Restaurant en Café Ponderosa

Meer informatie

Rode Heklaan 5
9401 SB Assen


Menukaart van Restaurant en Café Ponderosa

Laatst bijgewerkt op 10.03.2025
Klassiek gesorteerd
WARM RUSTIEK STOKBROOD
Met huisgemaakte kruidenboter of tzatziki.
6,95
DAGSOEP
Vegetarische huisgemaakte soep, geserveerd met een warm stukje stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
7,95

vegetarisch vegetarisch

COURGCHETTA
Ponderosa specialiteit, een variatie op de Italiaanse bruschetta.
7,95
SARMALE
Gevulde koolbladeren met gekruid gehakt en rijst op een bedje van polenta.
7,95
MUSCHIU DE VITA —
Ossenhaaspuntjes geserveerd op een bedje van zigeunersaus.
14,95
CREVEȚI —
Gebakken gamba’s, afgeblust met witte wijn.
12,50
CARPACCIO
Rundercarpaccio geserveerd met warm stokbrood.
12,50
CHIFTELE DIN CARNE DE PORC —
Gehaktballetjes volgens traditioneel Roemeens receptuur.
7,95
Hoofdgerechten worden geserveerd met verse aardappelen, rauwkostsalade en remouladesaus.
ROEMEENS PLATEAU —
Vijf soorten vleesgerechten bereid volgens Roemeens receptuur.
21,95
MUSCHIULET DE PORC —
Gespietste varkenshaas met rode ui en tomaat. Geserveerd met gorgonzolasaus.
19,95
ENTRECÔTE
Geserveerd op een bedje van paprika, ui, champignons en knoflook.
27,95
LAMSBOUT DRACULA —
Ponderosa specialiteit.
24,95
PULPE DE RAȚĂ —
Geconfijte eendebout geserveerde met gebakken groenten en een saus van rode wijn en kersen.
21,95

vegetarisch vegetarisch

TOCANĂ CU CARNE DE VITĂ—
Rundvleesstoofpot met gegrilde groenten in een lichtpikante tomatensaus.
18,95
FILE DE PORC—
Gegrilde varkensfilet met zigeunersaus.
19,95
MITITEI —
Geroosterde rundergehakt worstjes volgens Roemeense receptuur.
18,95
FRIPTURĂ DE VITĂ —
Kogelbiefstuk geserveerd op een bedje van gegrilde paddenstoelen en pepersaus.
25,95
COAPSA DE PUI —
Gegrilde kippendijfilet met champignonroomsaus.
19,95
FILE DE SOMON —
Zalmfilet bereid met pesto, geserveerd met geroosterde cherrytomaten op een
edje van spinazie.
22,50
FILE DE PLATICA —
Scholfilet geserveerd met gegrilde groenten en witte wijn-roomsaus.
19,95
VINETE UMPLUTE —
Gegrilde aubergine gevuld met ratatouille en feta kaas.
22,50
DOVLECEL UMPLUTE —
Gegrilde courgette gevuld met stroganoffsaus.
19,95
SENIOREN PLATEAU —
Drie soorten vlees of vis bereid volgens Roemeens receptuur.
17,95
KINDERMENU —
Gegrilde kip op spies of huisgemaakte hamburger met patat en mayonaise en een
15,95
DRIEGANGENMENU —
Speciaal menu, samengesteld door onze chef-kok.
29,95
IAURT DIN GRECIA —
Griekse yoghurt met acacia honing en geroosterde walnoten.
7,95
VANILLE PARFAIT —
Luxe huisgemaakt ijsdessert, geserveerd met slagroom en advocaat.
7,95
BANANA SPLIT —
Vanille roomijs tussen een banaan met chocolade saus en slagroom.
7,95
DAME BLANCHE —
Vanille roomijs met warme chocoladesaus.
7,95
ÎNGHEȚATĂ CU CIREȘE
Vanille roomijs geserveerd met warme kersen.
8,95
VULCAN DE CIOCOLATĂ
Chocolade taartje met een gesmolten chocolade kern geserveerd met vanille roomijs.
9,95
PLĂCINTĂ CU MERE —
Warm appelgebak geserveerd met karamel roomijs en slagroom.
12,50
CAFEA DE LUX
Koffie met 3 petit fours.
9,95
CAFEA IRLANDEZĂ
Irish coffee, koffie met een vleugje Ierse whisky geserveerd met bonbon.
9,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant en Café Ponderosa is 10.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.