Profilbild von Tulip Indian Restaurant Amsterdam
Restaurants in Amsterdam

Tulip Indian Restaurant Amsterdam

indisch
geschlossen

Speisekarte von Tulip Indian Restaurant Amsterdam

Beliebte Gerichte von Tulip Indian Restaurant Amsterdam

Tomatensoep

5,00

Een zeer gladde en dunne tot licht dikke tomatensoep.

Dal-soep

5,00

Delicate Noord-Indiase linzensoep

#Kippensoep

6,50

Een smaakvolle #Kippensoep met een vleugje Indiase kruiden.

GROENTESOEPEN

Tomatensoep

5,00

Een zeer gladde en dunne tot licht dikke tomatensoep.

Dal-soep

5,00

Delicate Noord-Indiase linzensoep

Anzeige

NON-VEGETARISCHE SOEPEN

#Kippensoep

6,50

Een smaakvolle #Kippensoep met een vleugje Indiase kruiden.

Muligatawany-soep

6,50

Koloniale currysoep met kip en linzen (heet of medium geserveerd).

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Aloo Papri Chaat

8,50

Papdi Chaat is een heel bijzonder en populair Indiaas straatvoedsel. Papdi's zijn licht gekruide crackers die meestal gefrituurd of gebakken worden en gemengd worden met aardappelen, wrongel, chutneys en Indiase kruiden.

#Aloo Tikki

7,50

Pittige aardappelkoekjes bedekt met kikkererwtenbeslag vormen een heerlijk tussendoortje

Anzeige

Hara Bhara Paneer Tikka

9,50
vegetarisch

Paneer/kwark en gesneden groenten worden gemarineerd in Indiase kruiden, gember-knoflookpasta, yoghurt en koriander-muntchutney, gegrild in de tandoor.

Uien Bhaji

5,50

De klassieke Indiase snack: gekruide uienbeignets, geserveerd met dip.

Paneer-#pakora

7,50

Licht gekruide stukjes kwark, gedoopt in een beslag van kikkererwtenmeel en vervolgens licht gefrituurd.

Pani Puri / Golgappe

7,50

Knapperig hol gebakje gevuld met zoet, pittig, pittig sap en chutneys (meest populaire Indiase straatvoedsel)

Anzeige

#Samosa (2 stuks)

6,50

Mini gefrituurde pasteitjes gevuld met seizoensgroenten en geserveerd met een selectie Indiase chutneys.

Tulpenmix Groente Voorgerechten

11,50

Een onweerstaanbaar assortiment vegetarische voorgerechten.

NIET-VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

#Samosa (Vlees)

7,50

Mini gefrituurde pasteitjes gevuld met kip en geserveerd met een selectie Indiase chutneys.

Kip #Pakora

8,50

Sissend Indiaas voorgerecht van gemarineerde kipfilet, Tandoor-behandeld

Anzeige

Kip Tikka

9,50

Kipfilet, licht gemarineerd in onze eigen gemberkruidenpasta en bereid in de Tandoor.

Pittige Kipvleugeltjes

8,50

#Kippenvleugels gemarineerd in Indiase kruiden en geroosterd in de Tandoor

Koningsgarnalen vlinder

9,00

Grote #garnalen op smaak gebracht met versgemalen kruiden, geserveerd op een bedje van tuinsalade.

Zoek #Kebab

8,50

Een overheerlijk Mughlai-gerecht van licht gekruid gehakt (lam en kip), gemengd met versgehakte kruiden en vervolgens bereid in de Tandoor.

Anzeige

Tandoori Kip

10,50

Beroemde rode kip, gemarineerd in yoghurt en Indiase kruiden, geroosterd in een tandoori-oven.

Tulpenmix Non Veg Voorgerechten

13,50

Een onweerstaanbaar assortiment aan Non Veg-voorgerechten.

GROENTEGRILLS

Tandoori Paneer Tikka + Rijst

20,50

Sappige stukjes Indiase cottage cheese, gekruid en gegrild met verse paprika en uien.

NIET-VEGETARISCHE GRILLS

Tandoori Kip + Rijst

21,50

Malse stukjes kip gedoopt in een yoghurtmarinade en gebakken in de Tandoor. Smaaktonen van gember, knoflook en paprika.

Tandoori Kip Tikka + Rijst

21,50

Kipfilet, licht gemarineerd in onze eigen gemberkruidenpasta en bereid in de Tandoor.

