Het Drentse Steakhuis De Steakerij

Meer informatie

Hoofdweg 154
9695 AR Bellingwolde


Menukaart van Het Drentse Steakhuis De Steakerij

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
DRENTSE MOSTERDSOEP
Vers, huisgemaakt en geserveerd met stokbrood en dunne plakjes droge worst van het rund
6,75
DAGSOEP
Elke dag vers bereide huis gemaakte soep geserveerd met stokbrood
6,75
DRENTS NAGELHOUT
Gedroogde rundermuis, geserveerd met Parmezaanse kaas, geroosterde amandelen, meloen en rucola.
8,90
GEROOKTE ZALMFILET
Geserveerd met mosterd-dille saus en ijsbergsla
10,25
DRENTSE KNIEPERTIES MET IJS
Drentse knieperties geserveerd met boeren vanille ijs en slagroom.
8,50
CHEESECAKE
Heerlijke cheesecake met milde citroensmaak, gemaakt naar eigen recept.
8,50
BROWNIE
Huisgemaakt en geserveerd met boeren roomijs, chocoladesaus en slagroom
9,50
HANGOP
Huisgemaakte hangop geserveerd met kiwicoulis van verse kiwi en slagroom.
7,00
ARRETJE'S CAKE
Huisgemaakte Arretje's cake, geserveerd met slagroom en een kop koffie.
8,50
DESSERT VAN DE DAG
Wisselend dessert, variërend van Tiramisu tot chocolademousse
TOURNEDOS
De meest malse steak, gesneden van de ossenhaas van het rund
41,00
RIBEYE
Zeer malse, doorregen steak, gesneden uit het ribstuk.
27,50 250 gram
32,50 350 gram
ENTRECOTE
Mooie stevige, maar malse steak met een randje vet, gesneden van de lende.
29,00
KOGELBIEFSTUK
Malse, magere steak, gesneden uit de bovenbil
25,50
HUISGEMAAKTE HAMBURGER. 250 GRAM
De perfecte hamburger van rund, heerlijk gekruid en geserveerd met gebakken spek, ui en huisgemaakte saus.
19,50
PEPERSTEAK TOURNEDOS
De meeste malse steak van het rund, gesneden van de ossenhaas. Gekruid met grove pepers en geserveerd met pepersaus.
43,00
STOOFPOT VAN HEERLIJK RUNDVLEES.
Heerlijk stoofvlees, gesneden van de onder rib van het rund. 3 uur gestoofd in eigen saus.
20,50
VARKENSVLEES EN KIP VAN NEDERLANDSE BODEM. PROCUREUR
Heerlijke langzaam gegaarde procureur met eigen saus. Deze procureur heeft ruim 4 uur gegaard in de oven op een bedje van groentes en kruiden.
22,50
SPARERIBS
Huisgemaakt, heerlijk gekruid en verreweg de beste en lekkerste
23,50
GEPANEERDE KIPPENDIJEN
Heerlijke malse kippendijen geserveerd met champignon roomsaus.
20,50
VIS VAN BUITEN DE GRENZEN
WITTE TONIJN STEAK
Duurzame steak tonijn, om en om gebakken het lekkerst
28,50
GAMBA'S
Gebakken gamba's, goed gekruid met knoflook en dlle.
27,50
ZALMFILET
Duurzame zalm uit de Noorse fjorden, fijne smaakvolle filet
26,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Het Drentse Steakhuis De Steakerij is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.