Eetcafé - Feesterij 't Vertier

Meer informatie

Rimpelt 33
5851 EK Afferden


Menukaart van Eetcafé - Feesterij 't Vertier

Laatst bijgewerkt op 07.01.2025
Klassiek gesorteerd
Broodplankje
geserveerd met kruidenboter, aioli en tomatentapenade
6,50
Onze soepen worden geserveerd met brood en kruidenboter
Tomatensoep
huisgemaakt met verse groenten en Italiaanse kruiden
5,50
Goulashsoep
stevige soep met paprika, ui, champignon en aardappel
5,75
Franse uiensoep
afgedekt met geroosterd brood, met kaas overbakken
6,00
Rundercarpaccio
met rucola, pesto, pijnboompitten, Grana Padano en balsamico of truffelmayonaise
13,50
Salade runderhaaspuntjes
licht pittige salade met rauwkost, paprika, rode ui, noten en runderhaaspuntjes
10,00
Black Tiger garnalen
gebakken in knoflook(olie), geserveerd met brood en whiskeysaus
13,50
schnitzel Wiener Art
17,00
schnitzel Champignon roomsaus
19,50
saté van de haas Spies van gemarineerde varkenshaas
met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes aspareribs
20,50
spareribs onze zeer geliefde spareribs
gekruid, geserveerd met whiskey-, knoflook- of chilisaus naar keuze
23,50
vegetarische wrap wrap overbakken met kaas
gevuld met paprika, ui, champignons, wortel en prei
17,00

vegetarisch vegetarisch

Bovenstaande gerechten worden geserveerd op een bedje van roerbakgroenten, met verse salade, friet en frietsaus
kip brie
Kipfilet gewikkeld in Schwarzwälder Schinken met brie overbakken en geserveerd met veenbessencompote
21,50
mixed grill
Combinatie van varkenshaas, kipfilet en biefstuk met whiskey-, knoflook- of chilisaus naar keuze
26,00
steak extra malse biefstuk
met champignon roomsaus of pepersaus naar keuze
28,50
zalm gebakken zalmfilet
geserveerd met een heerlijke krabsaus
25,50
vegetarische salade LICHT PITTIGE SALADE
met rauwkost, paprika, rode ui, noten, gebakken champignons en gesmolten brie
18,00

vegetarisch vegetarisch

SALADE RUNDERHAASPUNTJES
LICHT PITTIGE SALADE met rauwkost, paprika, rode ui, noten en runderhaaspuntjes
19,50
friet met snack naar keuze
frikandel, kroket, knakworst of 4 kipnuggets geserveerd met appelmoes en frietsaus
7,00
saté van de haas
Kleine spies van gemarineerde varkenshaas met satésaus, kroepoek, gebakken uitjes, friet en frietsaus
12,00
spareribs
onze zeer geliefde spareribs: gekruid, geserveerd met whiskey-, knoflook- of chilisaus naar keuze, friet en frietsaus
11,00 1/3 portie spareribs
17,00 2/3 portie spareribs
KIP gebakken kipfilet
met champignonroomsaus, friet en frietsaus
11,00
Chef’s choice
wisselend dessert naar keuze van de kok vraag naar onze wisselende chef’s choice
monchoetje een taartje met monchou
met boerenroomijs en slagroom
7,00
karamello
Hazelnootijs, karamelijs en boerenroomijs met bastogne, karamelsaus en slagroom
8,50
frutta rossa boerenroomijs
met rode vruchten, saus en slagroom
8,50
dame blanche Boerenroomijs
met warme chocoladesaus en slagroom
7,50
aardbeiencoupe
boerenroomijs en aardbeienijs met verse aardbeien en slagroom
8,50
espresso martini
een heerlijke KOFFIECOCKTAIL met koffielikeur, wodka, espresso en suikersiroop
9,50
candy coupe voor de kids
boerenroomijs en aardbeienijs met aardbeiensaus en slagroom, versierd met snoepjes
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetcafé - Feesterij 't Vertier is 07.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.