Spicebrush de Proeverij

Meer informatie

Marktplein 9
7311 LJ Apeldoorn


Menukaart van Spicebrush de Proeverij

Laatst bijgewerkt op 05.03.2025
Klassiek gesorteerd
Kies hieronder drie gerechten die samen uw voorgerecht vormen.
Ribeye
Gerookte ribeye met een vadouvan mayonaise, geserveerd op knapperig rozemarijn-toast
Bataat
Gepofte paarse bataat, gecombineerd met gerookte paling en een romige dille-crème fraîche & knapperige groentechips
Zalm
Pulled zalm op zacht gestoofde spitskool, met een delicate wittewijnsaus, tobiko-kaviaar & babyspinazie
Hert
Rollade van hert met een kruiden korst, geserveerd met een romige pastinaakcrème & gebakken beukenzwammen
Gamba's
Gamba’s uit de oven, geserveerd met een frisse gepofte bietensalade & een romige limoenmayonaise
Kip
Pita bum gevuld met malse pulled chicken, met een frisse zoetzure kool salade & een pittige jalapeño-mayonaise
No Ribs
Boneless ribs gemarineerd in chimichurri-olie, geserveerd met babymaïs, krokantje van flammküchen & een frisse koriandermayonaise
Pompoen
Drie bereidingen van pompoen met knapperige gerookte amandelen & truffelvinaigrette
Speciaal voor onze vegetarische gasten maakt de chef per .maand een wisselende invulling voor zowel voor- als hoofdgerecht.

vegetarisch vegetarisch

Kies hieronder drie gerechten die samen uw hoofdgerecht vormen.
Schelvis
Schelvisfilet geserveerd met witte bonen, chorizo en verse spinazie, overgoten met een zachte knoflook-beurre blanc
Zalm
Zalmfilet in sesamzaad gebakken met Teriyaki-glaze & basilicumolie
Paddenstoelen
Quiche van paddenstoelen, aubergine & courgette, verrijkt met een romige vadouvancrème
Hert
Hertenrugfilet, geserveerd met een zachte, romige jus van eekhoorntjesbrood en pompoen-wortelcrème
Eend
Geroosterde eendenfilet met gepofte gele biet, overgoten met een jus van gekarameliseerde peer & citroentijm
Diamanthaas
Diamanthaas geserveerd met een aromatische sjalottencompote, knapperige uiencrumble en een rijke sambaijus
Kip
Kip Piri Piri met een honing-gemberlak, afgewerkt met een mix van drie kleuren sesamzaad
Pompoen
Pompoencurry met zwarte knoflook & tandoorikruiden, afgemaakt met een knapperige olijfcrunch
Kies hieronder drie desserts die samen uw nagerecht vormen.
Crème brûlée
Van rozemarijn, subtiel verrijkt met de intense smaken van gorgonzola
Trifle
Van pistache met ingelegde cranberries
Parfait
Van mandarijn met een kardemomgel, afgewerkt met een crunchy topping van gesuikerde noten
Cake
Van kaneel geserveerd met een zijdezachte zoete pompoengel
Chocolademousse
Op smaak gebracht met 5 spices, vergezeld van een frisse sinaasappelgel & een krokante sinaasappeltopping
Crumble
Van peer met een rijke vanillecrème
IJs van speculaas
Met appel-gemberjam
Kaas
Twee soorten kaas van Het Kaaslokaal, geserveerd met zoet suikerbrood en een rijke vijgencompote

De bewerkingsstatus van de menukaart van Spicebrush de Proeverij is 05.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.