The Madras Diaries

Meer informatie

Lange Leidsedwarsstraat 37-41
1017 NG Amsterdam


Menukaart van The Madras Diaries

Laatst bijgewerkt op 31.01.2025
Klassiek gesorteerd
Kies uit ons assortiment bouillons en soepen, perfect gegaard in authentieke Indiase kruiden, om de eerste gang van uw culinaire reis naar een hoger niveau te tillen.
MILAGU-RASAM
Een geweldige start van elke maaltijd of om op zichzelf te eten: een kruidige bouillon gekookt met koriander, komijn en een royale hoeveelheid gemalen peperkorrels.
4,50

vegetarisch vegetarisch

THAKKALI RASAM
Een eenvoudige maar heerlijke tomatenbouillon, met de zuurheid van tamarinde en een subtiele kick van chili.
4,50

vegetarisch vegetarisch

KOZHI KURMILAGU CHAARU
Verwen uw smaakpapillen met geurig kippenextract en een vleugje versgemalen zwarte peper.
4,95
NANDU RASAM
Zeekrab gekookt in een verleidelijk pittige bouillon, vol met Indiase kruiden en specerijen.
5,95
Ga verder met het hoofdgerecht, dat bestaat uit een bord met heerlijke hapjes, samengesteld uit het
este van de Indiase keuken en cultuur, geserveerd met heerlijke dips.
Houd er rekening mee dat onze dips en chutneys allergenen kunnen bevatten. Controleer dit bij onze teamleden als u uw bestelling plaatst.
KEERAI VADAI
Knapperige beignets van verse spinazie, linzen en venkel, perfect gebakken.
7,00

vegetarisch vegetarisch

MEDU VADAI
Een verrukkelijke hartige Indiase donut, knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen.
7,00

vegetarisch vegetarisch

SAMBAR VADAI
Zachte, luchtige linzendonut gedoopt in pittige sambar; een populaire Zuid-Indiase snack die je de hele dag door kunt eten.
7,50

vegetarisch vegetarisch

THOTAKURA UNDALU
Een Andhra-achtige delicatesse van gefrituurde balletjes van spinaziebladeren, een heerlijk voorgerecht.
7,00

vegetarisch vegetarisch

URULAI BONDA
De koning van de bondas: gekruide aardappelmasala in een bloembeslag en goudbruin gefrituurd.
7,50

vegetarisch vegetarisch

PODI BONDA
Knapperige gefrituurde linzenballetjes gemengd met een pittig mengsel van Zuid-Indiaas buskruit.
8,50

vegetarisch vegetarisch

MINI PODI IDLY (14 stuks)
Een keuze uit gestoomde idly (gestoomde rijstkoekjes) gemengd met gekruid buskruit – geroosterde en gekruide dal met een scheutje aromatische zelfgemaakte ghee.
8,50

vegetarisch vegetarisch

BIET KOLA URUNDAI
Subtiele, zoete biet gecombineerd met gekruide linzen en aardse noten vormen een heerlijke kofta, perfect gefrituurd.
10,00

vegetarisch vegetarisch

UIEN BAJJI
Gefrituurde uienringen; een onmisbaar gerecht bij de thee in Zuid-India.
7,50

vegetarisch vegetarisch

MILAGAI BAJJI
Gefrituurde beignets van milde bananenpepers; een onmisbaar gerecht bij de thee in Zuid-India.
7,50

vegetarisch vegetarisch

UIEN MUNDRI PAKODA
Heerlijke snack, gefrituurd in beslag, van gesnipperde uien in linzenmeel, curryblaadjes, cashewnoten en subtiele kruiden; knapperig en onweerstaanbaar.
10,00

vegetarisch vegetarisch

GROENTESAMOSA
Knapperige deegzakjes met een heerlijke groentevulling.
8,00

vegetarisch vegetarisch

PANEER GHEE-GEROOSTERD
Een Mangaloreaanse specialiteit van cottage cheese gestoofd in langzaam geroosterde chili, geselecteerde kruiden en een dot aromatische geklaarde boter. Deze moet je echt proberen!
14,00

