Profilbild von Sichuan Restaurant Amsterdam
Restaurants in Amsterdam

Sichuan Restaurant Amsterdam

asiatisch
öffnet bald

Speisekarte von Sichuan Restaurant Amsterdam

Beliebte Gerichte von Sichuan Restaurant Amsterdam

Kokende #zeebaars

Dit gerecht is gebaseerd op de rijke smaken van Sichuan peper en de Er King Tiao chili. De naam Boiling Fish komt van de laatste aanraking van het gieten van kokende olie over de visfilet voordat deze op tafel wordt gezet.

#Zeebaars met Sichuan zure augurken

Traditioneel Sichuan gerecht. Sichuan augurken zijn de trots van het Sichuan volk, en het is absoluut het hoogtepunt van dit gerecht. " Pixian Chili Bean Sauce is de ziel van de Sichuan keuken, en augurken zijn de ware essentie ."

Chongqing geroosterde #zeebaars

Op houtskool geroosterde #zeebaars wordt geweekt in onze speciale zelfgemaakte kruiden en saus, gepresenteerd in onze bakplaat die wordt verwarmd totdat u het gerecht op hebt. Beleef een geweldige ervaring met de sissende en aromatische bouillon, stomende en verleidelijke zeebaars erbovenop.

SELECTIE AANBEVELING MENU

Kokende #zeebaars

Dit gerecht is gebaseerd op de rijke smaken van Sichuan peper en de Er King Tiao chili. De naam Boiling Fish komt van de laatste aanraking van het gieten van kokende olie over de visfilet voordat deze op tafel wordt gezet.

#Zeebaars met Sichuan zure augurken

Traditioneel Sichuan gerecht. Sichuan augurken zijn de trots van het Sichuan volk, en het is absoluut het hoogtepunt van dit gerecht. " Pixian Chili Bean Sauce is de ziel van de Sichuan keuken, en augurken zijn de ware essentie ."

Anzeige

Chongqing geroosterde #zeebaars

Op houtskool geroosterde #zeebaars wordt geweekt in onze speciale zelfgemaakte kruiden en saus, gepresenteerd in onze bakplaat die wordt verwarmd totdat u het gerecht op hebt. Beleef een geweldige ervaring met de sissende en aromatische bouillon, stomende en verleidelijke zeebaars erbovenop.

Knapperige #Pekingeend

Een gerecht dat meer dan een eeuw geleden in Europa en Amerika enorm populair werd. Rood en knapperig vel, mals en geurig vlees. Geserveerd met pecking duck saus, komkommer, lente-uitjes en pannenkoekjes.

Hotpot Spicy Deluxe met eendenbloed

Jianghu-stijl keuken. Het staat bekend om zijn tongverdovende pittige smaak, frisse en aromatische geur en verscheidenheid aan ingrediënten.

Sichuan kookvis

Een klassiek Sichuan gerecht. Gemaakt met graatloze basa vis om u een nog betere smaakervaring te bieden.

Anzeige

Sichuan Chili Garnalenballetjes

Onze chef-kok uit Sichuan creëerde dit gerecht speciaal voor onze gasten die van pittig eten houden.

Sichuan Palace Koninklijk #Varkensvlees

De ziel van de Sichuan-keuken. Elk huishouden in Chengdu koestert dit gerecht als symbool van "thuis" en kookt het met delicate culinaire technieken.

Chili #Varkensvlees

Een gerecht van het platteland met een krachtige en pittige smaak die het #Varkensvlees in vuur en vlam zet.

Chongqing Chili Kip

Een beroemd gerecht in Jianghu-stijl. Met een berg chilipepers en Sichuan-pepers erbovenop, is het leuk om de kip die erin begraven ligt te vinden.

Anzeige

Kung Pao Kip/#Garnalen/#Tofu/Aubergines

Een wereldberoemd gerecht uit Sichuan, waarvan de legende teruggaat tot de Qing-dynastie.

Mongools rundvlees

Nog een innovatie van ons die al 30 jaar populair is.

Sichuan pittig rundvlees met #tofu

Dit gerecht wordt bereid met zelfgemaakte hotpotbouillon, die de zachte #tofu en het rundvlees perfect op smaak brengt met een intense pittigheid en aroma.

Amdo gebakken #lamsvlees

Een ware traktatie van het Qinghai-plateau met een krachtige smaak en geur.

Anzeige

Sichuan Royal #Varkensvlees (met knoflook)

Een klassiek koud gerecht uit Sichuan dat voor het eerst werd bedacht door het Bamboo Forest Restaurant in Chengdu.

De heer en mevrouw Smith

Tijdens de Qing-dynastie creëerde een echtpaar dit gerecht door gestoofd rundvlees, ossenhart, maag en andere organen op smaak te brengen met een aantal sauzen en kruiden.

