Restaurant Hotel de Potkachel (Hotel Holland)

Meer informatie

Rijksweg 65
6325 AB Berg en Terblijt


Menukaart van Restaurant Hotel de Potkachel (Hotel Holland)

Laatst bijgewerkt op 05.02.2025
Klassiek gesorteerd
per stuk
Romige tomaten soep (v)
3,50
Heldere groenten soep (v)
3,50

vegetarisch vegetarisch

Soep van de dag
3,50
Duo van zalm, gegrild en gerookt
5,50
Salade caprese;
tomaat, geitenkaas, basilicum (v)
5,50
Runder Carpaccio
5,50
(+ aardappelgarnituur m.u.v. pasta gerechten) per stuk
Varkenshaasmedaillons
met champignonnensaus
8,00
Kippendijenfilet
met zachte kerriesaus
8,00
Kippendijenfilet met satesaus
8,00
Kibbeling met remouladesaus
8,00
Zuurvlees
8,00
Groentenburger (v)
8,00
Visvangst van de dag;
pesto, tomaat, kaas
8,00
Pasta Carbonare
8,00
Pasta Bolognese
8,00
Pasta met vegetarische saus (v)
8,00

vegetarisch vegetarisch

Vispotje
met pasta, kreeftensaus en Brie
10,00
Huisgemaakte groenteloempia's
met quorn (v)
10,00
Gegrillde zalmfilet
met wittewijn-preisaus
10,00
per stuk
Portie frites (v)
1,50
Mayonaise (v)
0,50
Portie gemengde salade (v)
1,50
Extra portie warme groenten (v)
1,50

vegetarisch vegetarisch

per stuk
3,50

vegetarisch vegetarisch

Sinaasappelkwarktaart
met slagroom
3,50
Vanille ijs
met slagroom en chocolade saus
3,50
Vruchten parfait
met coulis
3,50
2 ons vers fruit
5,50
Kaas plateau
met 5 stukjes kaas
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Hotel de Potkachel (Hotel Holland) is 05.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.