Mert 5

Meer informatie

Markt 5
5954 BH Beesel


Menukaart van Mert 5

Laatst bijgewerkt op 18.06.2025
Klassiek gesorteerd
SOEP VAN HET MOMENT
Wisselende dagsoep naar chef's keuze.
7,00
TOMATENSOEP
Romige tomaten-groentesoep met een vleugje room.
7,00
VISSOEP
Gevuld met diverse soorten vis en scampi's, paksoi en bleekselderij. Soepen geserveerd met knoflookcroutons, boerenbrood en kruidenboter.
8,50
SOEP VAN HET MOMENT
Wisselende dagsoep naar chef's keuze.
7,00
TOMATENSOEP
Romige tomaten-groentesoep met een vleugje room.
7,00
VISSOEP
Gevuld met diverse soorten vis en scampi's, paksoi en bleekselderij.
8,50
Klein kopje soep
Liever een klein kopje soep?
2,50
UITSMIJTER
3 gebakken eieren met ham, kaas en spek op bruin of wit brood.
13,50
ROBUUSTE TOSTI
Tosti ham-kaas van boerenbrood met currysaus en aardappelchips.
9,00
RUNDVLEES OF OESTERZWAM KROKETTEN
2 rundvlees óf 2 paddenstoelenkroketten met brood of frieten.
13,50
LIMBURGSE KAAJSJOTTEL
Klassieke huzarensalade met een aspergerolletje, ei, rauwkost en brood.
12,00
FRIKANDELLEN OF FRIKANDELLEN SPECIAAL
2 frikandellen óf 2 frikandellen speciaal met frieten.
11,00
FRIKANDELLEN OF FRIKANDELLEN SPECIAAL
2 frikandellen óf 2 frikandellen speciaal met frieten.
12,50
MAALTIJDSALADE KROKANTE KIP
Krokante kip, ei, komkommer, radijs, bacon en lichtpikante Jamballasaus.
16,50
MAALTIJDSALADE TOFU-TERIYAKI
Tofu, komkommer, rode ui, bosui, knoflook, rode peper en teriyakisaus.
15,00
MAALTIJDSALADE KROKANTE KIP
Krokante kip, ei, komkommer, radijs, bacon en licht-pikante Jamballsaus.
16,50
MAALTIJDSALADE TOFU-TERIYAKI
Tofu, komkommer, rode ui, bosui, knoflook, rode peper en teriyakisaus.
15,00
BROODJE GEZOND
Meergranen óf maïsbroodje met ham, kaas, komkommer, tomaat, eisalade en een citroenmayonaise.
10,50
SANDWICH PASTRAMI
Bruin of wit brood met pastrami, cowboyboter, augurken relish, bosui, rode ui, jalapeño peper en amerikaanse mosterd.
11,50
SUSHI DONUT
Gerookte zalm, rijst, mango, komkommer, radijs, edamame en sojasaus.
12,00
WATERMELOEN CAPRESE
Caprese van gepekelde watermeloen, met mozzarella, aceto balsamico en basilicumolie. Geserveerd met brood.
10,50
PULLED CHICKEN
Pulled chicken, tortillachips, rode ui, komkommer, jalapeño peper en een barbecuesaus. Geserveerd als broodje óf loaded fries.
12,50
CHEESEDOG
Vega kaas hotdog met tortillachips, jalapeño, roomkaas en cocktailsaus.
11,00
FISH & CHIPS
Lekkerbekjes met remouladesaus. Geserveerd met frieten en salade.
19,50
LIMBURGS ZUURVLEES
Specialiteit van de chef, klassiek runderstoofvlees op Limburgse wijze. Geserveerd met frieten en salade.
23,00
VARKENSHAAS SATÉ
Varkenshaas met een lichtpikante pindasaus, ketjap, geroosterde pinda's en kroepoek. Geserveerd met frieten of witte rijst en salade.
19,50
SHRIMP BURGER
Gamba burger met onion rings, komkommer, ijsbergsla in whiskeysaus en een wasabimayonaise. Geserveerd met frieten en salade.
22,50
PLUKBROOD
Broodbol met knoflookolie, zeezout en rozemarijn. Geserveerd met truffelsaus en kruidenboter.
5,50
CARPACCIO VAN SINAASAPPEL
Dungesneden sinaasappel met mozzarella, aceto balsamicocrème, tomatencrumble en rucola.
8,50
POKÉ BOWL MET BUIKSPEK
Gegaard buikspek, sushirijst, komkommer, radijs, maïscrème en bbqsaus.
10,50
VISTOMPOUCE
Tompouce van gerookte zalm en koolvisfilet, met in sinaasappel geroosterde venkel, basilicumolie, tortillakoekje en een venkel espuma.
13,00
SALADE KROKANTE KIP (KLEIN)
Krokante kip, ei, komkommer, radijs, bacon en licht-pikante Jamballsaus.
9,50
SALADE TOFU-TERIYAKI (KLEIN)
Tofu, komkommer, rode ui, bosui, knoflook, jalapeño en teriyakisaus.
8,00
PASTA ALFREDO
Orechiette (pastaschelpjes) met een romige kaassaus, spekjes en spinazie.
18,00
VARKENSHAAS SATÉ
Varkenshaas met een lichtpikante pindasaus, ketjap, geroosterde pinda's en kroepoek. Geserveerd met frieten of witte rijst en salade.
19,50
ZALMFILET
Op de huid gebakken Noorse zalmfilet met een witte wijn kruidensaus. Geserveerd met frieten en salade.
25,50
LIMBURGS ZUURVLEES
Specialiteit van de chef, klassiek runderstoofvlees op Limburgse wijze. Geserveerd met frieten en salade.
23,00
WIENER SCHNITZEL
Klassieke schnitzel van kalfsvlees met citroen. Geserveerd met frieten en salade.
19,50
SHORT RIB
Heerlijk mals stuk klaprib van het rund met mediterraanse kruiden en barbecuesaus. Geserveerd met frieten en salade.
23,50
AUBERGINE SCHNITZEL
Vegetarische schnitzel van aubergine. Geserveerd met pasta, een paprika-tomatensaus en grana padano kaas.
19,50

vegetarisch vegetarisch

SHRIMP BURGER
Gamba burger met onion rings, komkommer, ijsbergsla in whiskeysaus en een wasabimayonaise. Geserveerd met frieten en salade.
22,50
SEIZOENS HANGOP
Hollands yoghurt dessert met verse aardbeien en balsamico.
7,50
DAME BLANCHE
Klassieker met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom.
8,50
AARDBEIENCOUPE
Vanille-ijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom.
8,50
PORNSTAR MARTINI ETON MESS
Vanille-roomijs, passievruchtcurd, meringue en slagroom.
9,00
PECAN KARAMEL COUPE
Hazelnoot- en karamelijs met gesuikerde pecannoten, slagroom en een butterscotchsaus.
8,50
RASPBERRY CHEESECAKE
Frambozen-crumble monchoutaart met rood fruit en slagroom.
8,00
CAFÉ GOURMAND
Kopje koffie, cappuccino of thee geserveerd met heerlijke zoetigheden.
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Mert 5 is 18.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.