1. Gang
VOOR- en TUSSENGERECHTEN Zelf gedroogde hertenham geserveerd met jonge bladsla, truffelmayonaise, eekhoorntjesdbrood en vijg. * Salade van gerookte biet en Le Puy linzen, geserveerd met een kroketje van aardpeer en tamme kastanje.* Gekonfijte snoekbaars g
2. Gang
HOOFDGERECHTEN Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassende aardappel en groentegarnituur Vis van de dag Dagelijks wisselende visfilet * Black Angus rundvlees De steak van de dag; vraag de bediening naar steak van vandaag * Ossenhaas, het me
3. Gang
KAZEN Selectie van harde en zachte kazen, zowel Drents als internationaal *
4. Gang
DESSERTS Créme Brûlée bereid met bourbon vanille en geserveerd met en huisgemaakt ijs van de hangop van boer Speelman uit Anloo. * Huisgemaakte warme appelgebak geserveerd met notenparfait * Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant @ Herberg van Anderen is 06.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.