met jeneverbes, groene peper, een frisse salade met haricots verts en rode-uiencompote
met geroosterde bloemkool, gerookte rode biet, hazelnoot en limoen (plantaardig)
met krokante kippendijen, gepocheerd ei, ansjovis, croutons en Parmezaanse kaas
met gegrilde #tonijn, little gem, haricots verts, krieltjes, olijven en gekookt ei
gegrilde seizoensgroenten en aardappelpuree. Met pepersaus, Café de Paris boter of Hollandaisesaus.
met stamppot van pompoen met geroosterde pastinaak, wortel en jus van truffel
groenten en rozeval aardappels (plantaardig) Wijntip: Merlot, Les Fruitières rouge
met pompoen, groene kool, gerookte amandel en Hollandaisesaus
van witte chocolade en kaneel met gebakken appels en vanille-ijs (voor 2 personen)
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!