Restaurant Het Kerkje

Meer informatie

Buurtje 4
1619 JR Andijk


Menukaart van Restaurant Het Kerkje

Laatst bijgewerkt op 04.03.2025
Klassiek gesorteerd
Wij serveren één menu vanaf vier gangen en op zaterdag vanaf vijf gangen. Bij zes gangen serveren wij eerst kaas en dan het dessert. Bij vier gangen vervalt de Kabeljauw. Wij kunnen alleen rekening houden met geen vis, vlees en vegetarisch /allergieën indien deze op voorhand worden doorgegeven.
Menu
54,00 4 gangen
64,00 5 gangen
79,00 6 gangen (dessert en kaas)
1. Gang Steak tartaar van kalf – Argentijnse gamba – tandoori landkaviaar – kalfsbouillon – lavas olie
2. Gang Geroosterde kabeljauw – gegrilde schorseneer – schuim aardpeer – Zeeuwse mossel – dashi beurre blanc – gel gember & limoen
3. Gang Knolselderij steak met miso boter – zwarte knoflook – beurre blanc shitake – crème zoete aardappel – vijgenblad olie – krokante aardappel
4. Gang Parelhoender op karkas gebraden – vier bereidingen flespompoen – crème spruit – qumquat – gevogelte jus – venkel & anijs
5. Gang Dessert of kaas van Bourgondisch lifestyle
Kaas supplement
4,50
Ierse oester
dashi – zeewier – Galapeno
5,25
Ierse oester
cabernet sauvignon azijn – citroen – sjalot
4,25

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Het Kerkje is 04.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.