Restaurant De Tuin van de Barones

Meer informatie

Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo


Menukaart van Restaurant De Tuin van de Barones

Laatst bijgewerkt op 11.03.2025
Klassiek gesorteerd
BROODPLANKJE
vers afgebakken brood | kruidenboter | aioli
6,50
BROODPLANK DE RAAY
VERS GEBAKKEN BROOD | KRUIDENBOTER | AIOLI | NOOTJES | OLIJVEN | PARMAHAM
10,50
POMODORISOEP
soep van pomodori | crème fraîche | brood | boter
8,50
STRANDKRABBEN BISQUE
VERSCHILLENDE VISSOORTEN | ZEEKRAAL
14,50
SOEP VAN HET SEIZOEN
seizoenssoep | brood | boter
8,50
CARPACCIO
DUN GESNEDEN RUNDERMUIS | TRUFFELMAYONAISE | GRANA PADANO | ZONGEDROOGDE TOMAAT | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA
15,50
GEROOKTE ZALM
GEROOKTE ZALM & RILETTE VAN ZALM | PANNA COTTA VAN AVOCADO | VADOUVAN CREME | TAFELZUUR
16,50
TONIJN TATAKI
WASABI MAYONAISE | NORI CHIPS | WAKAME SALADE | WORTEL & KOMKOMMER
15,50
STEAK TARTAAR
TRUFFELMAYONAISE | KREEFTEN CREME | BRIOCHE BROOD | KWARTELEI | TAFELZUUR
15,50
GEITENKAAS
GEITENKAAS | HONING | WALNOTEN | RODE BIET
15,50
CAESAR TREFT WILD
GEGRILDE KIP| PASTRAMI VAN HERT | SPEK| GEKOOKT EI | ROMAINE SLA | GRANA PADANO | ANSJOVIS | CEASAR DRESSING
15,50
GROENTESTRUDEL
BLADERDEEG | DAGVERSE GROENTE | OUDE KAAS | BEURRE BLANC
22,50
RISOTTO
POMPOEN | SALIE | PARMEZAANSE KAAS | AMANDELSCHAAFSEL | CHILI OLIE
21,50
ZEEBAARS
CITROEN BEURRE BLANC | ZUURKOOL MET PANCETTA | HARICOTS VERTS
22,50
SCHELVIS & GAMBA
SCHAALDIERENSAUS | VENKEL | BIMI | MINI COURGETTE
27,50
LAMSHAAS
KNOFLOOK ROZEMARIJN JUS | GRATIN | GROENE ASPERGE
27,50
RISOTTO
tuinerwten | spinazie Grana Padano | gepocheerde kwarteleitjes
18,50
KALFSOESTER
TRUFFELJUS | WEDGES ROSEVAL | HARICOTS VERTS | LITTLE GEM
32,50
RUNDER ENTRECOTE
CHIMICHURRI | RATATOUILLE | WEDGES ROSEVAL
34,50
FLETCHER BURGER
gegrilde runderburger | burger bun | cheddarsaus | tomaat | augurk | zoetzure ui | little gem | tomatenketchup Maak de burger naar wens door spek (+0,5) of een gebakken ei (+1,5) toe te voegen
19,50
FLETCHER SATÉ
GEGRILDE KIPSATÉ | SATÉSAUS | GEFRITUURDE UITJES | KROEPOEK | ATJAR
19,50
SCHNITZEL
STROGANOFF-, CHAMPIGNON-, PEPERSAUS | FRITES | KLEINE SALADE
21,50
LIMBURGS ZUURVLEES
STOOFVLEES VAN RUND | STROOP | FRITES | KLEINE SALADE
19,50
SALADE CARPACCIO
CARPACCIO | PIJNBOOMPITTEN | GRANA PADANA | RUCCOLA | ZON GEDROOGD TOMAAT
15,50
SALADE GEITENKAAS
Mesclun sla | gegratineerde geitenkaas | honing | rode biet | walnoten
16,50
SALADE GEROOKTE ZALM
Mesclun sla | gerookte zalm | crème fraîche | wakame | cornichons
16,50
SALADE CAESAR TREFT WILD
GEGRILDE KIP| PASTRAMI VAN HERT | SPEK| GEKOOKT EI | ROMAINE SLA | GRANA PADANO | ANSJOVIS | CEASAR DRESSING
16,50
FRITES
boerenfrites | mayonaise
5,50
SEIZOENSSALADE
salade | ingrediënten van het seizoen
4,50
WARME GROENTEN
SEIZOENSGROENTE
4,50

vegetarisch vegetarisch

STROGANOFFSAUS
3,00
CHAMPIGNONSAUS
3,00
KRUIDENBOTER
3,00
CHIMICHURRI
3,00
KAASPLATEAU
STROOP | NOTEN | DRUIVEN | VIJGEN KLETSENBROOD
14,50
GRAND DAME
VANILLE-, CHOCOLADE EN WALNOOT IJS | CHOCOLADE CRUMBLE | WARME CHOCOLADE SAUS OF KARAMEL
9,50
SORBET
VERSCHILLENDE SOORTEN SORBET IJS | VERS FRUIT | SLAGROOM
9,50
CHEESECAKE
MANDARIJN GEL | MANDARIJN SOLERO | POPCORN
11,50
BOKBIER
KANEEL ROOMIJS | CRUMBLE VAN SPECULAAS | CHOCOLADE MOUSSE | BOKBIER SABAYON
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Tuin van de Barones is 11.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.