Champignons gegaard in room met prei, knoflook, selder, room, uitje, bospeen, gegratineerd met kaas uit de oven, geserveerd met stokbrood.
10,50€
Vind ik lekker!
Mooi Rood
Brandweerballetjes in een licht pittige tomatensaus, gegratineerd uit de oven, geserveerd met stokbrood.
11,50€
Vind ik lekker!
Roseval en maneschijn
Sousvide en in de boter gegaarde roseval aardappeltjes met dungesneden gerookte rib-eye, afgemaakt met salade, mierikswortelmayonaise, rode ui en snippers Parmezaanse kaas.
13,50€
Vind ik lekker!
Roze Weelde
“tompouce” van bladerdeeg met een crème van gerookte forel met gerookte zalm, salade, rode ui, kappertjes, bosui.
12,50€
Vind ik lekker!
Wang Dang Noodle
Dungesneden gemarineerde bavette van de grill, geserveerd op een salade van noodles, rode peper, bosui, sesamzaad, komkommer, rode ui, sesam-soya dressing.
12,50€
Vind ik lekker!
Chicken noodle soep!
Verse kippensoep met verse groentes, noodles en geplukte kip, gekookt eitje, bosui.
9,50€
Vind ik lekker!
Groot
Grolsche zijlende
Malse zijlende van de grill, geserveerd op verse groentes met een klassieke peper-cognac saus.
27,50€
Vind ik lekker!
Rib-eye of the tiger
Malse rib-eye van de grill, geserveerd op verse groentes met een saus Bordelaise van Rode wijn, salie, tijm, rozemarijn en kalfsfond.
29,50€
Vind ik lekker!
Kip Parmezaan
Kipfilet in een korst van broodkruim, met een tomaat-basilicumsaus, Parmezaan en mozzarella uit de oven, geserveerd op pesto pasta.
24,50€
Vind ik lekker!
Creatieve Skreiheid
Skreifilet (jonge winter kabeljauw uit Noorse wateren) met rauwe ham van het Livar varken uit de oven, geserveerd op verse groentes met een saus van grove mosterd.
24,50€
Vind ik lekker!
Ossenhaas…………
Ossenhaaspuntjes roergebakken en afgeblust met een bospaddenstoelensaus, geserveerd op verse groentes
26,50€
Vind ik lekker!
Cacio e Pepe (vega)
Tagliatelle met zwarte peper en Parmezaanse kaas, vleugje room en gesmoorde prei, afgemaakt met champignons in bierbeslag.
21,50€
Vind ik lekker!
Fris en fruitig.
NYC stijl cheesecake met een saus van Bosvruchten en vlierbessenjenever, alcohol is eruit gekookt, dan weet je ervan, Afgemaakt met een bolletje aardbei-cheesecakeijs.
Niet dat we naar de Elzas zijn gefietst vanochtend, maar natuurlijk naar een recept uit de Elzas, geserveerd met een vanillesaus aangemaakt met een vleugje calvados en kaneel, afgemaakt met een bolletje vanilleijs.
9,50€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Oerkroeg Schiller is 26.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.