, wasabimayonaise en wasabi tempura
15,00
GEROOKTE PALING OP BRIOCHE
Met crème fraîche en haringkuit
15,00
RILETTE VAN KABELJAUW
Met bieslook en mierikswortel
14,50
GRAVAD LAX
Met mosterd, dille en crème fraîche
15,00
BORDJE ALLERLEI
Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk gevuld bord vol met carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gerookte zalm, steak tartaar, rivierkreeftsalade, garnalencocktail en tonijn tataki
22,50
BORDJE VISSERIJ DELUXE
Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk bord vol met sashimi, langoustine, gamba's, brioche met paling, coquilles, gerookte zalm en bisque
27,50
CARPACCIO
Carpaccio van rund, keuze uit pesto of truffelmayonaise met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + €7,50)
14,00
VITELLO TONNATO
Rosé gebraden kalfsvlees met rucola, antiboise en tonijnmayonaise
13,50
BEEF TATAKI
Licht gebrande rundermuis met little gem en sesamdressing
14,00
STEAK TARTAAR
Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei
16,50
BURRATA CAPRESE
Met tomaat, basilicum en pesto
14,50
PASTA SALADE
Met doperwt, sugar snap, tomaat, bieslook, rode ui en rode pesto mayonaise
12,50
TONIJN & COQUILLES OP JAPANSE WIJZE
Kort dichtgeschroeide tonijn tataki met gebakken coquilles, wasabimayonaise en teriyakisaus
16,50
LANGOUSTINES
Met little gem, knoflookolie, citrusmayonaise en gegrilde citroen
19,50
GAMBA'S ALLERLEI
Romige pikante saus met paksoi, taugé en citroen
15,00
GAMBA'S PIL PIL
Pittige saus met olie, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook
15,00
GEBAKKEN COQUILLES
Met kreeftensaus
17,50
PASTA VONGOLE
Met pasta en knoflook
15,00
HALVE KREEFT
Met boter en kreeftenrisotto (ook thermidor te bestellen)
22,00
ESCARGOTS
Met kruidenboter en brioche
12,00
GEBAKKEN GANZENLEVER
Met appel en portsaus
19,50
(V) ABDIJKAASJE
Gegrild met preiselbeeren compote en brioche
13,50
(V) GEVULDE GROTCHAMPIGNONS
Met kalfsgehakt, blauwschimmelkaas en portsaus (ook vega te bestellen)
12,50
(V) GEPOFTE AARDAPPEL
Met groenten, falafel, harissa en crème fraîche
12,50

vegetarisch vegetarisch

TOM KHAI KAI
Met kip, paksoi, taugé en koriander
8,75
BISQUE D'HOMARD
Echte verse kreeftensoep
15,00
(V) ZUPPA DI POMODORI
Italiaanse tomatensoep
7,00
GEPOFTE AARDAPPEL (warm gerecht)
Met groenten, falafel, harissa en
12,50

vegetarisch vegetarisch

BURRATA CAPRESE
Met tomaat, basilicum en pesto
14,50
PASTA SALADE
Met doperwt, sugar snap, tomaat,
ieslook, rode ui en
12,50
ABDIJKAASJE (warm gerecht)
Gegrild met preiselbeeren compote en brioche
13,50
GEVULDE GROTCHAMPIGNONS (warm gerecht)
Met kalfsgehakt, blauwschimmelkaas en portsaus (ook vega te bestellen)
12,50
ZUPPA DI POMODORI (warm gerecht)
Italiaanse tomatensoep huisgemaakt
7,00
GEBAKKEN ZALMFILET
Met beurre blanc bieslooksaus
22,50
KABELJAUWFILET
Op Japanse wijze met rauwe tonijn en een goma shoyusaus
25,50
CATCH OF THE DAY
Vraag onze bediening naar onze verrassende catch
24,50
ZEETONG (350-400) Dagprijs
Dagvers, met verse groenten, gegrilde citroen en remouladesaus
TONIJN TERIYAKI
Rood gebakken tonijnsteak met sesam, furikake en teriyakisaus
29,00
ZARZUELA
Trio vis op Spaanse wijze
27,00
GAMBA'S ALLERLEI
In romige pikante saus met pasta, paksoi, taugé en citroen
25,50
GAMBA'S PIL PIL
In pittige saus van olie met pasta, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook
25,50
LANGOUSTINES
Met groenten, knoflookolie, citrusmayonaise en gegrilde citroen
34,50

