Hotel Restaurant Victoria

Meer informatie

Zeeweg 33
1865 AB Bergen aan Zee


Menukaart van Hotel Restaurant Victoria

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Komt voor de bakker
landbrood met kruidenboter, aioli, olijfolie en zeezout
5,75
Crostini
een specialiteit van het huis, dagelijks wisselend
2,50
Proeverij van voorgerechten
trio van gerookte eendenborst, Arancini en een vissoepje ofsoep van de chef
11,00
Duivelse garnalen
pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood
11,00 +
5,00
Rundercarpaccio
met gerookte knoflookmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
11,00 +
3,00
Gerookte eendenborst
met zonnebloempitten en een dressing van rood fruit
11,00
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Goed gevulde vissoep
7,50
Romige tomatensoep
7,50
Soep van de chef
7,50
Salades worden geserveerd met brood
Salade geitenkaas
met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat,stoofpeertjes, walnoten en groene kruidendressing
17,50 +grote portie
5,00
Salade eendenborst
met gerookte eendenborst, komkommer, ui, tomaat, zonnebloempitten en roodfruitdressing
17,50 +grote portie
5,00
Salade gamba
met pittige gamba's, komkommer, ui, tomaat, pijnboompitten, croutons en citroenvinaigrette
17,50 +grote portie
5,00
Zalmfilet
met een korst van mosterd, Parmezaanse kaas en noten, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
22,00
Kalfslever
gebakken metspek en ui, afgeblust met rode wijn en kalfsjus, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
22,00
Wildstoofpotje
stoofpotje van hert en wildzwijn, gestoofd in rode wijn en kalfsjus, geserveerd met aardappeltaart en seizoensgroenten
22,00
Doradefilet
Krokant gebakken dorade filet met een saus van witte wijn en bieslook, geserveerd met wisselend aardappelgarnituur en seizoensgroenten
22,00
Truffelrisotto
risotto met truffel en bospaddenstoelen, geserveerd met groene salade en aan tafel geraspte Parmezaanse kaas
22,00
Geheim van Bergen aan Zee
pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd metseizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
22,00
Oosterse wok (vegetarisch mogelijk)
kipfilet,seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst
22,00 +grote portie
5,00

vegetarisch vegetarisch

Kipsaté
geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
22,00
Spareribtopper
geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
22,00 +grote portie
5,00
Kabeljauw in een krokant jasje
gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
22,00
Vangst van de dag
hele gebakken vis, dagelijks vers, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
22,00
extra friet
4,75
extra aardappelgarnituur
5,50
extra frisse groene salade
4,50
extra seizoensgroenten
5,50
Crème brûlée
klassieke crème brûlée met koffiesmaak, geserveerd met hazelnootijs en slagroom
8,50
Toetje toe
zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
8,50
Apfelstrudel
geserveerd met vanille-ijs en slagroom
8,50
Dessert du chef
verrassing van de chef
8,50
Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom
keuze uit de smaken: vanille, chocolade, citroen, pistache,sinaasappel en hazelnoot
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Restaurant Victoria is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.