Grand Café Maz

Meer informatie

Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee


Menukaart van Grand Café Maz

Laatst bijgewerkt op 14.03.2025
Klassiek gesorteerd
Broodjes
Italiaanse- of Waldkorenbol
Gerookte zalm
12,50
Rundercarpaccio
11,50
Geitenkaas van de Klompenhoeve
10,50
Wit of bruin
Oma Bob's rundvleeskroket (2x)
9,50
Oma Bob's Groentekroket (2x)
9,50
Holtkamp Garnalenkroket (2x)
12,50
Uitsmijter
8,50
Tosti
6,50
Soep van het seizoen
8,50
Geitenkaas van de Klompenhoeve
14,50
Caesar/zalm/pulled chicken/jackfruit Salade
14,50
14,50
Seizoensmenu
3-gangen voor
42,50
1. Gang Sashimi van Noorse zalm, buratta, venkel, granaatappel en een krokantje met zeewier en sesam
2. Gang of Steak tartaar van Simmentaler rund met Amsterdamse ui, augurk, pompoen mayonaise en een krokante uientuille
3. Gang of Romige courgettesoep met rozenval aardappel en vegan dille hangop
4. Gang Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een bitterbal van doperwt en mint en saus van paprika en kappertjes
5. Gang of Op lage temperatuur gegaarde hertenstoof van Europees hert met duindoorn compote
6. Gang of Rode quinoa met jackfruit in Thaise curry, bloemkool, kikkererwten, edame boontjes, sugar snaps en haricots verts
7. Gang Luchtige cheesecake van 54% chocolade, pindakaas ijs, lemon-mascarpone en een schots van witte chocolade
8. Gang of Proeverij van lokale- en Hollandse kazen, vijgenjam en notembrood
9. Gang of Koffie of thee met chocolade en zoetigheden
Sashimi van Noorse zalm,
buratta, venkel, granaatappel en een krokantje met zeewier en sesam
16,50
Licht geschroeide tonijn in Hoisin saus,
gekonfijte tomaat en een chipje van gele biet
15,50
Steak tartaar van Simmentaler rund
met Amsterdamse ui, augurk, pompoen mayonaise en een krokante uientuille
15,50
Rillette van Hollandse boerderij eend,
crumble van 4 seizoenenpeper en een stroopje van rode port
14,50
Carpaccio van lichtgerookte knolselderij,
gemarineerde paddenstoelen, gekarameliseerde hazelnoot en tomaten tapanade
14,50
Romige courgettesoep
met rozenval aardappel en vegan dille hangop
9,50
Bij alle hoofdgerechten serveren wij groentes van het seizoen en frietjes van Agria aardappelen van Noord-Hollandse boeren
Vangst van het seizoen,
wisselend naar het aanbod van de visafslag in IJmuiden
27,50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met een bitterbal van doperwt en mint en saus van paprika en kappertjes
26,50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met een bitterbal van doperwt en mint en saus van paprika en kappertjes (1/2 portie)
20,50
Gebakken biologische Claresse filet (meerval)
uit Nederland, gamba-sesam loempia en beurre blanc van Zaanse mosterd
25,50
Diamanthaas van Noord-Hollands rund,
hierbij kalfsjus met rozemarijn en poffertjes van aardappel
27,50
Op lage temperatuur gegaarde hertenstoof van Europees hert
met duindoorn compote
25,50
Op lage temperatuur gegaarde hertenstoof van Europees hert
met duindoorn compote (1/2 portie)
20,50
Gerookte en gegrilde tomahawk van Zweedse boerderij varken
met een saus van rode wijn, tijm en ingelegde-gepofte knoflook
28,50
Gnocchi van truffelaardappel,
rode biet en enoki paddestoelen, daarbij een saus van rode biet en bramen met daarover geraspte oude kaas van "De Franschman"
23,50
Rode quinoa
met jackfruit in Thaise curry, bloemkool, kikkererwten, edame boontjes, sugar snaps en haricots verts
23,50
Rode quinoa
met jackfruit in Thaise curry, bloemkool, kikkererwten, edame boontjes, sugar snaps en haricots verts (1/2 portie)
18,50
Crème brûlée van glühwein,
speculaas room en in witte port gestoofde Gieser Wildeman peer
9,50
Luchtige cheesecake van 54% chocolade,
pindakaas ijs, lemon-mascarpone en een schots van witte chocolade
10,50
Parfait van sinaasappel en marsepein,
saus van mandarijn en mousse van onze huislikeur Zuid-west 8
10,50
Proeverij van lokale- en Hollandse kazen,
vijgenjam en notenbrood
14,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Grand Café Maz is 14.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.