Dit gerecht is gebaseerd op de rijke smaken van Sichuan peper en de Er King Tiao chili. De naam Boiling Fish komt van de laatste aanraking van het gieten van kokende olie over de visfilet voordat deze op tafel wordt gezet.
Traditioneel Sichuan gerecht. Sichuan augurken zijn de trots van het Sichuan volk, en het is absoluut het hoogtepunt van dit gerecht. " Pixian Chili Bean Sauce is de ziel van de Sichuan keuken, en augurken zijn de ware essentie ."
Op houtskool geroosterde #zeebaars wordt geweekt in onze speciale zelfgemaakte kruiden en saus, gepresenteerd in onze bakplaat die wordt verwarmd totdat u het gerecht op hebt. Beleef een geweldige ervaring met de sissende en aromatische bouillon, stomende en verleidelijke zeebaars erbovenop.
Dit gerecht is gebaseerd op de rijke smaken van Sichuan peper en de Er King Tiao chili. De naam Boiling Fish komt van de laatste aanraking van het gieten van kokende olie over de visfilet voordat deze op tafel wordt gezet.
Traditioneel Sichuan gerecht. Sichuan augurken zijn de trots van het Sichuan volk, en het is absoluut het hoogtepunt van dit gerecht. " Pixian Chili Bean Sauce is de ziel van de Sichuan keuken, en augurken zijn de ware essentie ."
Op houtskool geroosterde #zeebaars wordt geweekt in onze speciale zelfgemaakte kruiden en saus, gepresenteerd in onze bakplaat die wordt verwarmd totdat u het gerecht op hebt. Beleef een geweldige ervaring met de sissende en aromatische bouillon, stomende en verleidelijke zeebaars erbovenop.
Een gerecht dat meer dan een eeuw geleden in Europa en Amerika enorm populair werd. Rood en knapperig vel, mals en geurig vlees. Geserveerd met pecking duck saus, komkommer, lente-uitjes en pannenkoekjes.
Jianghu-stijl keuken. Het staat bekend om zijn tongverdovende pittige smaak, frisse en aromatische geur en verscheidenheid aan ingrediënten.
Een klassiek Sichuan gerecht. Gemaakt met graatloze basa vis om u een nog betere smaakervaring te bieden.
Onze chef-kok uit Sichuan creëerde dit gerecht speciaal voor onze gasten die van pittig eten houden.
De ziel van de Sichuan-keuken. Elk huishouden in Chengdu koestert dit gerecht als symbool van "thuis" en kookt het met delicate culinaire technieken.
Een gerecht van het platteland met een krachtige en pittige smaak die het #Varkensvlees in vuur en vlam zet.
Een beroemd gerecht in Jianghu-stijl. Met een berg chilipepers en Sichuan-pepers erbovenop, is het leuk om de kip die erin begraven ligt te vinden.
Een ware traktatie van het Qinghai-plateau met een krachtige smaak en geur.
Een klassiek koud gerecht uit Sichuan dat voor het eerst werd bedacht door het Bamboo Forest Restaurant in Chengdu.
Tijdens de Qing-dynastie creëerde een echtpaar dit gerecht door gestoofd rundvlees, ossenhart, maag en andere organen op smaak te brengen met een aantal sauzen en kruiden.
Klassiek Sichuangerecht, in 1862 gecreëerd door Chen Mapo (Granny Chen) in haar restaurant in de buurt van Wanfuqiao, Chengdu.
Een gerecht uit Chengdu streetfood dat bestaat uit verschillende ingrediënten in een bouillon van hete en pittige saus. Het wordt ook wel "hot pot for one person" genoemd. Het heeft de pittigheid en het aroma van de traditionele hot pot geërfd, maar omdat alle ingrediënten gekookt worden geserveerd, is het ook handiger voor de gasten.
Yuxiang betekent de geur van vis en is een beroemde kruidenmix in de Sichuan keuken. Yuxiang saus kan gebruikt worden om veel ingrediënten te koken, maar aubergine is absoluut de favoriet van de Sichuan bevolking.
Roerbakken is een veelvoorkomende culinaire techniek in de Sichuan-keuken. Yacai (ingelegde groentemosterd) uit de Yibin-stad in Sichuan is een traditionele augurk die in 1841 werd uitgevonden. Gewone bonen, nadat ze samen met yacai zijn geroerbakt, zorgen voor een heerlijk gevoel van knapperigheid en aroma.
Dit gerecht is afkomstig van Chengdu streetfoodbarbecues en is enorm populair geworden in ons restaurant. Het levert absoluut een ervaring op die net zo ontspannend en plezierig is als snacken en bier drinken bij de streetfoodkraampjes in Chengdu.
Dandan Noodles werd in 1841 gecreëerd en stond op de lijst van de Chinese Noedelgerechten Top 10 van de Association of Chinese Gastronomy.
Een beroemd gerecht dat de Gold Award voor Sichuan-snacks heeft gewonnen en waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1893.
Een beroemde snack uit Chengdu sinds 1941, geserveerd met heerlijke bouillon.
Een onmisbaar gerecht als u gasten ontvangt; voedzaam en toch heerlijk.
Een vast gerecht in het Chinese thuiskookrepertoire. Knapperig vanbuiten maar zacht vanbinnen, dit gerecht past ook perfect bij de zoetzure smaak, en een klein vleugje pittigheid om het aroma te versterken.
Gin, tonic, verse gember, chilipeper, Sichuanpeper. “Sichuan style gin tonic met extra pittigheid. Te heet om te hanteren? Er is maar één manier om erachter te komen.
Lycheewijn, cranberrysap, tonic. “Por een cabeza. Het is een uitnodiging, aarzel niet.
Erguotou-likeur, Fernandes Green Punch, vers limoensap, munt. “Ontdek de magie van het leven, het wonder van tovenarij, in de smaragden wereld van Oz.”
Jiangxiaobai-likeur, grapefruitsap, tonic, verse citroen. "Noem me bij je naam, En ik noem je bij de mijne. De zonverbrande kussen, De bitterzoete herinneringen, Van de zomer."
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!