Zee en Meer

Meer informatie

Julianaweg 37
1921 BD Akersloot


Menukaart van Zee en Meer

Laatst bijgewerkt op 25.02.2025
Klassiek gesorteerd
Tonijn /Zalm Sashimi
Mooie Rauwe Tonijn of Zalm met Wakame, Wasabi en de Sojasaus van Tomasu
15,00
10,00
Gyoza
Japanse Garnalen Pasteitjes met Teriyaki Saus en Bos Uitjes
7,50
Hollandse Garnalen Cocktail
Op een bedje van Rucola Geserveerd met Toast en Whiskey Saus
15,00
Coquilles
Met een krokantje van Prosciutto en Zeekraal
17,50
Vis Trio
Huis gerookte Zalm, Huis gerookte Paling en Hollandse Garnalen met Toast
15,00
Brood en Dip
Geroosterd Brood met Aioli, Kruiden Boter en Tapenade
7,50
Gamba Spies
2 Gamba Spiesjes gebakken in de Knoflook Olie
10,00
Tonijn
Frisse Salade met Tataki Tonijn, kort geroosterd, en afgeblust met Teriyaki Saus
18,50
Gerookte Vis
Frisse Salade met Makreel, warm gerookte Zalm en Paling
17,50
Fruit de Mer
Lauw warme Salade met o.a Gamba’s, Rivierkreeftjes, Noorse Garnalen en
15,00
Zeeduivel Saté
saté van Zeeduivel met Pindasaus
27,50
Saltimbocca van Zeeduivel
Zeeduivel Filet met Prosciutto en Salie, afgeblust met witte Wijn en Room
27,50
Vis Trio
Zeebaars Filet, Zalm Filet en Tongslip
25,00
Gevulde Zeebaars Van de Plaat of Gestoofd
Zijn Buikje vol van Thijm, Rozemarijn, Knoflook en Citroen
22,50
Mossel Pannetje
Pannetje met Mosselen gekookt met een scheutje witte Wijn en Groenten. Geserveerd met Patat, Sla, brood met Kruiden Boter en diverse Sauzen
21,50

vegetarisch vegetarisch

Gestoofde Kabeljauw
Uit de Oven met Tomaat, Kaas, Room en Witte Wijn
22,50
Oesters ‘Gilleardeau’ De Rolls Royce onder de franse Oesters.
geserveerd op een bedje van ijs.
4,50
Canadese Kreeft (600-700 gram per stuk)
Naturel gekookt met Cocktail Saus/Kruiden Olie Of ‘Thermidor-Style’, Geserveerd met Patat en Sla.
45,00
Met Patat, Sla en saus naar keuze
Kibbeling
17,50
Lekkerbek
17,50
17,50
19,50
Scholfilet
19,50
Tongslips
25,00
Inktvis Ringen
17,50
met Patat, Sla, Zeekraal, Garnituur
Tongslips
25,00
Schol Heel (±400 gram)
21,50
Schol Filet
21,50
Tarbot Filet
27,50
Griet Filet
27,50
Mosselen
Gesmoord in de Kruidenboter en afgeblust met witte Wijn
19,50
Zalmfilet
naturel of gemarineerd, met Mosterd-Dille of Teriyaki Saus
21,50
Tonijn
Met Wakame Salade en Teriyaki Saus of KruidenOlie
25,00
Zeeduivelfilet
Naturel of omwikkeld met Spek
27,50
Kabeljauw Haas met Huisgerookte Zalm
22,50
Zeebaarsfilet
22,50
Gamba’s
gepeld en gemarineerd
18,50
Grote Tong (±400 gram)
Dagprijs

De bewerkingsstatus van de menukaart van Zee en Meer is 25.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.