Sichuan Mapo-#tofu

Klassiek Sichuangerecht, in 1862 gecreëerd door Chen Mapo (Granny Chen) in haar restaurant in de buurt van Wanfuqiao, Chengdu.

Ik hou van je Chengdu Hotpot Gemengde Groenten

Een gerecht uit Chengdu streetfood dat bestaat uit verschillende ingrediënten in een bouillon van hete en pittige saus. Het wordt ook wel "hot pot for one person" genoemd. Het heeft de pittigheid en het aroma van de traditionele hot pot geërfd, maar omdat alle ingrediënten gekookt worden geserveerd, is het ook handiger voor de gasten.

Anzeige

Sichuan Palace Aubergine

Yuxiang betekent de geur van vis en is een beroemde kruidenmix in de Sichuan keuken. Yuxiang saus kan gebruikt worden om veel ingrediënten te koken, maar aubergine is absoluut de favoriet van de Sichuan bevolking.

Paleis Groene Bonen

Roerbakken is een veelvoorkomende culinaire techniek in de Sichuan-keuken. Yacai (ingelegde groentemosterd) uit de Yibin-stad in Sichuan is een traditionele augurk die in 1841 werd uitgevonden. Gewone bonen, nadat ze samen met yacai zijn geroerbakt, zorgen voor een heerlijk gevoel van knapperigheid en aroma.

Ik ben een fan van de Chinese taal Chengdu Barbecue Gemengde Groenten

Dit gerecht is afkomstig van Chengdu streetfoodbarbecues en is enorm populair geworden in ons restaurant. Het levert absoluut een ervaring op die net zo ontspannend en plezierig is als snacken en bier drinken bij de streetfoodkraampjes in Chengdu.

Ik ben een fan van mijn vader Chengdu Dandan-noedels (gehakt #varkensvlees)

Dandan Noodles werd in 1841 gecreëerd en stond op de lijst van de Chinese Noedelgerechten Top 10 van de Association of Chinese Gastronomy.

Anzeige

Zhong's pittige dumplings (varkensvulling)

Een beroemd gerecht dat de Gold Award voor Sichuan-snacks heeft gewonnen en waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1893.

Chengdu Wontons in hete en zure soep (#varkensvlees)

Een beroemde snack uit Chengdu sinds 1941, geserveerd met heerlijke bouillon.

Sichuan #Tofu Noedels

Een onmisbaar gerecht als u gasten ontvangt; voedzaam en toch heerlijk.

Sichuan zoetzure varkenshaas

Een vast gerecht in het Chinese thuiskookrepertoire. Knapperig vanbuiten maar zacht vanbinnen, dit gerecht past ook perfect bij de zoetzure smaak, en een klein vleugje pittigheid om het aroma te versterken.

Anzeige

Pittige roergebakken lotuswortel

Chengdu locals houden van het wortelgedeelte van de lotusplant als voedselingrediënt. Pittig, knapperig en verfrissend.

SICHUAN SPECIALE COCKTAILS

Tinder-tonicum

Gin, tonic, verse gember, chilipeper, Sichuanpeper. “Sichuan style gin tonic met extra pittigheid. Te heet om te hanteren? Er is maar één manier om erachter te komen.

Tango-liefhebber

Lycheewijn, cranberrysap, tonic. “Por een cabeza. Het is een uitnodiging, aarzel niet.

Drank van Oz

Erguotou-likeur, Fernandes Green Punch, vers limoensap, munt. “Ontdek de magie van het leven, het wonder van tovenarij, in de smaragden wereld van Oz.”

Afgelopen zomer

Jiangxiaobai-likeur, grapefruitsap, tonic, verse citroen. "Noem me bij je naam, En ik noem je bij de mijne. De zonverbrande kussen, De bitterzoete herinneringen, Van de zomer."

Anzeige

Coco Hondje

Wodka, ananassap, kokosmelk, munt. “Zonneschijn, strand en surfer boy. Met slechts één slokje, voel je de vakantievibes op de tropische eilanden.”

Entdecke mehr in Amsterdam
Profilbild von New King
New King
Aziatisch
geöffnet
Profilbild von Wok To Walk
Wok To Walk
Aziatisch
geschlossen
Profilbild von Miu
Miu
Aziatisch
geschlossen
Profilbild von Suvi
Suvi
Aziatisch
geöffnet
Profilbild von Takumi Ramen & Yakisoba Amsterdam Rivierenbuurt
Takumi Ramen & Yakisoba Amsterdam Rivierenbuurt
Aziatisch
geschlossen
Anzeige

Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!

Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.

Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!

Anzeige