vegetarisch vegetarisch

THANJAVUR MASALA UPPU URUNDAI
Een eenvoudig en hartig gerecht uit het Tanjore-district van Tamil Nadu; gestoomde rijstdumplings gedoopt in een kruidenmix.
11,00

vegetarisch vegetarisch

GOBI-65
Knapperig gefrituurde bloemkool, heerlijk krokant en overheerlijk.
10,00

vegetarisch vegetarisch

GROENTEPROEF
( 2 MEDU VADAIS, 2 SAMOSAS, 2 KEERAI VADAIS, 2 BIETEN KOLA URUNDAI ) Een perfect bord met onze smaakvolle voorgerechten, een beetje van elk om uw smaakpapillen op te vrolijken.
17,00

vegetarisch vegetarisch

KINDEREN PROEFVERSIE
(HUISGEMAAKTE KAAS-MAÏSBALLEN, AARDAPPELCHAAT & FRUITSAMOSA) Een heerlijke maaltijd voor kinderen, bestaande uit onze speciale voorgerechten: zelfgemaakte kaas-maîsballetjes, licht gekruide gebakken aardappel en heerlijke fruitpockets.
14,00

vegetarisch vegetarisch

Houd er rekening mee dat onze dips en chutneys allergenen kunnen bevatten. Controleer dit bij onze teamleden als u uw bestelling plaatst.
KOZHI MILAGU (ZONDER BOTTEN)
Een pittige traktatie van kipfilet gemengd met gemalen zwarte peper, venkel en aromaten.
14,00
KIPPENLOLLYPOP
Kippenvleugels, bereid in een gekruid beslag en gefrituurd; een heerlijk gerecht voor alle leeftijden.
11,00
KORI GHEE ROAST (ZONDER BOTTEN)
Een specialiteit van Mangalorean Bunt: in blokjes gesneden kip, gestoofd in langzaam geroosterde chilipepers, geselecteerde kruiden en een laagje aromatische geklaarde boter, boordevol smaak en kruiden.
14,00
KORI KEMPU BEZULE (ZONDER BOTTEN)
Julienne kip gebakken in een traditionele Mangaloreaanse marinade van versgemalen kruiden, yoghurt en een vleugje groene chilipeper.
12,00
MANGALOREAANSE SCHAP CHUKKA
Een decadent heerlijk gerecht van mals lamsvlees, bereid met een vleugje kust in een masala van koriander en kruiden.
16,00
NANDU DOSA
Rijstcrêpe gevuld met een overheerlijke pittige puree van zacht krabvlees en Indiase garnituren.
15,00
NANDU PUTTU
Sappig krabvlees, gestoomd en geserveerd met verse kruiden en subtiele specerijen.
14,00
MEEN POLICHATHU
Een heerlijke bereiding van vis, rijkelijk bedekt met een pittige tomaten-uienmasala, gewikkeld in bananenblad en vervolgens gestoomd tot het zacht is.
18,00
KARUVEPILLAI MEEN KUTCHI VARUVAL
Vissticks gemarineerd in een heerlijke masala van curryblaadjes en zelfgemaakte kruiden, tot een knapperige perfectie gemixt.
14,00
CHEMEEN FRY
Een overheerlijke, sappige, gebakken garnaal in een rijke, zuidelijke kruidenmix; bij elke hap barst de smaak.
16,00
GARNALEN MILAGU
Een voorgerecht dat u zeker moet proberen: sappige garnalen gemengd met een verleidelijke mix van peper, komijn en geselecteerde Indiase kruiden.
17,00
NIET-VEGETARISCHE MONSTER
( KORI KEMPU BEZULE, CHEMMEN FRY, CHICKEN LOLLIPOP, MANGALOREAN MUTTON CHUKKA ) Een assortiment van onze beste, overheerlijke voorgerechten.
19,50
Ons assortiment tandoorgerechten zit boordevol heerlijke gerechten met een subtiel rokerige smaak, voor een authentieke smaak van de beroemde Indiase Tandoors.
TULSI PANEER TIKKA
Sappige, zachte blokjes kwark gemarineerd in een aromatische pasta van gemalen basilicum, verse knoflook en wrongel, perfect gebakken in de tandoor.
