Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte

Meer informatie

Bakkerstraat 1
6721 WG Bennekom


Menukaart van Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte

Laatst bijgewerkt op 15.05.2025
Klassiek gesorteerd
VOORGERECHTEN
FAGOTTINI DI MANZO CRUDO CON CREMA AL TARTUFO E NOCI
BUIDELTJES VAN RAUWE OSSENHAAS GEVULD MET MOUSSE VAN TRUFFEL, PARMEZAANSE KAAS EN WALNOTEN
15,50
CARPACCIO DI MANZO CON RUCOLA E PARMIGIANO REGGIANO
IN DUNNE PLAKJES GESNEDEN OSSENHAAS MET RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS EN PESTO
14,50
PROSCIUTTO E MELONE
PARMAHAM MET MELOEN
14,50
ANTIPASTI DELLA CASA (MIN 2 PERS)
EEN PLATEAU VAN DIVERSE ITALIAANSE HEERLIJKHEDEN
17,50
FUNGHI MISTI CON PANCETTA IN KNOFLOOK GEMARINEERDE DIVERSE PADDENSTOELEN
MET ITALIAANSE BUIKSPEK, AFGEBLUST MET PROSECCO
15,50
CARPACCIO DI PESCE SPADA CON SALSA DI LIMONE
IN DUNNE PLAKJES GESNEDEN ZWAARDVIS MET CITROENDRESSING EN OLIJFOLIE
17,50
GAMBERI ALL'AGLIO E PEPERONCINO
GARNALEN GESMOORD MET KNOFLOOK, PETERSELIE EN PIKANTE PEPERS
14,50
SAUTE COZZE ALLA MARINARA
VERSE MOSSELEN IN TOMATENSAUS, KNOFLOOK EN PETERSELIE
16,50
CAPESANTE AVVOLTE NEL PROSCIUTTO DI PARMA
COQUILLES IN KROKANT JASJE VAN PARMAHAM
17,50
BURRATA CON POMODORINI E ACETO BALSAMICO DI MODENA
BURRATA MET CHERRYTOMAATJES EN BALSAMICO CREME
12,50
INSALATA CON GORGONZOLA E NOCI
SALADE MET GORGONZOLA EN WALNOTEN
11,50
PANE E BURRO E OLIVE
TWEE SOORTEN HUISGEMAAKT BROOD MET KRUIDENBOTER EN GEMARINEERDE OLIJVEN
5,50
FOCACCIA AL ROSMARINO
MET ZEEZOUT, ROZEMARIJN EN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
9,50
BRUSCHETTE AL POMODORO
GEROOSTERD BROOD MET TOMATEN, BASILICUM EN KNOFLOOK
9,50
CREMA DI POMODORO
ROMIGE TOMATENSOEP
8,50
ZUPPA DI PESCE ALLA NAPOLETANA
EEN RIJKE VISSOEP VOLGENS NAPOLETAANS RECEPT
16,50
PIZZA TOPOLINO
TOMATENSAUS, KAAS EN TWEE TOPPINGS KEUZE UIT: SALAMI, HAM, CHAMPIGNON, ANANAS
12,50
EXTRA TOPPINGS V.A.
1,50
KINDER PASTA
NAPOLETANA OF BOLOGNESE
12,50
PANZEROTTI AL TARTUFO
HUISGEMAAKTE PASTA MET VULLING VAN EEKHOORNTJESBROOD IN TRUFFELROOMSAUS
17,50
PAPPARDELLE CON GAMBERI E CAPESANTE IN SALSA ALLO ZAFFERANO
PAPPARDELLE MET GARNALEN EN COQUILLES IN ROMIGE SAFFRAANSAUS
19,50
PACCHERI AMALFITANI
PACCHERI MET AUBERGINE, BURRATA EN BASILICUM IN TOMATENSAUS
17,50
RAVIOLI CON RICOTTA E SPINACI
HUISGEMAAKTE PASTA GEVULD MET RICOTTA, SPINAZIE EN BASILICUM IN TOMATENSAUS
16,50
SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO
SPAGHETTI MET KNOFLOOK, OLIJFOLIE, EN PIKANTE PEPERS MET GARNALEN +5 EURO
13,50
SPAGHETTI MARINARA*
SPAGHETTI MET DIVERSE SCHELPDIEREN EN GARNALEN IN TOMATENSAUS
19,50
SPAGHETTI VONGOLE
SPAGHETTI MET KNOFLOOKOLIE EN VENUSSCHELPJES
18,50
TAGLIATELLE ALLA RUSSA
TAGLIATELLE MET ZALM IN ROOMSAUS
18,50
TAGLIATELLE ALLA FIORENTINA
TAGLIATELLE MET CHAMPIGNON, GORGONZOLA EN WALNOTEN IN ROOMSAUS
16,50
PAPPARDELLE CON SALSICCIA SARDA
PAPPARDELLE MET SARDIJNSE WORST IN TOMATENSAUS
17,50
LASAGNA AL FORNO
MET BOLOGNESE EN BECHAMELSAUS
16,50
TAGLIATELLE AL RAGU
VERSE PASTA IN EEN ZACHTE SAUS VAN TOMAAT EN RUNDVLEES
16,50
VLEESGERECHTEN
GRIGLIATA MISTA DI CARNE
VOOR WIE VAN VLEES HOUDT DIVERSE SOORTEN GEGRILD VLEES OP SMAAK GEBRACHT MET KNOFLOOKOLIE EN ROZEMARIJN
31,50
FILETTO DI MANZO ALLA GRIGLIA
GEGRILDE OSSENHAAS MET KNOFLOOKOLIE EN TUINKRUIDEN
30,50
FILETTO AL TARTUFO REALE
OSSENHAAS MET WILDE PADDENSTOELEN, MADEIRA EN TRUFFEL
32,50
FILETTO AL PEPE VERDE
OSSENHAAS MET GROENE PEPERSAUS EN COGNAC
31,50
TAGLIATA DI MANZO CON SALSA AL TARTUFO E PEPE NERO
GETRANCHEERDE ENTRECOTE MET EEN JUS VAN TRUFFEL EN ZWARTE PEPER IN ROOMSAUS
29,50
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
KALFSMEDAILLONS MET PARMAHAM EN SALIE IN WITTE WIJNSAUS
26,50
COSTATA DI VITELLO ALLA GRIGLIA
ZEER MALSE KALFSRIBEYE VAN DE GRIL IN EEN SAUS VAN ROOMBOTER SALIE EN WALNOTEN
29,50
MENÙ DELLO CHEF VOOR 2 PERSONEN
3 GANGEN
39,50
MENÙ DELLO CHEF VOOR 2 PERSONEN
4 GANGEN
45,00
VISGERECHTEN
GRIGLIATA MISTA DI PESCE
DIVERSE SOORTEN GEGRILDE VIS MET KNOFLOOKOLIE
31,50
PESCE SPADA ALLA GRIGLIA
GEGRILDE ZWAARDVIS OP SMAAK GEBRACHT MET CITROENSAP, KNOFLOOK, PETERSELIE EN OLIJFOLIE
29,50
ORATA ALLA GRIGLIA
GEGRILDE DORADE MET PETERSELIE EN KNOFLOOKOLIE
26,50
SPIGOLA ALLA MEDITERRANEA
ZEEBAARSFILET MET KNOFLOOK, KAPPERTJES OLIJVEN EN TOMAAT
27,50
GRIGLIATA DI GAMBERONI E SCAMPI
DUO VAN GEGRILDE GROTE GARNALEN EN LANGOUSTINE IN KNOFLOOKOLIE
32,50
GAMBERONI ALLA PROVENZALE
GROTE GARNALEN MET UI, KNOFLOOK, EN PETERSELIE IN LICHT PIKANTE TOMATENSAUS
30,50
MARGHERITA
TOMATENSAUS, MOZZARELLA EN BASILICUM
12,50
MILANESE
MOZZARELLA, BASILICUM, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS, CHERRYTOMAATJES
16,50