Anzeige

Tandoori Kip Tikka Knoflook + Rijst

22,00

Stukjes kip met knoflook, overgoten met een pittige saus en afgemaakt in de Tandoor.

Tandoori Vis Tikka + Rijst

20,50

Gemarineerde vis, geroosterd in de Tandoor.

Tandoori Lamskotelet + Rijst

25,00

Sappige #lamskoteletten, bereid in de Tandoor, gedoopt in een smaakvolle yoghurtmarinade.

Tandoori #Kebab + Rijst

21,50

Gemarineerd mals lams- en kippengehakt met kruiden, gember, knoflook en groene pepers, op een #spies gerold en gegrild in de Tandoor.

Anzeige

Tandoori #Garnalen + Rijst

24,50

Verse grote #Garnalen bedekt met een yoghurtdressing en gebakken in de Tandoor.

Tandoori Sizzler + Rijst

27,00

Een bijzondere combinatie van verschillende Tandoori grillgerechten.

BIRYANI

Vegetarische #biryani

19,50
vegetarisch

Een selectie seizoensgroenten gemengd met kruiden en specerijen, gecombineerd met geurige basmatirijst.

Kip #Biryani

21,50

Sappige kip met kruiden uit het Midden-Oosten, langzaam gegaard en vervolgens gemengd met basmatirijst en gehakte noten.

Anzeige

Lam #Biryani

22,50

Langzaam gegaard gekruid #lamsvlees met basmatirijst en gedroogd fruit.

#Garnalen #Biryani

23,50

Gemarineerde koningsgarnalen gekookt in de Tandoor, en vervolgens gevouwen in basmatirijst. Afgemaakt met een snufje gehakte noten.

VEGETARISCHE GERECHTEN

#Aloo Gobi + Rijst

17,00
vegetarisch

Gesneden aardappelen en bloemkoolroosjes gekookt met geroosterde kruiden.

Bhartha + Rijst

17,50
vegetarisch

Geroosterde auberginepuree met uien en tomaten.

Anzeige

Bhindi + Rijst

17,50
vegetarisch

Gesneden okra gemengd met uien, tomaten en kruiden.

Dal Makhni + Rijst

17,50
vegetarisch

Hele zwarte linzen worden langzaam gekookt en vervolgens afgewerkt met boter, room en kruiden.

Paneer Boter #Masala + Rijst

20,50
vegetarisch

Een kleurrijk gerecht met zelfgemaakte kwark, tomaten, paprika en uien.

#Paneer Tikka Masala + Rijst

20,50
vegetarisch

Gekruide kwark bereid in de Tandoor, afgewerkt met een currysaus met tomaten, paprika en uien.

Anzeige

Saag Paneer + Rijst

18,50
vegetarisch

Stukjes gefrituurde kwark, op een bedje van gemixte spinazie.

Shahi Paneer + Rijst

20,50
vegetarisch

Delicate stukjes cottage cheese, gekookt in een romige saus op basis van tomaten.

Groente Navratan Korma + Rijst

20,50
vegetarisch

Knapperige seizoensgroenten gekookt in een romige kokossaus, gemengd met geroosterde amandelen en rozijnen.

VEGANISTISCHE GERECHTEN

Gemengde Groentecurry + Rijst

17,50

Groentemix gestoofd in een dikke saus.

Dal Tadka + Rijst

17,50

Een favoriet gerecht van Tulip: gele linzen gekookt in een basis van ghee, tomaten, uien en kruiden.

Anzeige

Chana #Masala + Rijst

17,50

Kikkererwtengerecht in Punjabi-stijl, rijk van smaak met lichte citrustonen.

KIPGERECHTEN

Boterkip + Rijst

22,50

Tandoori Chicken Tikka gemengd met een lichtzoete, romige botersaus.

Kip Balti + Rijst

20,50

Smaakvolle stukjes kipfilet gekookt in een gekruide currysaus.

Kip Saag + Rijst

19,50

Gekruide kipfilet gemengd met gepureerde spinazie.

Kip Chili Knoflook + Rijst

20,50

Gebakken kipfilet met knoflook, chilipeper, ui, tomaten en kruiden (licht pittig).

Anzeige

Kipcurry + Rijst

20,50

Traditioneel Punjabi-recept met kip die langzaam wordt gegaard in een rijke, pittige tomatensaus.