vegetarisch vegetarisch

HELE KREEFT
Met boter en kreeftenrisotto (ook thermidor te bestellen)
39,90
SURF & TURF
Tournedos Black Angus (150 gram) & 1/2 Kreeft met mayonaise
42,50
PASTA VONGOLE
Schelpdieren met knoflook
21,00
STEAK PEPERSAUS (180 gram)
Black Angus steak van sukade van de grill met pepersaus
24,50
FRANS KIPPETJE
Poussin, krokant gegrild, ook extra pittig te bestellen 'Marrakesh'
22,50
SPARE RIBS (500 gram) SPARE RIBS XL (700 gram)
Huisgemarineerd, keuze uit pittige of zoete lak
20,50
26,00
VARKENSHAAS SATÉ (200 gram)
Satésaus, atjar tjampoer en kroepoek
23,50
LAMSKOTELETTEN
Met truffelpasta
28,00
LAMSHAASJES MET RODE PORT JUS (180 gram)
Uit Nieuw-Zeeland, op de grill rosé gebakken
28,00
PAILLARD (150 gram)
Dungesneden kalfsentrecôte op Italiaanse wijze met truffelpasta
25,00
STEAK TARTAAR (180 gram)
Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei
21,00
TOMAHAWK (per 100 gram)
Een stoer en sappig stuk vlees van tenminste 1 kg, Lekker met Nino Bergesesaus, chefs special (+ €3.5)
11,00
TOURNEDOS BLACK ANGUS (150 / 200 gram)
Ook lekker met licht gesmolten ganzenleverkrullen (+ €7,5)
25,50
29,50
RIB EYE BLACK ANGUS (250 gram)
Lekker met Nino Bergesesaus, chefs special (+ €3.5)
32,50
CHATEAUBRIAND (250 gram p.p.)
Een fluweelzachte textuur en boterachtige smaak heeft deze dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen. Lekker met Nino Bergesesaus, chefs special (+ €3.5)
34,75
PASTA DI POMODORI
Pasta met Italiaanse tomatensaus
14,00
TRUFFELRISOTTO
Met champignons, spinazie, kookroom, pijnboompitten, bosui, Parmezaanse kaas
19,50
QUICHE
Met vergeten groenten
17,50

vegetarisch vegetarisch

BLOEMKOOL RISOTTO
Met curry kokosmelk, courgette, broccoli en bosui
18,00
SALADE VEGA
Met geitenkaas, rode biet, zoetzure rode ui, pijnboompitten en balsamico dressing
12,50
17,50
SALADE NICOISE
Klassiek met verse tonijn als rosbief gebakken
16,50
22,50
SALADE VISSERIJ
Coquilles, rivierkreeftjes, verse zalm en citrusmayonaise
16,50
22,50
SALADE GEROOKTE EEND
Met feta, zongedroogde tomaat, spekjes, pittenmix, bosui, rode ui en kruidendressing
15,50
19,75
KLEINE GROENE SALADE
4,50
GROTE GROENE SALADE
Met gegrilde groente
8,50
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
3,50
PEPERSAUS, CHAMPIGNONSAUS
OF RODE PORT JUS
2,75
NINO BERGESE SAUS (CHEFS SPECIAL)
3,50
MAYONAISE / KERRIESAUS
0,50
NOUGATINE IJSTAART
IJstaart met butterscotch granulaat, walnoot en caramelsaus
10,00
CRÈME BRÛLÉE
Franse klassieker van tonkabonen met vanille ijs
9,00
DAME BLANCHE KLASSIEK
Drie bollen vanille ijs met slagroom en chocoladesaus
9,00
SCROPPINO
Citroenijs, limoncello en prosecco Te bestellen per glas of per 1 liter kan
8,50
32,00
COOKIE FUDGE
Witte chocolade fudge, chocolademousse, chocolade ganache en caramel ijs
9,50
ALLERLEI'S IJSFESTIJN
Drie soorten ijs met crumble en slagroom
9,00
BROWNIE
Met frisse aardbeigel, witte chocolademousse en vanille ijs
9,50
TIRAMISU
Volgens klassiek Italiaans recept
9,50
HANGOP
Gezoete yoghurt met mangogel, vanille crumble en seizoen fruit
9,00
GRAND DESSERT
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken. Je krijgt gewoon 'Allerlei' desserts
14,00
KAASASSORTIMENT
Wisselende kaassoorten met vijgenbrood en appelstroop
14,00
KINDERIJSJE
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen
5,50
FRIANDISES
Vier heerlijke lekkernijen, lekker voor bij de koffie
6,25
CHEESECAKE
Met rood fruit en chocolade ijs
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Allerlei & Visserij is 07.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.