Restaurant Prins Heerlijck

Meer informatie

Hoofdstraat 23
9244 CL Beetsterzwaag


Menukaart van Restaurant Prins Heerlijck

Laatst bijgewerkt op 11.03.2025
Klassiek gesorteerd
Broodmandje
4 maal wit desem, 4 maal bruin desem en 4 maal ons Boerenlandbrood met smeersels
9,25
Salade Mesclun
met gegratineerde geitenkaas, appel, kappertjes, tuinkers, pljnboompitjes en walnotendressing (vegetarisch)
14,75

vegetarisch vegetarisch

Combinatie van huisgerookte Zalm
makreelsalade met wasabi en tuinkruidensalade
15,75
Anjummer Waddenham
met crème van Blue de Wolvega, portstroop en vijg
16,00
Bitterballetjes van Old Amsterdam
met gerookte bietjes, rucola en piccalilly (vegetarisch)
16,00

vegetarisch vegetarisch

Carpaccio van Ossenhaas
met basilicumpesto, pijnboompitjes en stokâlde Fryslaner
16,50
St. Jakobsschelp en Gamba
met Zeeuws spek, zeegroenten en kreeftensaus
17,50
Pomodori Tomatensoep
met basilicum-pestoroom (vegetarisch)
8,00

vegetarisch vegetarisch

Gevogeltebouillon
met voorjaarsgroenten en vermicelli
8,50
Bisque van Kreeft
met cognac en lente-ui
9,00
Hoofdgerechten van de green egg barbecue worden geserveerd met salade en compote
Bloemkool-Broccoliburger
gegratineerd met vegan Cheddar - geserveerd op een maisbun, daarbij shiitake en friet van zoete aardappel (vegan)
22,50
Tonijnsteak van de barbecue
met fettuccine en geroosterde tomatensalsa
27,50
Côte de Boeuf
met chimichurry boter en steakfrieten
37,50
De hoofdgerechten worden geserveerd met salade, aardappelgamituur en compote Extra te bestellen schaal frieten met cajun mayonaise € 4,-
Quiche van Geitenkaas en Blauwschimmel Kaas
met geroosterde tomaatjes, voorjaarsgroenten en Hollandaise saus (vegetarisch)
23,75

vegetarisch vegetarisch

Gebraden Zeughaas
met gegrilde groene asperge, shiitake en rode portsaus
27,50
Boterzachte Lamsschenkel
met romige fettuccine en voorjaarsgroenten
32,50
3 Sliptongen
in roomboter gebakken met remoulade saus
35,00
Gebakken Tournedos
met haricot verts in spek, tomaat en pepertjessaus
36,00
PRINS HEERLIJCK MENU
49,50 3-gangen Menu (zonder bouilion en tussengerecht)
55,00 4-gangen Menu (zonder tussengerecht)
59,00 4-gangen Menu (zonder soep)
65,00 5-gangen Menu
1. Gang Combinatie van huisgerookte Zalm makreelsalade met wasabi en tuinkruidensalade
2. Gang Gevogeltebouillon met voorjaarsgroenten en vermicelli
3. Gang St. Jakobsschelp en Gamba met Zeeuws spek, zeegroenten en kreeftensaus
4. Gang Gebraden Zeughaas met gegrilde groene asperge, shiitake en rode portsaus
5. Gang Crème Brulée van Licor 43 daarbij cremeux van duindoornbessen en walnotenroomijs
Dame Blanche 'Prins Heerlijck'
vanille-ijs met slagroom en eigengemaakte chocoladesaus
9,75
Sorbet
zoals ie hoort; vers fruit, 3 verschillende sorbetijssoorten en vruchtencoulis
9,75
Bavarois van Mango
met karamel en witte chcocoladeijs
11,50
Crème Brulée van Licor 43
daarbij cremeux van duindoornbessen en walnotenroomijs
11,50
Koffie Kompleet
een feestelijk aangekleed kopje koffie
8,75
Koffie 'Prins Heerlijck'
koffie waarin Advocaat, Amaretto en Tia Maria met slagroom en iets kaneel
7,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Prins Heerlijck is 11.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.