Jeronimus Eet & Borrel Café

Meer informatie

Markt 8
5211 JX 's-Hertogenbosch


Menukaart van Jeronimus Eet & Borrel Café

Laatst bijgewerkt op 08.02.2025
Klassiek gesorteerd
BROODPLANK MET DIPS – VEGA
vers gebakken broodjes met 3 dips
8,50
KNOFLOOK GAMBA’S
gamba’s in een krokant jasje, met aioli en chili dip, zeven stuks
13,50
GYOZA’S
gefrituurd, gevuld met kip en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks
8,50
GYOZA’S – VEGA
gefrituurd, met vegetarische vulling en geserveerd met knoflook soja saus, vijf stuks
8,50

vegetarisch vegetarisch

PATA NEGRA
80 gram van de allerlekkerste Spaanse Iberico ham, vers gesneden
15,50
CARPACCIO
flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitjes en pesto of truffelmayo
14,50
BUIKSPEK
zoetzure venkel, frisee, soja parels, teriyaki lak
14,00
GEROOKTE EENDENBORST
rode uien compote, rode kool, vijgen en gepofte kastanje
15,00
TARTAAR VAN ZALM
avocado, mango, ponzu dressing, yuzu, frisee, sesam en rode curry kroepoek
15,50
GEGRILDE COQUILLE
puree van aardpeer, pata negra krokant, schuim van witte wijn
16,50
TRUFFEL RISOTTO KROKET- VEGA
huisgemaakte kroketjes, beuzkenzwam, truffel olie, parmezaan, gepofte cherry tomaat, walnoot
13,50
TOMATENSOEP
het vertrouwde ‘Jeronimus’ recept, met kip
8,50
CHEF’S SOEP
vers bereid, telkens iets anders en meestal vegetarisch
8,50

vegetarisch vegetarisch

SALADE CARPACCIO
met flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan, pijnboompitten, pesto of truffelmayonaise
16,50
SALADE ZALM
met gerookte zalm, dille creme, ei crumble en kruidenolie
17,50
SALADE GEITENKAAS
met gegratineerde geitenkaas, quinoa, walnoten, honing en zongedroogde tomaatjes
16,50
SALADE KIP
met gemarineerde en gebakken kippendij, spekjes, pestomayonaise, parmezaan en croutons
15,50
SPARERIBS
onze lekkere malse ribs met twee koude sausjes, frites en salade
23,50
KIPSATÉ
gemarineerde malse kippendijfilet met onze satesaus, atjar, kroepoek en frites
20,50
COQ AU BIERRE
kipstoofpotje gegaard in bier met spekjes en seizoensgroenten, met brood
22,50
BEEF TERIYAKI
mals gebakken biefstukpuntjes, afgeblust met teriyaki, met seizoensgroenten en frites
25,50
HANGING TENDER
runderlende, rondom dichtgeschroeid, met bier jus, geserveerd in een sizzling pan, met gebakken paddenstoelen en frites
28,50
BLACK ANGUS STEAK 300 GRAM
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites
35,50
1/2 BLACK ANGUS STEAK
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites
27,50
TOURNEDOS VAN DE GRILL
aardappelgratin, seizoensgroenten, peper- of port saus, met frites
30,50
DUO VAN WILD
wild zwijn sukade, hertenbiefstuk, pompoen puree, seizoensgroenten, stoofpeer, rode wijn saus, met frites
29,50
KABELJAUW HAAS
met een kruidenkorst, witte wijn/saffraan saus, seizoensgroenten, aardappelmousseline, kruidenolie, met frites
28,50
ZEEBAARS
beurre blanc met citroen, gegrilde groenten, met frites
26,50
PORTOBELLO – VEGA
uit de oven met geitenkaas, paddenstoelen ragout, seizoensgroenten, stoofpeer schuim van beukenzwam en met frites
23,50
POT PIE – VEGA
pompoen ragout, doperwten, bospeen, seizoensgroenten, bladerdeeg korst, met frites
22,50
CRISPY CHICKEN BURGER
homemade crispy chicken op een brioche, met honing mosterd, cole slaw en sla en tomaat, natuurlijk met frites
19,50
BOSSCHE BOL DESSERT
een halve Bossche bol met een bolletje vanille ijs
8,50
SPECULAAS CHEESECAKE
amaren kersen, toffee, witte chocolade en kaneel crumble
9,50
APPLE CRUMBLE
warm uit de oven, banketbakkersroom, kaneel crumble, vanille ijs
9,50
KAASPLANK VAN DE BOSSCHE MARKT
5 soorten kaas, met kletzenbrood en appelstroop
14,50
CARPACCIO TRADITIONEEL
dungesneden ossenhaas, met parmezaan, pijnboompitten, en naar keuze pesto of truffel mayonaise
KNOLSELDERIJ SOEP – VEGA
romig, met garnituur van krokant gebakken salie en hazelnoot. eventueel met bacon voor de liefhebber
TARTAAR VAN ZALM
avocado, mango, yuzu, pozu dressing, frisee sla, sesam en rode curry kroepoek
WILD ZWIJN SUKADE
pompoen puree, wildjus, seizoensgroenten, stoofpeer en frites
ZEEBAARS
beurre blanc met citroen, gegrilde groenten, met frites
PORTOBELLO UIT DE OVEN – VEGA
met geitenkaas, bospaddenstoelen ragout, stoofpeer, seizoensgroenten, schuim van beukenzwam en met frites
APPLE CRUMBLE
warm uit de oven, banketbakkersroom, kaneel crumble en vanille ijs
BOSSCHE BOL DESSERT
halve Bossche bol met bolletje vanille ijs
SCROPPINO
citroen ijs, wodka en prosecco

De bewerkingsstatus van de menukaart van Jeronimus Eet & Borrel Café is 08.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.