Sushilee

Meer informatie

George Gershwinlaan 534
1082 MT Amsterdam


Menukaart van Sushilee

Laatst bijgewerkt op 21.01.2025
Klassiek gesorteerd
TARALLI & OLIJVEN
Taralli is een knapperige hartige broodsnack uit Puglia met groene Cerignola-olijven, van nature zoet en hartig
5,00
PIZZALAB BROOD
Vers gebakken uit de oven: u proeft het luchtigste en lichtste brood dat u ooit hebt geproefd!
7,50
ONZE CAPRESE
Bufala mozzarella uit Paestum op een bedje van rucola, gestreeld met een paar blaadjes basilicum en geroosterde cherrytomaatjes
12,50
SELECTIE VAN GROENTEN
Een selectie van eenvoudige maar heerlijke gegrilde en geroosterde groenten
11,00

vegetarisch vegetarisch

PIZZALAB FOCACCIA
Vers gebakken uit de oven met rozemarijn & knoflookolie (supplementen beschikbaar)
10,00
PIZZALAB PROEFBORD
Een mix van onze heerlijke Italiaanse charcuterie en kazen: Parmaham DOP 24 maanden gerijpt - Pittige Ventricina-salame - Parmezaanse kaas DOP 24 maanden gerijpt met een traditionele balsamicoazijn uit Modena van 10 jaar oud - Gerookte Scamorza van Sila - Pecorinokaas 18 maanden
16,00 Klein (één sneetje van alles)
21,00 Groot (twee sneetjes van alles)
NOEM MIJ RITA
Biologische San Marzano tomatensaus - Fior di latte d'Agerola - Extra vierge olie - Basilicum
14,00
DE MARINARA
Biologische San Marzano tomatensaus - Langzaam gegaarde geroosterde cherrytomaatjes - Oregano uit Sicilië - Knoflookolie. Advies van de chef: Voeg Cetara-ansjovis toe (+3€)
12,50
DE DUIVEL
Biologische San Marzano tomatensaus - Fior di latte d'Agerola - Pittige Ventricina Salame - Bieslook
19,00
DE BUBBEL
Biologische San Marzano tomatensaus - Bufala mozzarella uit Paestum - Parmezaanse kaas 24 maanden - Extra vierge olie - Basilicum
19,00
KAAS!
Huisgemaakte Gorgonzola DOP-crème - Fior di latte d'Agerola - Gerookte Scamorza van Sila - Parmezaanse kaas DOP 24 maanden oud - Bieslook
18,00
PAAR!
Huisgemaakte Vesuviaanse gele tomatencrème - Fior di latte d'Agerola - Parmaham DOP 24 maanden oud - Bufala uit Paestum - Extra vergine olie - Basilicum
20,00
SUPPLEMENTEN:
3,50 Glutenvrij
2,50 Veganistische kaas
SEIZOENSCREATIES
ZWARTE MARINARA
Biologische San Marzano tomatensaus - Zwarte knoflookcrème van Voghera DOP - Gele tomaten van Vesuvius - Oregano uit Sicilië - Knoflookolie - Basilicum.
18,50
Laten we in de tuin spelen
Zelfgemaakte courgettecrème - Fior di latte d'Agerola - Gegrilde aubergines - Gele tomaten van Vesuvius - Halfgedroogde tomaten - Limoenschil - Extra vierge olijfolie.
18,50
KIPPENTIJD!!!
Zelfgemaakte champignonsaus - Fior di latte d'Agerola - Kipreepjes gebakken met rozemarijn - Parmezaanse kaas DOP 24 maanden gerijpt - Citroenschil - Rucola - Extra vergine olijfolie.
19,50
XXXNDUJA
Biologische San Marzano tomatensaus - Pittige Ventricina salame - Nduja van Spilinga - Vesuviaanse gele tomaten - Burrata - Basilicum.
19,50
HETE TONIJN
Biologische San Marzano tomatensaus - Fior di latte d'Agerola - Premium tonijnfilet - Nduja - Parmezaanse kaas - Extra vierge olijfolie - Basilicum.
19,50
NATALINA
Pompoenroom - Fior di latte d'Agerola - Gebakken eekhoorntjesbrood - Rode uien - Burrata - Peterselie - Truffelolie.
20,00
SUPPLEMENTEN:
+Glutenvrij
3,50
+Veganistische kaas
2,50
Pizzalab Tiramisu
Onze versie van de klassieker: geloof ons, het is héé ...
7,50
Tartufo Nero-ijs
Martinucci Chocolade-ijs met chocoladetopping, cacao en hazelnoten
7,00
Tartufo citroenijs
Martinucci Citroenijs met citroentopping en gehakte citroenmeringue
7,00
EET MIJ
Aardappelcrème - Gerookte fior di latte d'Agerola - Gebakken eekhoorntjesbrood - Italiaanse worst - Limoencress
MAAK MIJ DE JOUWE
Saffraanbloemkoolcrème - Gemarineerde cherrytomaatjes - Geroosterde paarse wortelen - Parmezaanse vlokken - Rucolakers
NAGERECHT
Zelfgemaakte chocolade cheesecake met verse aardbeien Het reguliere menu is ook beschikbaar
ZWARTE MARINARA
Biologische San Marzano tomatensaus - Zwarte knoflookcrème van Voghera DOP - Gele tomaten van Vesuvius - Oregano uit Sicilië - Knoflookolie - Basilicum.
17,90
Laten we in de tuin spelen
Courgettecrème - Fior di latte d'Agerola - Gegrilde aubergines - Gele tomaten van Vesuvius - Halfgedroogde tomaten - Limoenschil - Extra vergine olijfolie.
18,00
KIPPENTIJD!!!
Champignoncrème - Fior di latte d'Agerola - Rozemarijnkipreepjes - Parmezaanse kaas DOP 24 maanden oud - Citroenschil - Rucola - Extra vergine olijfolie.
18,90
VLEK
Gele tomatencrème met Nduja - Fior di latte d'Agerola - Speck uit Trentino IGP - Gegrilde asperges - Chevre Frais (Geitenkaas) - Extra vergine olijfolie.
19,50
XXXNDUJA
Biologische San Marzano tomatensaus - Pittige Ventricina salame - Nduja van Spilinga - Vesuviaanse gele tomaten - Burrata - Basilicum.
19,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Sushilee is 21.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.