Papdi Chaat is een heel bijzonder en populair Indiaas straatvoedsel. Papdi's zijn licht gekruide crackers die meestal gefrituurd of gebakken worden en gemengd worden met aardappelen, wrongel, chutneys en Indiase kruiden.
Pittige aardappelkoekjes bedekt met kikkererwtenbeslag vormen een heerlijk tussendoortje
Paneer/kwark en gesneden groenten worden gemarineerd in Indiase kruiden, gember-knoflookpasta, yoghurt en koriander-muntchutney, gegrild in de tandoor.
Licht gekruide stukjes kwark, gedoopt in een beslag van kikkererwtenmeel en vervolgens licht gefrituurd.
Knapperig hol gebakje gevuld met zoet, pittig, pittig sap en chutneys (meest populaire Indiase straatvoedsel)
Mini gefrituurde pasteitjes gevuld met seizoensgroenten en geserveerd met een selectie Indiase chutneys.
Mini gefrituurde pasteitjes gevuld met kip en geserveerd met een selectie Indiase chutneys.
Kipfilet, licht gemarineerd in onze eigen gemberkruidenpasta en bereid in de Tandoor.
#Kippenvleugels gemarineerd in Indiase kruiden en geroosterd in de Tandoor
Grote #garnalen op smaak gebracht met versgemalen kruiden, geserveerd op een bedje van tuinsalade.
Een overheerlijk Mughlai-gerecht van licht gekruid gehakt (lam en kip), gemengd met versgehakte kruiden en vervolgens bereid in de Tandoor.
Beroemde rode kip, gemarineerd in yoghurt en Indiase kruiden, geroosterd in een tandoori-oven.
Malse stukjes kip gedoopt in een yoghurtmarinade en gebakken in de Tandoor. Smaaktonen van gember, knoflook en paprika.
Kipfilet, licht gemarineerd in onze eigen gemberkruidenpasta en bereid in de Tandoor.
Stukjes kip met knoflook, overgoten met een pittige saus en afgemaakt in de Tandoor.
Sappige #lamskoteletten, bereid in de Tandoor, gedoopt in een smaakvolle yoghurtmarinade.
Gesneden aardappelen en bloemkoolroosjes gekookt met geroosterde kruiden.
Hele zwarte linzen worden langzaam gekookt en vervolgens afgewerkt met boter, room en kruiden.
Een kleurrijk gerecht met zelfgemaakte kwark, tomaten, paprika en uien.
Gekruide kwark bereid in de Tandoor, afgewerkt met een currysaus met tomaten, paprika en uien.
Stukjes gefrituurde kwark, op een bedje van gemixte spinazie.
Delicate stukjes cottage cheese, gekookt in een romige saus op basis van tomaten.
Een favoriet gerecht van Tulip: gele linzen gekookt in een basis van ghee, tomaten, uien en kruiden.
Kikkererwtengerecht in Punjabi-stijl, rijk van smaak met lichte citrustonen.
Gebakken kipfilet met knoflook, chilipeper, ui, tomaten en kruiden (licht pittig).
Traditioneel Punjabi-recept met kip die langzaam wordt gegaard in een rijke, pittige tomatensaus.
Een authentiek Parsi-gerecht, een licht gekruide #stoofpot van kipfilet en linzen, met een vleugje vers citroensap.
Noord-Indiase delicatesse van stukjes kipfilet geserveerd in een masalasaus.
Een postkoloniaal recept geïnspireerd op Zuid-India, met kipfilet gekookt in een hete chilisaus.
Stukjes kipfilet met gesneden uien, paprika en tomaten, gekookt in een intense, dikke currysaus.
Gemarineerde kip uit de Tandoor oven, gemengd in een romige currysaus met paprika en uien.
Erg populair in Goa: stukjes kip en aardappel in een pittige chilisaus.
Een creatie uit de koloniale tijd: geit gekookt in een hete chili-currysaus.
Klassiek Kashmiri gerecht: geit gekookt in een jus van gebakken uien en kruiden.
Gebakken #lamsvlees met knoflook, chilipeper, ui, tomaten en kruiden (licht pittig)
#Lamskoteletten gemarineerd in een gekruide yoghurtsaus, waarna ze in de Tandoor worden gegrild.
#Lamsvlees, omgeven door linzen en met een vleugje frisse citrus, langzaam gegaard in een medium pittige currysaus.
Een smakelijke, dikke currysaus met mals #lamsvlees en stukjes ui, paprika en tomaten.
Noord-Indiase delicatesse van stukjes #lamsvlees zonder bot, geserveerd in een masalasaus.
Een mild gekruide curry met geroosterde amandelen en gedroogd fruit, en sappige stukjes gestoofd #lamsvlees.
Een creatie uit de koloniale tijd: stukjes mals #lamsvlees in een hete chili-currysaus
#Lamsvlees zonder bot en stukjes aardappel gekookt in een zeer hete currysaus (heter dan #vindaloo)
Klassiek Kashmiri gerecht met aromatische, malse lamsstukken, gekookt in een jus van gebruinde uien en kruiden.
Klassiek Kashmiri gerecht met aromatische, malse lamsstukken, gekookt in een jus van gebruinde uien en kruiden.
#Lamsvlees zonder bot en stukjes aardappel, bereid in een hete currysaus geïnspireerd op Goa.
Een creatie uit de koloniale tijd: stukjes witte vis in een hete chili-currysaus.
Stukjes witte vis, op een delicate manier gekruid met Punjabi-kruiden en vervolgens gekookt in een currysaus met paprika.
Witte vis en stukjes aardappel, gekookt in een hete currysaus geïnspireerd op Goa.
Grote #garnalen, uien, paprika en tomaten gekookt in een pittige saus.
Een creatie uit de koloniale tijd: #garnalen in een hete chili-currysaus.
Geef uw maaltijd een extra accent: ingelegde en gekruide mango, limoen en groenten.
Deze gekruide wafelkrokante #wafel is op ingenieuze wijze gemaakt van linzenmeel en is een perfecte aanvulling op elk voorgerecht.
Een #brownie is een oorspronkelijk Amerikaans dessert, bestaande uit een vrij stevig plat gebakje van chocolade, gebakken op een bakplaat.
Een combinatie van noten, melk, suiker, khoya en ghee met geraspte wortel. Het is een licht voedzaam dessert.
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!