Kip Dhansak + Rijst

19,50

Een authentiek Parsi-gerecht, een licht gekruide #stoofpot van kipfilet en linzen, met een vleugje vers citroensap.

Kip Kadahi + Rijst

21,50

Noord-Indiase delicatesse van stukjes kipfilet geserveerd in een masalasaus.

Kip Korma + Rijst

21,50

Malse kipfilet, gestoofd in een licht gekruide kokossaus.

Anzeige

Kip Madras + Rijst

21,50

Een postkoloniaal recept geïnspireerd op Zuid-India, met kipfilet gekookt in een hete chilisaus.

Kip Pal + Rijst

22,50

Stukjes kipfilet gekookt in een zeer hete saus. (heter dan #vindaloo)

Kip Tikka Jalfrezi + Rijst

21,50

Stukjes kipfilet met gesneden uien, paprika en tomaten, gekookt in een intense, dikke currysaus.

#Kip Tikka Masala + Rijst

22,50

Gemarineerde kip uit de Tandoor oven, gemengd in een romige currysaus met paprika en uien.

Anzeige

Kip #Vindaloo + Rijst

21,50

Erg populair in Goa: stukjes kip en aardappel in een pittige chilisaus.

Citroenkip + Rijst

21,50

De makkelijkste en meest verrukkelijke kip met pittige en zoete citroensaus.

Schapenvleesgerechten

Schapenvlees Madras + Rijst

24,50

Een creatie uit de koloniale tijd: geit gekookt in een hete chili-currysaus.

Schapenvlees #Rogan Josh + Rijst

25,50

Klassiek Kashmiri gerecht: geit gekookt in een jus van gebakken uien en kruiden.

Anzeige

LAM GERECHT

Lam Balti + Rijst

22,50

Rijk van smaak, stukjes lam gekookt in een gekruide currysaus

Lam Chili Knoflook + Rijst

23,50

Gebakken #lamsvlees met knoflook, chilipeper, ui, tomaten en kruiden (licht pittig)

Lamskotelet #Masala + Rijst

23,50

#Lamskoteletten gemarineerd in een gekruide yoghurtsaus, waarna ze in de Tandoor worden gegrild.

Lam Dhansak + Rijst

22,50

#Lamsvlees, omgeven door linzen en met een vleugje frisse citrus, langzaam gegaard in een medium pittige currysaus.

Anzeige

Lam Jalfrezi + Rijst

22,50

Een smakelijke, dikke currysaus met mals #lamsvlees en stukjes ui, paprika en tomaten.

Lam Kadahi + Rijst

23,50

Noord-Indiase delicatesse van stukjes #lamsvlees zonder bot, geserveerd in een masalasaus.

Lam Korma + Rijst

23,50

Een mild gekruide curry met geroosterde amandelen en gedroogd fruit, en sappige stukjes gestoofd #lamsvlees.

Lam madras + Rijst

22,50

Een creatie uit de koloniale tijd: stukjes mals #lamsvlees in een hete chili-currysaus

Anzeige

Lam Pal + Rijst

23,50

#Lamsvlees zonder bot en stukjes aardappel gekookt in een zeer hete currysaus (heter dan #vindaloo)

Lam #Rogan Josh + Rijst

23,50

Klassiek Kashmiri gerecht met aromatische, malse lamsstukken, gekookt in een jus van gebruinde uien en kruiden.

Lam Tikka #Masala + Rijst

24,50

Klassiek Kashmiri gerecht met aromatische, malse lamsstukken, gekookt in een jus van gebruinde uien en kruiden.

Lam #Vindaloo + Rijst

22,50

#Lamsvlees zonder bot en stukjes aardappel, bereid in een hete currysaus geïnspireerd op Goa.

Anzeige

VISGERECHTEN

Vis Madras + Rijst

20,50

Een creatie uit de koloniale tijd: stukjes witte vis in een hete chili-currysaus.

Vis #Masala + Rijst

20,00

Stukjes witte vis, op een delicate manier gekruid met Punjabi-kruiden en vervolgens gekookt in een currysaus met paprika.

Vis #Vindaloo + Rijst

20,50

Witte vis en stukjes aardappel, gekookt in een hete currysaus geïnspireerd op Goa.

KONINGSHARPANEN GERECHTEN

King Prawn Curry + Rijst

23,50

#Garnalen, langzaam gegaard in een rijke, pittige tomatensaus.

