Restaurant & Grandcafé Liff

Meer informatie

Brink 14
9401 HS Assen


Menukaart van Restaurant & Grandcafé Liff

Laatst bijgewerkt op 11.03.2025
Klassiek gesorteerd
OM ALVAST TE BEGINNEN
Brood
Breekbroodjes, olijventapenade, hummus en gezouten boter
8,50
Carpaccio
Carpaccio met zonnebloempitten, Parmezaan, rode ui en truffelmayonaise
10,75
Waddenbot
In gin gemarineerde botfilet, salade van orzo, dille en prei met salie meringue en sinaasappel aquafaba
11,75
Asian Steak Tartare
Steak tartaar met een bao bun, gemarineerde sjalot, zoetzure radijs en ponzu dressing
12,00
vanaf 2 personen
Laat u verrassen en ontdek onze voorgerechten
12,00
Soep van de dag
6,50
Greek Chicken
Griekse knoflookkip met venkelsalade, gemarineerde olijven, appel en tzaziki
10,50
Man, man, man... wat lekker
Pieterman in citrus boter gebakken met crème van koolrabi, walnoot-saffraan couscous en kervelolie
11,00
Feta
Krokante feta kroket met cajun en tijm, geroosterde paprika, little gem en rabarber-uien chutney
11,00
Chef's Special
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu) Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren
Eend
Eendenborstfilet met grillgroenten, ovenaardappel, chorizo-tijm croutons, rode bietenjus en sinaasappelolie
23,00
Scholfilet
Gebakken scholfilet met Lardo di Colonnata, wortel crème, gemarineerde biet en beurre blanc met kappertjes
22,50
Spring is in the air
Stoof van lentegroenten en krielaardappel geserveerd met knoflookbrood en frisse komkommersalade
20,00
Beef Skewer
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu) Spies in pili pili gemarineerde biefstuk, rode ui, paprika en aubergine, pommes duchesse en een salsa van mango, paprika, chili, limoen en koriander
24,50
vanaf 2 personen
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4-gangen menu) Samen onze hoofdgerechten proeven
26,00
All Veggie | Vegan
Filodeeg gevuld met jackfruit, taugé, lente-ui en hoisin saus geserveerd met friszure salade van rijst, rettich, tuinbonen en mieriksworteldressing
21,00

vegetarisch vegetarisch

Roasted Porc
Geroosterde procureur met een mosterd-tijmrub geserveerd met geroosterde bloemkool, ovenaardappel, saus van black whisky en geraspte nootmuskaat
21,50
Intense Flavour
300 grams huisgemaakte runderburger met sla, tzatziki, tomaat, rode ui, kaas, baconmayonaise en skin on frites
20,50
Vis van de dag
Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren
+Supplement skin on fries
3,50
+Supplement salade
3,00
+ Extra mayonaise
0,50
Supplement Loaded fries
met Truffelmayonaise, Parmezaan en Rucola
6,50
Fruit en Flower
Gepocheerde peer in vlierbloesem met yoghurtcrème, vanille-ijs, walnoot-honeycomb en passievrucht-munt siroop
9,50
Tiramisu
Tiramisu met lange vingers, vanillecustard, mascarponemousse en rood fruit met een injectie van huisgemaakte kersen-likeur
9,00
Sticky Toffee Pudding
Smeuïge dadelcake met salted caramelsaus, mandarijnijs en butterscotch schuim
9,50
vanaf 2 personen
Wordt verleid door een proeverij van desserts
9,75
alle lunchplankjes worden geserveerd met diverse broodsoorten
Lunchplankje Vis
Courgettesoep met zalm, garnalenkroket, tonijnsalade en gerookte zalm
14,95
Lunchplankje Vlees
Mosterdsoep en spekjes, rundvlees, rundvleeskroket, carpaccio en gegrilde kip
14,95
Lunchplankje Vegetarisch
Soep van de dag, groentekroket, hummus en geitenkaas
14,95

vegetarisch vegetarisch

Lunchplankje Veganistisch
Courgettesoep, loempia, baba ganoush en falafel met tzatziki
14,95

veganistisch veganistisch

keuze uit zuurdesem wit of bruin
Carpaccio
met Parmezaan, zonnebloempitten, zongedroogde tomaten en balsamicodressing
9,00
Huisgemaakte tonijnsalade
met kappertjes, rode ui en olijven
8,95
Gerookte zalm
met lente ui, ei en limoenmayonaise
9,95
Gezond
met ham, kaas, ei, komkommer, tomaat en knoflookmayonaise
8,50
Warme geitenkaas
met appel, gesuikerde noten en appelstroop
8,75
Warme beenham
met gebakken ui, knoflook en honing-mosterdsaus
9,25
Gegrilde kip
bacon, komkommer, tomaat, ei en knoflookmayonaise
9,50
Baba Ganoush
met gegrilde paprika, komkommer, tomaat en mango peper dressing op breekbrood (vegan)
8,50
Hummus
met komkommer, ei en knoflookmayonaise (kan ook vegan)
8,25
Biefstukpuntjes
gebakken in ketjap met zonnebloempitten, lente-ui, zongedroogde tomaat
11,00
Tosti
ham en/of kaas
5,50
Tosti
geitenkaas met appel
6,50
geserveerd met zuurdesembrood
Biefstukpuntjes
gebakken in ketjap met zonnebloempitten, lente-ui, zongedroogde tomaatjes en rauwkost
14,00
Geitenkaas
met appel, gesuikerde noten, rauwkost en appelstroop
12,00
Carpaccio
met Parmezaan, zonnebloempitten, zongedroogde tomaatjes, rauwkost en balsamicodressing
12,50
Gerookte zalm
met lente-ui, ei, rauwkost en limoenmayonaise
13,75
Gegrilde kip
met olijven, ei, Parmezaan, rauwkost en knoflookmayonaise
12,75
Falafel
met gegrilde paprika, rauwkost en tzatziki – vegan
12,75
geserveerd met boeren frites
Gegrilde kip
met ei, bacon, sla en knoflookmayonaise
12,50
Gerookte zalm
met ei, komkommer, tomaat en limoenmayonaise
13,50
geserveerd met zuurdesembrood
Mosterdsoep met lente-ui en spekjes
6,00
Courgettesoep met zalmsnippers
6,00
Soep van de dag
6,00
geserveerd met zuurdesembrood
Rundvlees 2 stuks
8,25
Garnaal 2 stuks
9,25
Groenten 2 stuks
8,25

vegetarisch vegetarisch

geserveerd op zuurdesem wit of bruin
Ham en/of Kaas
7,95
Carpaccio en Parmezaan
9,00
Omlet
met ui, champignons, kaas en paprika
10,50
geserveerd met boeren frites en frisse salade
Biefstuk
met huisgemaakte kruidenboter
18,00
Vis van de dag
18,00
Huis gemarineerde kipsaté
200 gram met satésaus, gebakken ui en atjar
17,50
Hamburger
300 grams huisgemaakte runderburger met sla, Tzatziki, tomaat, rode ui, kaas en baconmayonaise
19,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant & Grandcafé Liff is 11.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.