vegetarisch vegetarisch

LA MELANZANA
MOZZARELLA, GEGRILDE AUBERGINE, KNOFLOOK EN BASILICUM
15,50
VEGETARIANA
TOMATENSAUS, MOZZARELLA,VERSE GROENTEN
16,50

vegetarisch vegetarisch

QUATTRO FORMAGGI
TOMATENSAUS, VIER SOORTEN KAAS
17,50

vegetarisch vegetarisch

PARME E FUNGHI
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, PARMAHAM, KNOFLOOK EN CHAMPIGNON
17,50
POLLO E PESTO
MOZZARELLA, GEGRILDE KIPFILET, RUCOLA, CHERRYTOMAATJES EN VERSE PESTO
16,50
CARPACCIO
MOZZARELLA, DUNNE PLAKJES OSSENHAAS, RUCOLA, PARMEZAANSE KAAS
17,50
LA PICANTE AMERICANA
MOZZARELLA, PEPPERONI, OLIJVEN, UI EN PAPRIKA
16,50
QUATTRO STAGIONI
MOZZARELLA, HAM, CHAMPIGNONS, ARTISJOKKEN EN OLIJVEN.
16,50
MARE E MONTE
MOZZARELLA, HAM, CHAMPIGNON, SALAMI, PAPRIKA, TONIJN, OLIJVEN
17,50
SALSICCIA E PATATE
MOZZARELLA, SARDIJNSE WORST, PEPPERONI, UI, OLIJF EN AARDAPPEL
17,50
TONNO
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, TONIJN, UI EN KNOFLOOK
16,50
GAMBERI
TOMATENSAUS, MOZZARELLA, GARNALEN, RODE UI EN KNOFLOOK
18,00
DI MARE
TOMATENSAUS, MOZZARELLA EN DIVERSE ZEEVRUCHTEN
18,50
NAGERECHTEN
TIRAMISU
8,50

vegetarisch vegetarisch

PANNA COTTA AI FRUTTI DI BOSCO
PANNA COTTA MET BOSVRUCHTEN
8,50
TORTA DI LIMONE DELLA NONNA
CITROENTAART VOLGENS OMA'S RECEPT, GESERVEERD MET EEN BOLLETJE FRAMBOZENIJS
9,50
AFFOGATO AL CAFFÈ
VANILLE IJS ONDERGEDOMPELD IN ESPRESSO
8,50
DAME BIANCA
VANILLE IJS MET CHOCOLADESAUS
7,50
GELATO MISTO
DIVERSE SMAKEN ITALIAANS IJS MET GARNERING
8,50
TAGLIERE DI FORMAGGI
KAASPLANKJE MET DIVERSE SOORTEN ITALIAANSE KAAS
12,50
SGROPPINO
9,50
ESPRESSO MARTINI
9,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte is 15.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.