15,00
TANDOORI ANANAS
Een feest van smaak in elke hap: rijpe, zoete ananas bedekt met geselecteerde Indiase kruiden, geregen en gekookt in onze traditionele tandoor met een subtiele rokerige houtskool.
12,00
NAWABI SUBZI KEBAB
Een vorstelijke bereiding van broccoliroosjes en courgette in een pittige marinade op basis van mosterd; gegaard in de tandoori.
14,00
TANDOORI KIP
De beroemde Indiase Tandoori-smaak met aardse gerookte kruiden, gember, knoflook en een kneepje citroen, gemarineerd in een hele kip en bereid in een Indiase Tandoori-oven.
16,00
LASONI TANGDI
Een verrukkelijk gerecht om een ​​hap van te nemen: kippendij gemarineerd in knoflook, gerookte kruiden en yoghurt, lichtjes geblakerd in de tandoor.
16,00
MURGH MALAI KEBAB
Sappige stukjes kip gemarineerd in room, kaas en subtiele kruiden, bereid in een hete Tandoor.
18,00
HARIYALI MURG-KEBAB
Kipblokjes in een speciale groene marinade van munt, spinazie, koriander, komijn, yoghurt en kruiden, perfect mals gegaard en met een subtiele rokerige smaak.
18,00
SCHAPENVLEES SEEKH KEBAB
Een speciale bereiding van gehakt en gekruid lamsvlees, gevormd tot spiesjes en gebakken in de oven.
20,00
AJWANI VIS TIKKA
Sappige blokjes vis gemarineerd in een kruidenmix en karwijzaad, perfect gegaard in de tandoor
19,00
TANDOORI ACHARI JHINGA
Malse garnalen in een pikante marinade op basis van augurken, in de tandoori gegaard tot ze sappig en rokerig zijn.
20,00
TANDOORI-PROEFVERHAAL
(MURG MALAI KEBAB, LASOONI TANGDI, MUTTON SEEKH KEBAB, TANDOORI ACHARI JHINGA) Een gastronomische schotel van uw culinaire dromen, een assortiment van geselecteerde tandoorigerechten waarmee u een scala aan smaken en smaken kunt ervaren.
24,00
Onze curry's zijn een onmisbaar onderdeel van elke Indiase maaltijd. Ze worden bereid met kruiden en geheimen die al generaties lang worden doorgegeven. Ze zijn speciaal ontwikkeld om u kennis te laten maken met de smaken uit India.
MANATHAKKALI VATHAL
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Onze kenmerkende curry van zwarte nachtschadebessen in een geurige tamarinde en rode chilipeper-kruidenbasis, liefkozend bekend als 'Vathal Kozhambu' in Zuid-India.
16,00
PACHAKARI KURMA
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Lentegroenten gekookt in Kerala stijl, rijke kokos- en cashewnotencurry; heerlijk, mild gekruid en vol van smaak.
15,00
ARACHIVITA SAMBAR
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een geurige variant op de gevierde sambar – gekookt met linzen in steengemalen kruiden, drumstick en sappige ui.
12,00
KADALA-CURRY
Geserveerd met Parotta; knapperig, gelaagd platbrood Een curry die in India wordt gegeten bij het ontbijt, de lunch en het avondeten – een bescheiden maar heerlijke mix van geroosterde kokosnoot en kruiden gekookt met kikkererwten.
16,00
KUDAMILAGAI URULAI-BRAAD
Geserveerd met luchtige Sona Masoori Rijst. Een stevige bereiding van zachtgekookte aardappel en paprika in traditionele kruiden.
14,00
PANEER BOTER MASALA
Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een cultfavoriet van weelderige cottage cheeseblokjes gekookt in een basissaus van tomaat en aromaten met een diepe draai van verse room en boter.