King Prawn Jalfrezi + Rijst

24,50

Grote #garnalen, uien, paprika en tomaten gekookt in een pittige saus.

Anzeige

Koningsgarnalen Madras + Rijst

23,50

Een creatie uit de koloniale tijd: #garnalen in een hete chili-currysaus.

Koningsgarnalen #Masala + Rijst

24,50

#Garnalen, op een delicate manier gekruid met Punjabi-kruiden en vervolgens gekookt in een currysaus met paprika.

King Prawn #Vindaloo + Rijst

23,50

#Garnalen en stukjes aardappel gekookt in een op Goa geïnspireerde hete currysaus.

TANDOORI BROOD

Aloo Paratha

5,00

Gelaagd volkorenbrood met gekruide aardappelen.

Boter Naan

4,50

Witbrood van zuurdesemmeel, gebakken in de Tandoor.

Anzeige

Kaas Naan

5,50

Gedesemd witmeelbrood gevuld met kaas.

Knoflook Naan

4,50

Witbrood van gistdesemmeel, versierd met geplette knoflook.

Lacha Paratha

4,50

Gelaagd volkorenbrood met boter.

Uien Naan

5,00

Witbrood van zuurdesemmeel gevuld met gekruide uien, gebakken in de tandoor.

Anzeige

Paneer-paratha

5,50

Gelaagd volkorenbrood met gekruide kwark.

Peshwari-naan

5,50

Witbrood van zuurdesemmeel gevuld met noten voor extra smaak en textuur.

Eenvoudige Naan

3,50

Witbrood van gistmeel, gebakken in de Tandoor met boter.

Tandoori-#roti

3,00

Volkorenbrood gebakken in de kleioven, naturel of met boter geserveerd.

Anzeige

TOEVOEGINGEN

Gewone yoghurt

2,50
vegetarisch

#Raita

3,50

Kruidige yoghurt met versgesneden komkommer en tomaten.

Basmatirijst

5,00

Bekende basmatirijst, eenvoudig geserveerd of met een toegevoegd saffraanaroma.

Tulpenmix salade

6,50

Anzeige

Gemengde augurk

2,50
vegetarisch

Geef uw maaltijd een extra accent: ingelegde en gekruide mango, limoen en groenten.

Mangochutney

2,50

Als bijgerecht een licht pittige gelei op basis van mango.

Papadums

2,50

Deze gekruide wafelkrokante #wafel is op ingenieuze wijze gemaakt van linzenmeel en is een perfecte aanvulling op elk voorgerecht.

NAGERECHTEN

Kabouter

7,50

Een #brownie is een oorspronkelijk Amerikaans dessert, bestaande uit een vrij stevig plat gebakje van chocolade, gebakken op een bakplaat.

Klassiek ijs

7,00

Keuze uit vanille, chocolade, kokos en pistache.

Anzeige

Gajjar ka Halwa

7,50

Een combinatie van noten, melk, suiker, khoya en ghee met geraspte wortel. Het is een licht voedzaam dessert.

Gulab Jamun

7,50

Dumplings van ingekookte melk, geserveerd in een warme, geurige suikersiroop.

Gulab Jamun met ijs

9,00

Warm Indiaas dessert met vanille-ijs.

Kheer

7,00

Basmatirijstpudding met gedroogde noten.

Anzeige

Kulfi

7,00

Traditioneel Indiaas bevroren dessert, op smaak gebracht met kardemom en noten.

Mango-shake

6,50

Schudden met mangosmaak.

Patiala Shahi

9,50

Dessertcombinatie van Kulfi en Kheer Kesari.

Premium Mango-ijs

7,50

Heerlijk ijs met slagroom.

Anzeige

Rasmalai

8,50

Dumplings gemaakt van kwark gedrenkt in gezoete, dikke melk, subtiel op smaak gebracht met kardemom.

Entdecke mehr in Amsterdam
Profilbild von Delhi-cious
Delhi-cious
Indiaas
geschlossen
Profilbild von Natraj Restaurant
Natraj Restaurant
Indiaas
geschlossen
Profilbild von The Madras Diaries
The Madras Diaries
Indiaas
geschlossen
Profilbild von Lumbini
Lumbini
Indiaas
geschlossen
Profilbild von restaurant Bollywood
restaurant Bollywood
Indiaas
geschlossen
Anzeige

Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!

Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.

Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!

Anzeige