Alp de Veenen Boutique Hotel

Meer informatie

Ouderkerkerlaan 19
1185 AC Amstelveen


Menukaart van Alp de Veenen Boutique Hotel

Laatst bijgewerkt op 29.04.2025
Klassiek gesorteerd
Simit Ontbijt
Sesam simit geserveerd met cecil- en beyaz kaas, sucuk worst, olijven, salade, avocado, muhammara en een gebakken ei N-S
16,00
Simit ontbijt om te delen
Een royaal Turks ontbijt met een selectie van kazen, sucuk, olijven, salade, kaymak-honing, tahin-melasse, muhammara, jam, eieren en broodmand N-S
36,00
Filo Cheese
Krokant filodeeg gevuld met romige beyaz kaas, geserveerd met muhammara, gebakken spinazie en gepocheerd ei
15,00
Feta Croissant Melt
Croissant belegd met gebakken spinazie, tulum kaas en een vleugje aleppo-peper gegrild tot perfectie
14,00
Çılbır The Original
Perfect gepocheerde eieren op knoflookyoghurt, getopt met warme paprikaboter. Geserveerd met Turks brood om te dippen
13,00
Menemen
Turks gerecht met langzaam gegaarde tomaat-paprikamix en gebakken eieren
13,00
Pistache Granola Bowl
Granola met pistachenoten, yoghurt en fruit
9,00
Egg Drop Sandwich
Geroosterde brioche met roerei, muhammara, avocado, cecil kaas en onze huisgemaakte saus, getopt met bieslook
14,00
Zalm Simit
Sesam simit belegd met gerookte zalm, romige beyaz kaas, rucola, kappertjes en dille
14,00
No19 Sandwich
Turks brood met smashed avocado, muhammara, tulum kaas, walnoten, geroosterde cherrytomaten en rode olijfolie
13,00
Linzensoep
Klassieke linzensoep met Turks brood
7,00
Turkse balletjessoep
Hartige soep met gekruide gehaktballetjes, kikkererwten en Turks brood – moeders recept
10,00
Mantı
Mini ravioli gevuld met gehakt, geserveerd met knoflookyoghurt en een rijke tomaten-botersaus
16,00
Oruk
Onze specialiteit gemaakt van een knapperige buitenlaag van fijn gemalen bulgur en een rijke vulling van gekruid gehakt, walnoten en aromatische kruiden
19,00
Çoban salade
Turkse herderssalade met tomaten, uien, komkommer, tulum kaas en peterselie, besprenkeld met olijfolie en citroen
13,00
Spinazie salade
Frisse mix van spinazie en rucola, olijven, zongedroogde tomaten, knapperige walnoten en avocado met granaatappel-melasse dressing
15,00
Gebakken spinazie
Gebakken spinazie met knoflookyoghurt
6,00
Aubergine Bruschetta
Geroosterde aubergine en muhammara op Turks brood, getopt met tulum kaas, sumak en aleppo peper en rode olie
8,00
Zahter Aardappelen
Krokant gefrituurde mix van zoete en gewone aardappelen, gekruid met zahter en geserveerd met tahin-yoghurt dip
6,00
Friet
Friet met mayonnaise
5,00
Tosti kaas
Tosti van Turks brood met cecil kaas en sucuk
5,00
Mini Köfte
Gefrituurde köfte met friet
9,00
Roerei & Croissant
Met cherrytomaten en komkommers
9,00
Irmik
Semolina pudding geserveerd met vanille-ijs en pistachenoten
10,00
Soufflé
Chocolade soufflé met draadjes helva en vanille-ijs
9,00
Witte Parels
Rijstpudding met een laagje van gekarameliseerde bruine suiker en kaneel
8,00
Glutenvrij Dessert
Dessert van de week
7,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Alp de Veenen Boutique Hotel is 29.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.