16,00
PALAK-PANEER
Geserveerd met aromatische, langkorrelige Basmatirijst. Een Noord-Indiase delicatesse van gepureerde spinazie gekookt met uien, boter en chili tot een weelderige jus afgewerkt met de toevoeging van zachte en heerlijke cottage cheeseblokjes.
16,00
MALAI KOFTA
Geserveerd met Parotta; schilferige, knapperige gelaagde flatbread. Een weelderige traktatie voor het gehemelte; gefrituurde cottage cheese dumplings langzaam gegaard in een subtiele, aromatische en romige saus op basis van cashewnoten.
17,00
MALAI PANEER
Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een decadente, mild gekruide curry van cottage cheese gekookt in een romige jus op basis van cashewnoten.
17,00
DAL MAKHANI
Geserveerd met aromatische, langkorrelige Basmatirijst. De koningin van de Indiase dalgerechten, een weelderige curry van hele zwarte linzen gekookt in een aromatische basis van room en boter.
14,00
DAL TADKA
Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een stevig gerecht van gespleten gele linzen gekookt en gekruid met knoflook, tomaat en komijn
13,00
ALOO GOBI
Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een essentieel veggieduo in India, blokjes aardappel en bloemkoolroosjes gekookt in een curry met geselecteerde Indiase kruiden.
14,00
EIEREN GEROOSTERD
Geserveerd met Parotta; schilferig, knapperig gelaagd platbrood. Een verrukkelijk gerecht van hardgekookte eieren gegooid in een pittig mengsel van gekarameliseerde ui, rijpe tomaten en geselecteerde kruiden uit de Malabar-regio van India.
14,00
KOZHI CHETTINAD
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een traditioneel rustiek gerecht uit de Chettinad regio – sappige kip zonder botten gekookt in een currybasis met kruidenaccenten en geheime handgemalen aroma's.
18,00
DE MADRAS DAGBOEKEN KOZHI CURRY
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een Zuid-Indiase kenmerkende curry van TMD; heerlijk malse kip gekookt in een aromatische curry van gemalen kruiden en romige kokosnoot.
18,00
KAPITEIN VAN HET KIPPENLAND
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een hartverwarmende curry van Anglo-Indiase afkomst, gekookte kip gestoofd in een gekruide bouillon, het lekkerst met stomende rijst of roti
18,00
KOZHI MALLI KURMA
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een geurige bereiding van sappige kip gekookt op de Zuid-Indiase manier in een koriander- en kokosbasis; mild gekruid en gewoonweg heerlijk.
18,00
KORI GASSI
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een heerlijke pittige curry bereid met byadgi chili, specerijen en romige kokosmelk en kip.
18,00
BOTERKIP
Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een Indiase delicatesse van sappige kipblokjes gestoofd in een romige tomatensaus met tonen van kruiden, droge fenegriekbladeren en een laagje boter.
18,50
PALAK-KIP
Geserveerd met aromatische, langkorrelige Basmati rijst. Een Noord-Indiase delicatesse; sappige kip in een weelderige jus van gepureerde spinazie gekookt met uien, boter en chili.
18,50
