Eetcafé Aan de Maas

Meer informatie

Jan Klingenweg 3
5335 JK Alem


Menukaart van Eetcafé Aan de Maas

Laatst bijgewerkt op 27.02.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio rund
Flinterdunne ossenhaas met truffelmayonaise, zoetzuur en een mix van pijnboompitten en cashewnoten
13,75
Carpaccio tonijn
Met wasabi mayonaise, gefrituurde gember, zoetzuur en zwarte sesamzaadjes
16,75
Fungi op toast
Gebakken champignons op getoast maisbrood met sla, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
10,75
Tomatensoep
Met soepballetjes en room, met brood
6,95
Seizoensoep
Wisselend aanbod, met brood
Snoekbaarsfilet
2 filets, geserveerd met ravigotesaus, citroen en een zilte groentemix
26,75
Slip tongen
Circa 3 tongen, geserveerd met ravigotesaus, citroen en een zilte groentemix
27,75
34,75
Gamberi neri
Zwarte inktvis pasta met grote garnalen, gepofte tomaatjes, peterselie, knoflook en citroen
22,75
Zalmfilet
Op de huid gebakken, afgeblust in thyme-dille marinade, geserveerd met gepofte tomaatjes, citroen en een zilte groentemix
24,95
Wienerschnitzel
Met gebakken champignons, ui, spek, veenbessen compote en citroen
22,75
Biefstuk Angus
220 gram, met gebakken champignons en groenten van het seizoen
26,95

vegetarisch vegetarisch

Entrecote
250 gram, met pepersaus en groenten van het seizoen
28,95

vegetarisch vegetarisch

Varkenshaas saté
225 gram, met kroepoek, atjar, sambal en gefrituurde uitjes
22,95
Medaillons
225 gram varkenshaas, met champignonsaus en groenten van het seizoen
23,95

vegetarisch vegetarisch

Rib-roast
300 gram botermals gepelde varkensvlees, geserveerd met groenten van het seizoen
25,95

vegetarisch vegetarisch

Wagyu Entrecote
250 gram BMS 12, geserveerd met groenten van het seizoen
109,95

vegetarisch vegetarisch

Bitterballen
Krokante korst, smeuïge ragoutvulling en verfijnde, ambachtelijke smaak (6 stuks, geserveerd met grove mosterd)
8,75
Chorizo Kroketjes
Krokante buitenkant met een hartige vulling van kruidige Spaanse chorizo, vol rijke smaken en een lichtpittige twist (6 stuks, geserveerd met sriracha-mayonaise)
8,75
Bitergarnituur
Warme hartige snacks zoals bitterballen, kaasstafjes en mini-frikandels (12 stuks, geserveerd met mayonaise, curry en mosterd)
8,95
Torpedo Garnalen
Krokante, gefrituurde garnalen met een knapperige jasje, perfect als luxe borrelsnack (6 stuks, geserveerd met chilisaus en citroen)
7,75
Mandje Brood
Vers afgebakken stokbrood, geserveerd met verschillende soorten smeersels
7,25
Serrano Ham
Vers gesneden, licht gedroogde ham van varken, rijke, zachte textuur (100 gram, geserveerd met tafelm artijn, brood en aioli)
12,75
Calamari
Goudbruin gebakken inktvisringen met een heerlijk krokante korst, perfect als snack of voorgerecht (8 stuks, geserveerd met aioli)
7,75
Karaage
Japanse specialiteit van malse, gemarineerde kipstukjes, heerlijk knapperig gefrituurd en vol umami-smaak (6 stuks, geserveerd met bosui en sesamsaus)
8,95
Dame Blanche
Vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom
7,50
Héémlse Modder
Chocolademousse (melk) geserveerd met rood fruit en slagroom
8,75
De Smulsteiger
Plank met diverse zoetigheden om lekker samen te delen
15,75
Affogato al Caffè
Bolletje vanille-ijs overgoten met espresso
7,75
Caramellikeur
Vanille-ijs, speculaaskruim, karamelsaus met hinten van tonkaboon, Belgische bonbon en slagroom
9,25
Vin Santo
Heerlijke Italiaanse dessertwijn met cantuccini, pistachenootjes/hazelnoot
9,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetcafé Aan de Maas is 27.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.