Uitbaeterij De Viersprong

Meer informatie

Grootestraat 44
6634 AD Batenburg


Menukaart van Uitbaeterij De Viersprong

Laatst bijgewerkt op 12.03.2025
Klassiek gesorteerd
Huisgemaakte hamburger
met little gem, tomaat, spek en rode ui gegratineerd met kaas en geserveerd op een brioche bol
21,50
Klassieke stoverij van rund
met Trappisten bier en winterse groenten
22,50

vegetarisch vegetarisch

Vegetarische curry
met diverse groenten, garnituur en brood
24,50

vegetarisch vegetarisch

Gemarineerde saté van kipfilet
met pittige satésaus, zoetzuur en gefrituurde uitjes
24,50
Gamba’s gegaard in groenten boter
met ui en knoflook
24,50

vegetarisch vegetarisch

Spies van ossenhaas
met Oosterse groenten, zoetzuur en saus van zwarte knoflook
27,50

vegetarisch vegetarisch

2 Sliptongen gebakken in roomboter
met huisgemaakte remouladesaus, friet en salade
29,50
Gegrilde tournedos
met Stroganoff saus en seizoens groenten
31,50

vegetarisch vegetarisch

Coupe Batenburg
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
9,50
Crème Brûlée van mokka
met karamelsaus, vanille-ijs en slagroom
10,50
Pavlova, merengue taart,
met rood fruit coulis en ijs van witte chocolade
11,50
Trifle
van stoofperen, cake crumble en vanille saus
11,50
Grand dessert voor 2 personen
Ben jij ook zo’n echte zoetekauw en kan je niet kiezen uit onze desserts? Dan is deze proeverij van verschillende desserts een echte aanrader
14,50
Kaas
Plateau met drie verschillende soorten kaas en dip
14,50
Plankje brood
met kruidenboter, aïoli en gezouten roomboter
6,50
Tosti uit het vuistje
van boerenbrood met ham, kaas en ketchup
7,50
Mosterd-Brie soep
met spekjes (kan ook zonder*), brood en roomboter
8,50
Huisgemaakte tomatensoep
met verse gehaktballetjes, basilicum en brood met roomboter
8,50
Twee kroketten van de Bourgondiër
met boerenbrood en mosterd
11,50
Twee vegetarische kroketten van de Bourgondiër
met boerenbrood en mosterd
11,50

vegetarisch vegetarisch

” Uitsmijter "Ruïne"
Drie gebakken eieren op boerenbrood met spekjes, champignons, ui en gesmolten kaas
13,50
"Twaalf uurtje De Viersprong"
Tomatensoepje, boerenbrood met een kroket van de Bourgondiër, mosterd en een kleine rundercarpaccio op brood
15,50
Boerenbol
met rundercarpaccio, kaas krokant, peterselie-truffelpesto, spekzout en gepofte walnoot
16,50
Gemarineerde saté van kipfilet
met pittige satésaus, zoetzuur en gefrituurde uitjes
19,50
Huisgemaakte hamburger
met little gem, tomaat, spek en rode ui gegratineerd met kaas en geserveerd op een brioche bol
21,50
Plankje brood
met kruidenboter, Aïoli en gezouten boter
6,50
Mosterd-Brie soep
met spekjes (kan ook zonder*), brood en roomboter
8,50
Huisgemaakte tomatensoep
met verse gehaktballetjes en Basilicum
8,50
Gegratineerde champignons
met pesto en oude kaas op een winterse salade
13,50
Carpaccio van rund
met kaaskrokant, peterselie-truffelpesto, spekzout en gepofte walnoot
14,50
Gebakken mosselen
met prei en kruidenboter
14,50
Tataki van rund
met zoetzure groenten, soja splash en chili mayonaise
14,50

vegetarisch vegetarisch

Gamba’s in knoflook-groenten boter
met geroosterde Bruchetta
14,50
Hollandse garnalencocktail
met zoetzure groenten, little gem, gekookt ei en whisky schuim
19,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Uitbaeterij De Viersprong is 12.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.