Oerkroeg Schiller

Meer informatie

Prinsenstraat 4
7121 AG Aalten


Menukaart van Oerkroeg Schiller

Laatst bijgewerkt op 26.02.2025
Klassiek gesorteerd
Broodplankje met dips.
6,00
Texelse Champignons (vega)
Champignons gegaard in room met prei, knoflook, selder, room, uitje, bospeen, gegratineerd met kaas uit de oven, geserveerd met stokbrood.
10,50
Mooi Rood
Brandweerballetjes in een licht pittige tomatensaus, gegratineerd uit de oven, geserveerd met stokbrood.
11,50
Roseval en maneschijn
Sousvide en in de boter gegaarde roseval aardappeltjes met dungesneden gerookte rib-eye, afgemaakt met salade, mierikswortelmayonaise, rode ui en snippers Parmezaanse kaas.
13,50
Roze Weelde
“tompouce” van bladerdeeg met een crème van gerookte forel met gerookte zalm, salade, rode ui, kappertjes, bosui.
12,50
Wang Dang Noodle
Dungesneden gemarineerde bavette van de grill, geserveerd op een salade van noodles, rode peper, bosui, sesamzaad, komkommer, rode ui, sesam-soya dressing.
12,50
Chicken noodle soep!
Verse kippensoep met verse groentes, noodles en geplukte kip, gekookt eitje, bosui.
9,50
Grolsche zijlende
Malse zijlende van de grill, geserveerd op verse groentes met een klassieke peper-cognac saus.
27,50
Rib-eye of the tiger
Malse rib-eye van de grill, geserveerd op verse groentes met een saus Bordelaise van Rode wijn, salie, tijm, rozemarijn en kalfsfond.
29,50
Kip Parmezaan
Kipfilet in een korst van broodkruim, met een tomaat-basilicumsaus, Parmezaan en mozzarella uit de oven, geserveerd op pesto pasta.
24,50
Creatieve Skreiheid
Skreifilet (jonge winter kabeljauw uit Noorse wateren) met rauwe ham van het Livar varken uit de oven, geserveerd op verse groentes met een saus van grove mosterd.
24,50
Ossenhaas…………
Ossenhaaspuntjes roergebakken en afgeblust met een bospaddenstoelensaus, geserveerd op verse groentes
26,50
Cacio e Pepe (vega)
Tagliatelle met zwarte peper en Parmezaanse kaas, vleugje room en gesmoorde prei, afgemaakt met champignons in bierbeslag.
21,50
Fris en fruitig.
NYC stijl cheesecake met een saus van Bosvruchten en vlierbessenjenever, alcohol is eruit gekookt, dan weet je ervan, Afgemaakt met een bolletje aardbei-cheesecakeijs.
9,50
Appeltaart uit de Elzas
Niet dat we naar de Elzas zijn gefietst vanochtend, maar natuurlijk naar een recept uit de Elzas, geserveerd met een vanillesaus aangemaakt met een vleugje calvados en kaneel, afgemaakt met een bolletje vanilleijs.
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Oerkroeg Schiller is 26.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.