Bergsdiep Bergen op Zoom

Meer informatie

Blokstallen 2 E
4611 WB Bergen op Zoom


Menukaart van Bergsdiep Bergen op Zoom

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
2 st. 6 st
Fine de Claire
Romige maar zilte smaak
7,50
21,00
Rock Oyster (Irisch)
Delicate fijne smaak
8,00
23,00
Oester speciaal
Met tomatensalsa
9,50
26,00
Creuses rockefeller
Creuses gegratineerd
8,50
24,00
Proeverij 3 stuks:
12,25
24,00 6 stuks
Bergsdiep tapasplank (te bestellen vanaf 2 pers.)
Garnaalbitt erballen, steurgarnalen, gefrituurde gamba’s, kibbeling, mosseltjes en gemarineerde ansjovis met chilisaus en knofl ookmayonaise
14,50
Sashimi van tonijn
Geserveerd met wasabi en sojasaus
14,50
Sashimi van zalm
Geserveerd met wasabi en sojasaus
14,50
Sashimi duo van zalm en tonijn
Geserveerd met wasabi en sojasaus
14,50
Kibbeling
met friet & kinderijsje
13,50
Frikandel
met friet & kinderijsje
11,50
Sliptong
met friet & kinderijsje
14,50
Senioren menu
Elke maandag verwelkomen wij 55-plussers met een 3-gangen diner inclusief een glas wijn en koffie
26,95
Hollandse garnalen
Wakamé, cocktailsaus en garnalenbitterbal
18,50
Gebakken coquilles
Met knolselderijcrème, basilicumolie en serranoham
18,50
Huisgerookte Oosterschelde paling
Met wakamé, granny smith en mierikswortelcrème
18,50
Tataki van zalm en tonijn
Met wakamé, enoki, wasabi en edamame boontjes
17,50
Vispalet Bergsdiep
Hollandse garnalen, gerookte zalm, lauwwarme gerookte paling
18,50
Scampi’s à la pil pil
Gepelde scampi’s in hete olijfolie met knoflook en Spaanse peper
15,00
Gegratineerde mosselen (seizoen)
Met knoflook en kaas
15,50
Tartaar van tonijn
Met wakamé, avocadocrème en wasabicrunch
18,50
Scampi’s in een krokant jasje
Met groene currycrème en passievrucht
16,50
Runder carpaccio
Dun gesneden rundvlees met kappertjes, olijven, parmezaanse kaas en rucola
15,00
Proef de zee-menu
er week wisselend 3-gangen menu incl. glas wijn en kop koffie
29,95
Gevulde vissoep
Gevuld met verse stukjes vis
10,50
Bisque
Huisgemaakte kreeftensoep gevuld met rivierkreeftjes
12,50
WANDELING door de kaart
te bestellen tot 19.30 uur 7 kleine gerechtjes door onze menukaart (alleen te bestellen per tafel)
59,95
Deze gerechten worden geserveerd met verse friet.
Gegrilde gamba’s
Met verse rode peper en knoflook
33,50
Vis paella
Gevuld met schaal- en schelpdieren (40 minuten bereidingstijd)
27,00
Bouillabaisse
Heilbot, gamba’s en schelpen overgoten met een kreeftenbisque
30,50
Zeeuwse mosselen (seizoen)
Gekookt of gewokt op Aziatische wijze
27,50
Bergsdiep plateau
Oester, krabschaar, scampi, steurgarnaal en gewokte mosselen Nova Scotia Kreeft dagprijs Gekookt of gebakken of gegratineerd, geserveerd met huisgemaakte mayonaise
33,00
Fruits de Mer Royaal
Diverse warme en koude schaal- en schelpdieren, 1/2 kreeft, langoustines, diverse schelpensoorten, oesters en krabscharen
85,00
Onze visspecialiteiten worden geserveerd met verse friet.
Dorade a la sal heel
Dorade in zoutkorst, citroen (40 minuten bereidingstijd)
28,50
Zalm moot
Afgelakt met teriyaki, gebakken uitjes en brocollizalf
27,50
Vispan uit de oven
Gevuld met scampi’s en verschillende vissoorten in roomsaus
27,00
Tonijn filet
Met Aziatische groenten, sojasaus en een krokantje van sesam
28,50
Zeebaars filet
Met kruidenrisotto, zongedroogde tomaat, schelpen en basilicumolie
28,00
Heilbot filet
Met groene asperges, rivierkreeftjes en kreeftensaus
27,50
Ravioli
Met zalm, ricotta, spinazie en een dille olie (ook vegatarisch te bestellen)
27,50

vegetarisch vegetarisch

Trio van vis
Zalm, zeebaarsfilet, sliptong op een bedje van groenten
30,50

vegetarisch vegetarisch

Onze naturel vis wordt gebakken en geserveerd met verse friet en groenten.
Zalm moot
Sliptong dagprijs
26,00
Heilbot filet
Zeetong ( +/- 500 gram) dagprijs
26,00
Tonijn filet
27,00
Zeebaars filet
26,00
Biefstuk
met seizoensgroenten en pepersaus
26,50
Varkenshaas
omwikkeld met spek en een saus van paddenstoelen asupplementen
25,50
Extra saus
Keuze uit kreeftensaus, remoulade
1,50
Mayonaise
1,00
Brood met smeersels
5,00
Extra portie friet
4,95
Aardappelkroketjes
5,50
Roseval aardappeltjes
4,00
Salade rauwkost (p.p.)
3,50
Warme groenten
(van het seizoen
5,50

vegetarisch vegetarisch

Crème brulée
Met een bolletje vanille-ijs
9,25
Mango panna cotta
Met limoenijs en passievrucht
9,50
Carpaccio van ananas
Met Malibu-crème, vanille-ijs en vers fruit
9,50
Trio van chocolade
Chocolademousse, witte chocolade-ijs en een moelleux
9,50
Dame blanche
Vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus
9,25
Framboos romanoff
Mousse van framboos, meringue en bolletje vanille-ijs
9,50
Perzik-citroen tiramisu
Met vanille-ijs en meringue
9,50
Kaasplankje
5 soorten kaas met compote
15,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bergsdiep Bergen op Zoom is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.