Smelt 's-Hertogenbosch

Meer informatie

Korte Putstraat 24
5211 KP 's-Hertogenbosch


Menukaart van Smelt 's-Hertogenbosch

Laatst bijgewerkt op 09.02.2025
Klassiek gesorteerd
Smelt’s Cheese-fondue-burger
grasvoerde rundburger met huisgemaakte uiencompote, cornichons, tomaat, overgoten met kaasfondue Nóg lekkerder met roseval aardappelen +5
22,00
voor onze tosti’s gebruiken wij zuurdesembrood
Zwitserse fondue-tosti
Kazen: l’etivaz alpage, vacherin fribourgeois, appenzeller noir
11,00
Hollandse fondue-tosti
Kazen: petit doruvael, tynjetaler, bunkerblos
9,00

vegetarisch vegetarisch

Truffel fondue-tosti
Kazen: raclette á la truffe, doruvael truffel, boeren gatenkaas
10,00
Je fondue-tosti wordt nóg lekkerder met:
Bekroonde Beenham van Slagerij Bood +
2,00
Huisgemaakte tomaten ketchup +
1,00
Salade met gekaramelliseerde Pelardon geitenkaas
met ingelegde peer, biet, croutons en hazelnoten
14,00
Al onze voorgerechten worden geserveerd met knapperig Sardijns dunbrood
Crème van geroosterde artisjokken
met Parmigiano Reggiano, Marcona amandelen
11,00
Paté de Campagne
met cornichons en huisgemaakte uiencompôte
9,00
Ansjovis
met dungesneden geblakerde paprika en citroenolie
10,00
Steak Tartaar
met klassieke garnering
13,00
Bresaola
Licht gedroogd en dungesneden rundvlees van grasgevoerd rundvlees
14,00
Charcuterie plank
beenham, jamon serrano en venkelsalami
12,00
Oeufmayonnaise
methuisgemaakte truffelmayonnaise
4,50
Olives Luques
fris knapperige olijven uit de Languedoc
7,00
Alle fondues worden geserveerd met onbeperkt knapperig desembrood & verse seizoensgroente
Hollands
Kazen: Petit doruvael, tynjetaler, bunker blosse Smaak: Vol & aromatisch / Wijntip: Riesling
25,00
Zwitsers
Kazen: L’etivaz alpage, vacherin fribourgeois, appenzeller noir Smaak: Kruidig & krachtig // Wijntip: Grüner Veltliner
28,00
Truffel
Kazen: Raclette á la truffe, doruvael truffel, boeren gatenkaas Smaak: Aards & romig // Wijntip: Spätburgunder
26,00
Italiaans
Kazen: Provolone, Parmigiano reggiano, fontina, tallegio Smaak: Krachtig Aromatisch // Wijntip: Trollinger
28,00
Frans
Kazen: Abondance, comté alpage, emmentaler Français, roquefort Smaak: Notig & scherp // Wijntip: Sauvignon Blanc
27,00
+ Aardappeltjes
geroosterde roseval aardappelen uit de oven
5,00
+ Fris knapperige salade
van little gem en croutons
5,00
+ Charcuterieplank
Beenham, jamon serrano, venkelsalami
12,00
+ Bresaola
licht gedroogd en fijn gesneden grasgevoerd rundvlees
14,00
Ravioli Bresato
gevuld met gestoofd rundvlees overgoten met salieboter en doperwten Wijntip: Grenache, Collines D’Elzéard Rhône
25,00
Crème Brûlée
van amaretto, romige vanille custard en krokante karamel
8,00
Huisgemaakte cheesecake
vraag onze bediening naar de smaak van de week!
8,00
Affogato
vanille ijs met gekaramelliseerde amandel, overgoten met espresso
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Smelt 's-Hertogenbosch is 09.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.