Bar Petit Restaurant de Pelikaan

Meer informatie

Nieuwemeerdijk 447
1171 PA Badhoevedorp


Menukaart van Bar Petit Restaurant de Pelikaan

Laatst bijgewerkt op 10.04.2025
Klassiek gesorteerd
Gerookte zalm
Lang gesneden gerookte Noorse zalm, rode ui, kappertjes en truffelmayonaise.
11,50
Tuna melt
Tonijn, gesmolten cheddar kaas, rode ui, kappertjes en soja mayonaise.
11,00
Club sandwich
Drie krokante toasts met ei, spek, ham, salade en mayonaise.
12,50
Pulled chicken
Met frisse salade en een pittige mayonaise.
9,50
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en basilicum mayonaise.
10,50
Twee Oma Bobs croquetten
Twee overheerlijke croquetten van kalfsvlees ragout.
9,50
Twee vegetarische croquetten (vegetarisch)
Twee vegetarische croquetten gevuld met diverse groenten.
10,50

vegetarisch vegetarisch

Bali
Gewokte ossenhaaspuntjes met champignons, ui, knoflook en sambal.
13,50
De Pelikaan Burger
Black Angus burger van 100% rundvlees, met ui, spek, Cheddar, knoflooksaus en cajun frites. Ook als vega burger verkrijgbaar.
14,50
Diverse uitsmijters
Keuze uit ham-kaas of spek.
9,50
Oma Bobs bitterballen
Kalfsvlees bitterballen, 8 stuks
8,00
Vegetarische bitterballen (vegetarisch)
8 stuks
9,50

vegetarisch vegetarisch

Vlammetjes
8 stuks
7,50
Kaasstengels
van oude kaas, 8 stuks
7,50
Mini frikandelletjes
8 stuks
6,50
Mini loempia's (vegetarisch)
Vegetarische loempia's, 8 stuks
6,00

vegetarisch vegetarisch

Tempura garnalen
6 stuks
8,50
Gemengd bittergarnituur
Gemengd garnituur, 8 stuks
7,50
Stokbrood
Warme baguette met zelfgemaakte kruidenboter.
5,50
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met gemengde salade, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en basilicum- of truffelmayonaise.
12,50
Franse uiensoep
De alom welbekende uiensoep volgens traditioneel recept, gegratineerd met overjarige XO kaas uit de oven.
8,50
Gebakken mosselen
In groene kruiden, kerrie, knoflook, paprika en ui met stokbrood.
12,50
Shabu Shabu
Dichtgeschroeide ossenhaas rolletjes gevuld met taugé, verse knoflook, tuinkers en een teriyakisaus.
14,00
Zalmtartaar
Met de hand gehakte zalm, met dille, rode ui, krokante uienringen en mosterd dressing.
14,50
Gamba's
Vijf gamba's gebakken in groene kruiden, ketjap en knoflook.
15,50
Gegratineerde champignons (vegetarisch)
Gebakken champignons met knoflook, groene kruiden en Roquefort kaas.
10,50

vegetarisch vegetarisch

Bruschetta (vegetarisch)
Twee knapperige bruschetta broodjes met kruidenkaas en pittige tomatensalsa.
9,50

vegetarisch vegetarisch

Plateau du Chef
Een overheerlijke creatie van onze dagverse ingrediënten uit de keuken van restaurant De Pelikaan, te bestellen vanaf 2 personen.
18,50
Saté
Drie krokant gebakken en gekruide spiesen van malse kippendijen, met frisse salade, overheerlijke aardappelsalade en kroepoek.
19,00
Sweet & Spice ribs 500gr.
Ons overheerlijk van het bot vallend spareribs vlees met gemengde salade en koude knoflooksaus.
24,50
Classic Liver
Op traditionele wijze, in de roombotter gebaden kalfslever met een garnituur van spek, champignons en uien.
23,00
Tournedos
Malse biefstuk van ossenhaas met verse groenten en een saus naar keuze (peper-, boli-, bearnaise-, of champignonroomsaus).
29,50
Kalfsentrecôte
Gebakken entrecôte met geblancheerde groenten en beurre Café de Paris.
26,50

vegetarisch vegetarisch

Chateau Briand
Mooiste stukje van de ossenhaas met een garnituur van champignons, ui en spek met bearnaisesaus. Te bestellen vanaf 2 personen.
31,50
Truffel pasta (vegetarisch)
Romige truffel pasta met paddenstoelen, parmezaanse kaas en ui.
17,50

vegetarisch vegetarisch

Hamburger (vegetarisch)
Vegetarische burger met cheddar kaas, rode ui, knoflooksaus en cajun frites.
17,00

vegetarisch vegetarisch

Zalm Yakitori
Met pasta, bosui en een groente loempie.
24,50
Zeetong
In de roombotter gebakken verse Noordzee tong.
Kindermenu
Franse frites met appelmoes en een snack naar keuze: kipnuggets, frikandel, kroket, kaasstengels) en een schatkist ijsje.
12,50
Dame Blanche
Drie bollen vanille-ijs met een warme melk chocoladesaus en slagroom.
10,50
Luikse wafel
Warme wafel met chocoladesaus en slagroom.
10,50
Scroppino
Overheerlijke cocktail van Prosecco, wodka en citroenijs.
9,50
Crème brûlée verrassing
Vanille taartje onder een laagje gebrande suiker, likeur en een bolletje crème brûlée ijs.
12,50
Cheese cake
Romige cake met een vruchten coulis en slagroom.
9,75
Coupe Verwoerd
Vanille ijs, boerenjongens, advocaat en slagroom.
12,00
Espresso martini
Koude espresso geshaked met Kahlua en wodka.
10,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bar Petit Restaurant de Pelikaan is 10.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.