MURGH KERK
Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Julienned kip gekookt in een gekruid bedje van paprika, ui en tomaat.
19,00
DE MADRAS DAGBOEKEN LAMSCURRY
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een Zuid-Indiase kenmerkende curry van TMD; heerlijk mals lamsvlees gekookt in een aromatische curry van gemalen kruiden en romige kokosnoot.
19,00
KARUR SCHAP SALNA
Geserveerd met Parotta; knapperig, gelaagd platbrood. Mals geitenvlees gekookt in een dikke, aromatische bouillon van geheime kruiden afkomstig uit de Karur-regio in Zuid-India.
19,00
GOSHT ROGAN JOSH
Geserveerd met aromatische, langkorrelige Basmatirijst. Een Kashmiri-delicatesse van mals lamsvlees gekookt in gekarameliseerde ui, felle Kashmiri-rode chilipeper en een handvol geselecteerde Indiase kruiden.
19,00
NANDU KARA KOZHAMBU
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Pittige curry in inheemse stijl uit Tamil Nadu; zeekrab gestoofd in een sterk gearomatiseerde kokosmelkcurrybasis. Het lekkerst met hete rijst.
19,50
NANDU MILAGU PERATAL
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Gepelde krab gegooid in een pittige, goed gekruide mix van smaken van peper, komijn, gember, knoflook en chili.
19,50
GRAMATHU MEEN KOZHAMBU
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een voorproefje van traditie en cultuur uit kustdorpen van Tamil Nadu; geurige curry van vis gestoofd in een zure en pittige tomaten-, tamarindebasis en zelfgemaakte kruiden van een recept dat al generaties lang door vissers wordt doorgegeven. Het lekkerst met een portie hete, gestoomde rijst.
18,50
KANNUR MEEN MOILEE
Geserveerd met Idiyappam, zachte string hoppers. Speciale visstoofpot beïnvloed door de Portugese keuken uit het kustdistrict Kannur in Kerala; verse vis gekookt in een aromatische kurkuma-kokosmelkbouillon die het lekkerst is met rijst.
19,00
DE MADRAS DIARIES GARNALEN CURRY
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een Zuid-Indiase specialiteit van TMD; een perfecte balans van zoete, malse garnalen gekookt in een aromatische curry van tamarinde, gemalen kruiden en romige kokosnoot.
19,50
ROYYALA VEPUDU
Geserveerd met luchtige Sona Masoori rijst. Een huisgemaakte delicatesse uit de Andhra keuken; garnalen gebakken in een pittige gemalen masala mix en getemperd met curryblaadjes en koriander.
19,50
Voeg een vleugje frisheid toe aan uw Indiase maaltijd; een verse salade met klassieke Indiase smaken die uw smaakpapillen prikkelt en verwent.
GROENE SALADE
Een klassieker voor bij uw heerlijke maaltijd: verse wortel, tomaat, komkommer en ui op een bedje van knapperige sla.
6,00
Vul uw maag en zintuigen met deze traditionele maaltijden van samengestelde Indiase gerechten. Een maaltijd waar u zelf van geniet, een culinaire ervaring van meerdere gangen in één verzadigende, weelderige thali. (zat & zo 12.00 tot 15.30 uur)
VEGETARISCHE THALI
Een lichte maar bevredigende selectie van lekkernijen uit Tamil Nadu – gearomatiseerde rijst, korma, sambar, poriyal, kozhambu en wrongel geserveerd met gestoomde sona masoori rijst, vlokkerige parotta en een speciaal dessert.
17,00

