Getoast brioche met gepocheerd ei, gerookte #zalm, gebakken spinazie en hollandaisesaus
Getoast brioche met gemarineerde kippendij, mashed avocado, kropsla, geschaafde Comté, chili vlokken en bieslook
Getoast brioche met gepocheerd ei, gerookte #zalm, gebakken spinazie en hollandaisesaus
Getoast brioche met gemarineerde kippendij, mashed avocado, kropsla, geschaafde Comté, chili vlokken en bieslook
Getoast brioche met steak tartaar, mosterdmayonaise, gepocheerde eieren, bieslook en chili flakes
Getoast brioche met bospaddenstoelen, truffelmayonaise, gepocheerd ei, geschaafde Comté, bieslook, watercress en cherrytomaat
Traditionele Franse ‘Tosti’ met ham, Gruyère, Emmentaler, bechamelsaus, spiegelei en salade
Klassieke salade met gerookte eendenborst, geroosterde pompoen, ingelegde rode ui, croutons, Franse dressing met eendenjus
Romeinse salade met gebakken kippendijen, zachtgekookt ei, Ortiz ansjovis, artisjokharten, croutons, Parmezaanse kaas en Caesar dressing
Gekonfijt aardappelkrokantje (3 st.) met steak tartaar, bieslook en Anna Dutch #kaviaar
Geroosterd brioche (2 st.) met #Foie Gras, gerookte #paling, tomatenchutney, venkel melange en foreleitjes
Langoustine kroketten (2 st.) met gefrituurde peterselie, foreleitjes en citroenmayonaise
Comté en witte truffel kroketten (2 st.) met gefrituurde peterselie en mosterdmayonaise
Gegratineerde langoustine met hollandaisesaus, Piment d’Espelette en citroen
Klassieke steak tartaar met kappertjes, sjalotjes, peterselie, cornichons en Margaux steak tartaar saus geserveerd met crostini’s
Klassieke steak tartaar met kappertjes, sjalotjes, peterselie, cornichons en Margaux steak tartaar saus, bekroond met een quenelle Anna Dutch #kaviaar, geserveerd met crostini’s
Krachtige volle oester uit Frankrijk met romige zilte smaak, met citroen en Mignonette saus
Gegratineerde oester met spinazie en hollandaisesaus
Steak van ossenhaas met groene peper-roomsaus
Steak van ossenhaas met aardappelpuree, spinazie, gebakken #foie gras, zwarte herfsttruffel en Madeira jus
#Hertenbiefstuk geserveerd met aardappelpuree, rode kool, le Ratte chips en hertenjus
Côte de Bœuf 500 gr. met beenmerg, Madeira jus, bearnaisesaus en bieslook
Kabeljauwhaas bereid met een krokante broodkorst, geserveerd met aardappelpuree, zuurkool en een romige grove mosterdsaus
Gepofte biet met geroosterde rode ui, grove mosterd vinaigrette en tuinkers
Chocolade moelleux met #chocolademousse, chocoladecrumble, steranijs roomijs en een gezouten karamelsaus
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!