Bistro la Frontière

Meer informatie

Chaamseweg 54A
5111 VM Baarle-Nassau


Menukaart van Bistro la Frontière

Laatst bijgewerkt op 11.03.2025
Klassiek gesorteerd
Gerookte paling en -zalm bestrooid met kappertjes en uitjes, op een bedje van sla met een frisse dressing
16,45
Dun gesneden rundercarpaccio met mosterddressing, pijnboompitten, kappertjes, uitjes en zongedroogde tomaatjes, bestrooid met peccorino-kaas
14,45
Garnalencocktail: Hollandse garnalen met romige cocktailsaus
17,50
Entrée du Chef: Laat u verrassen: 6 verschillende hapjes uitgekozen door de chef
15,95
Tomatensoep
7,45
8,75
Bruisende scampi´s
14,45
Kikkerbillen in een romige knoflook
14,45
Calamaris met knoflooksaus
10,95
Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
20,75
Gebakken ossenhaas met pepersaus
28,95
Vleesspies van kalkoen met satésaus
19,75
Hertenbiefstuk met rode portsaus en een stoofpeertje
24,75
Gebakken lamshaasjes met kruidig garnituur
23,75
Land and Sea: ossenhaaspuntjes met scampi’s en een pittige saus
24,50
Gebakken zeetong (±350/400 gram)
Dagprijs
Lady sole ( iets kleinere zeetong ±270 gram)
24,75
Gebakken heilbot met romige dillesaus
24,75
Mix Fish: Gebakken sliptong, redmullfilet en zalm met romige pestosaus
25,75
Gamba´s met kop (10 stuks) op een salade met knoflooksaus
23,50
Gegrilde entrecôte (300 gram) met een saus naar keuze
25,75
Mix Grill van ossenhaas, kipfilet en varkenshaas geserveerd met twee koude sausjes
24,75
Vanille-ijs met kletskoppen en karamelsaus
9,00
Dame blanche, vanille-ijs met chocoladesaus
8,50
Indonesische spekkoek met huisgemaakte karamelsaus
9,00
Chocolademousse met advocaat en een toefje slagroom
9,00
Vanille-ijs met boerenjongens en slagroom
8,00
Crêpes Suzette met een bolletje vanille-ijs en slagroom
9,50
Grand-Dessert, laat u verrassen door verschillende lekkernijen geselecteerd door de chef
11,00
Kaasplankje
10,50
IJskoffie
7,50
Advocaatje
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro la Frontière is 11.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.