vegetarisch vegetarisch

NIET-VEGETARISCHE THALI
Een licht en heerlijk assortiment van vis-, kip- en lamsgerechten met onze pittige korma, rasambouillon en wrongel, geserveerd met gestoomde sona masoori-rijst, knapperige parotta en een speciaal dessert; een must-have om de keuken en cultuur van Zuid-India te ervaren.
21,95
De beroemde geurige rijstbereidingen van India in een keur aan smaken en keukens om uw culinaire zintuigen te prikkelen.
KAIKARI BIRIYANI
Een aromatisch hoofdgerecht van langzaam gegaarde rijst in een basis van geklaarde boter, aromaten, houtachtige kruiden en verse, in julienne gesneden groenten.
17,00

vegetarisch vegetarisch

PALLIPALAYAM KOZHI BIRIYANI
Stomende, overheerlijke pittige kip biryani in Zuid-Indiase Kongu-stijl, bereid met de beroemde jeeraga sambarijst en gelaagd met verse munt, koriander en groene chilipepers.
18,00
CHEMEEN BIRIYANI
Een overheerlijke rijstcreatie van malse, sappige garnalen, langzaam gegaard met aromatische rijst en authentieke kruiden uit Kerala, met een garnering van gekarameliseerde en knapperige ui: een explosie van smaak en aroma bij elke hap.
21,00
HYDERABADISCHE GOSHT DUM BIRIYANI
Traditionele biryani uit de deelstaat Andhra Pradesh, lagen geurige rijst met saffraanaccenten en sappig gekruid lamsvlees, gekookt met toegevoegde 'Dum' om de smaak en rokerigheid te omhullen en te versterken.
20,00
DE MADRAS DAGBOEKEN SPECIALE BIRIYANI*
In onze smaak van het koninkrijk is dit gerecht de koning! Traditionele biryani gekookt met weelderig vlees, met de hand gemalen kruiden, munt-koriander en gearomatiseerde rijst.
21,00
Traditioneel bereide lichte maaltijden uit Zuid-India, liefkozend 'Tiffin' genoemd, omdat ze de keuze zijn van tuck box-maaltijden, voor zowel kinderen als volwassenen. Een perfecte manier om de Indiase keuken en smaak te proeven, zonder dat het te zwaar op de tong ligt.
DATTU VRIJBLIJVEND (1 st)
Ons kenmerkende gerecht: smelt-in-je-mond rijstkoekjes, gestoomd in een diep bord, gegarneerd met een mengsel van geroosterde gemalen linzen en kruiden; een absolute aanrader!
6,50
MINI SAMBAR IDLY (14 stuks)
Een keuze uit gestoomde idly (gestoomde rijstkoekjes) in gloeiendhete, gekruide sambar – geroosterde en gekruide dal met een scheutje aromatische zelfgemaakte ghee.
8,50
EENVOUDIGE DOSA
Een Zuid-Indiaas gerecht dat u absoluut moet proberen; knapperige crêpes met een licht zure smaak. Het lekkerst als u ze warm eet en ze dipt in onze bijgerechten van sambar en chutney.
8,50
MYSORE MASALA DOSA
De koning onder de dosa’s – Knapperige crêpes overgoten met een laagje geheime kruiden en gevuld met een heerlijke aardappelvulling.
10,00
MASALA DOSA
Ons kenmerkende gerecht: zachte, gekruide aardappel in een knapperige, glanzende dosa.
9,00
GHEE-DOSA
Knapperige rijst- en linzencrêpes, perfect gebakken en bedekt met een royale laag geurige geklaarde boter.
9,00
GHEE MASALA DOSA
Knapperige pannenkoekjes, op de tawa bereid met heel veel ghee, gevuld met traditionele Indiase gekruide aardappelen; een onweerstaanbare 'tiffin' uit Zuid-India.
10,00
UIEN DOSA
Knapperige dosa gevuld met versgehakte ui.
9,00
UIEN MASALA DOSA
Zuid-Indiase crêpe, aan de binnenkant bedekt met versgesneden ui en heerlijke, in kruiden gegaarde aardappelen.
10,00
PODI DOSA
Goudbruine dosa met geroosterde gemalen linzen en kruiden, ook wel bekend als gunpoder of gewoon podi.
9,00
GHEE PODI MASALA DOSA
Zuid-Indiase rijst- en linzencrêpe, besprenkeld met een royale hoeveelheid van ons speciale linzen- en kruidenpoeder of 'podi' met een kern van gekruide aardappelmasala.
10,00
KAAS MASALA DOSA
Zuid-Indiase rijst- en linzenpannenkoek gevuld met gekruide aardappelpuree en een royale laag geraspte kaas.
11,50
CHILI KAAS MASALA DOSA
Zuid-Indiase crêpe met laagjes gesmolten kaas, groene chilipeper en gekruide aardappelpuree, allemaal gevuld.
11,50
EENVOUDIG UTHAPPAM
Op steen gebakken uthappam, gemaakt met luchtig beslag voor een zachte, heerlijke smaak; Zuid-Indiase pannenkoek.
8,50
UIEN UTHAPPAM
Op steen gebakken uthappam met een topping van ui.
9,00
GROENTE UTHAPPAM
Op steen gebakken uthappam met een topping van verse groenten.
9,50
UIEN TOMAAT CHILI UTHAPPAM
Zachte, platte rijstkoekjes, op een steen gekookt en belegd met een heerlijke mix van gesneden ui, tomaat en groene chilipeper.
10,00
EIERDOSAS
Heerlijke dosa bereid met geklopte eieren, knapperig vanbuiten, zacht en sappig vanbinnen.
10,00
KOZHI MILAGU DOSA
Ons kenmerkende gerecht: dikke pannenkoek met een kern van gepeperde en gekruide roerbakkip.
14,00
KARI CHUKKA DOSA
Drooggeroosterd gekruid vlees van dikke pannenkoek, goudbruin gebakken.
16,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van The Madras Diaries is 31.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.