Ristorante Onesto

Meer informatie

Korte Putstraat 7a
5211 KP 's-Hertogenbosch


Menukaart van Ristorante Onesto

Laatst bijgewerkt op 10.02.2025
Klassiek gesorteerd
Burrata Prosciutto di Parma
Romige burrata en prosciutto di Parma, gegrilde courgette, balsamico glaze en rozemarijnbrood.
16,00
Bruschetta al Pomodoro
4 stuks bruschetta, tomaat, basilicum, knofl ook, ui en olijfolie extra vergine.
12,50
Prosciutto di Parma
80 gram Prosciutto di parma, ciabatta en truffelcrème.
12,50
Saporita di Pane
Brood met smeersels.
6,50
Carpaccio di Manzo
Carpaccio van het Limousin rund, truffelcrème, geraspte parmezaanse kaas en rucola.
15,50
Melanzane alla Parmigiana
Een taartje van gegrilde aubergine, tomaat, buffelmozzarella, groene pesto en parmezaanse kaas, geserveerd met rozemarijnbrood.
16,00
Tartare di manzo Tartufo
Steak tartaar, kappertjes, truffelcrème en een krokantje van parmezaanse kaas.
16,50
Caprese “Onesto”
Caprese, concassé rijpe pomodori, groene pesto en buffelmozzarella, geserveerd met rozemarijntoast.
14,00
Insalata di Gorgonzola, Fichi e Prosciutto di Parma
Een salade met gorgonzola, vijgen, walnoot en Prosciutto di Parma en balsamicodressing.
16,50
Vitello Tonnato
Gesneden kalfsmuis gemarineerd met verse kruiden, tonijnmayonaise en appelkappertjes.
15,50
Gamberoni alla Diavola (piccanti)
Gamba’s met rode peper, knofl ook, sjalot, brandy en room, geserveerd met ciabatta.
17,00
Crema di Pomodoro
Zachte tomatensoep van zoete tomaten met knofl ook, sjalot en groene pesto en room.
9,00
Vitello con Purea di Tuberi
Sukade van het kalf gestoofd in kalfsjus met steranijs, rozemarijn, tijm, geserveerd op een zalf van knolpuree, roseval aardappels en haricots verts omwikkeld met pancetta.
26,50
Ossobuco Milanese
Kalfsschenkel bereid volgens traditionele wijze in een tomaten-groentesaus, geserveerd met saffraanrisotto
29,50
Pollo alla Cacciatora
Kippendijen, “jagersstijl”, tomaat, olijven, kappertjes, rozemarijn en tijm met roseval aardappels en begeleidende groenten.
23,00

vegetarisch vegetarisch

Tournedos con Tartufo
Tournedos geserveerd met truffeljus, roseval aardappels en haricots verts omwikkeld met pancetta
36,50
Veal Escalope
Kalfsoester geserveerd met een zachte gorgonzolasaus met bospaddestoelen, roseval aardappels en begeleidende groenten.
27,50

vegetarisch vegetarisch

Tagliata di Manzo
Getrancheerde lendebiefstuk geserveerd met rucola, tomaatjes, roseval aardappels, siroop van balsamico glaze en schaafsel van parmezaanse kaas.
26,50
Grigliata di Tonno
Gegrilde tonijn met een frisse antiboise van puntpaprika, tomaat, rode ui, bieslook, balsamico en extra vergine olijfolie. Geserveerd met pasta.
28,50
Filetto di Salmone
Zalm op de huid gebakken geserveerd op ravioli met ricotta spinazie en een paprikamascarponesaus.
27,00
Guazzetto di Pesce in Cartoccio
Vispannetje met kabeljauw en zalm in een tomaten-venkelsaus, gegratineerd met geraspte Parmezaanse kaas, afgetopt met een black tiger garnaal, geserveerd met ciabatta of pasta.
27,50
Tiramisu
Lange vingers gedoopt in espresso met Amaretto en Frangelico, romige mascarpone verrijkt met chocolade.
9,50
Panna Cotta ai Frutti di Bosco
Panna cotta van witte chocolade, rood fruit een crumble van hazelnoot en bosvruchtencoulis.
9,00
Torta Esotica al Mascarpone
Smeuïge cheesecake van mascarpone, mangopassievruchtencoulis, yoghurt en room met een bodem van kruidige koek.
9,50
Torta di Cioccolato
Chocoladetaartje met een warme zachte vulling van pure chocolade, hazelnootcrumble en hazelnootijs
9,00
Sgroppino
Prosecco, limoen sorbetijs en Limoncello.
9,00
Scelta di Formaggi della Casa
Met zorg geselecteerde Italiaanse kwaliteitskazen vergezeld door kletzenbrood, walnoten en chutney
16,50
Gelato per bol
Ambachtelijk Italiaans ijs 1, 2 of 3 bolletjes met slagroom. Vraag de bediening naar de smaken
3,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Ristorante Onesto is 10.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.