Gastrobar De Moor

Meer informatie

Grote Markt 29
4611 NT Bergen op Zoom


Menukaart van Gastrobar De Moor

Laatst bijgewerkt op 14.03.2025
Klassiek gesorteerd
carpaccio van rode biet
geitenkaas, siroop van balsamico, walnoten
16,50
carpaccio van ossenhaas
rucola, Parmezaanse kaas
18,50
vitello tonato
lichtgebraden kalfsstaartstuk, tonijnmayonaise, rucola, zongedroogde tomaat, parmezaanse kaas
17,50
oud hollandsch
bloedworst, notenbrood, gekarameliseerde appel
17,50
gyoza
Japanse dumplings (zes stuks) kip, Japanse mayonaise, zoetzure juliënne van groenten
17,50

vegetarisch vegetarisch

garnalenkroketten
bieslookmayonaise, gefrituurde peterselie
17,50
tartaar van zalm
tartaar van zalm, wakamé, mango, rode ui
18,50
oesters
oesters, yuzu dressing
21,50
proeverij van het huis (minimaal 2 personen, prijs p.p.)
variatie van voorgerechten voor als je niet kan kiezen
21,50
seafood starter (minimaal 2 personen, prijs p.p.)
tonijn, sashimi van zalm, wakamé, gember, wasabimayonaise, sojasaus
21,50
tournedos
pepersaus Biertip: bolleke de Koninck (be) Wijntip: marques de tomares - rioja crianza (e)
39,50
tournedos rossini
Argentijns vlees, het allerlekkerste stukje van het rund, Madeira-truffelsaus, eendenlever Biertip: La Trappe dubbel (NL) Wijntip: Li Mattiani Negroamaro (I)
47,50
steak tartaar
100% black Angus, rauwe oosterse bereiding, peper, augurk, peterselie biertip: bolleke de koninck (be) wijntip: chateau de vauclaire, provende rosé (fr)
23,50
eendenborst op Japanse wijze
seizoensgroenten biertip: kriek lambic (be) wijntip: blankenhorn pinot noir (de)
28,50
buikspek
gelakt met barbecuesaus, sesam, zoet zure saus biertip: ipa 't ij (nl) wijntip: vista nova (pt)
24,50
bouillabaise
riijk gevulde soep op basis van kreeft gevuld met vis, schelp- en schaaldieren lobstersoup with variety of fish and shellfish Biertip: Fourchette (B) Wijntip: Lista Negra Setúbal (PT)
28,50
kabeljauw
kabeljauwfilet, knolselderij puree, zuurkool biertip: ijwit 't ij (nl) wijntip: Pfannebecker Resling (DE)
28,50
zeetong dagprijs
à la Meunière, remoulade saus, fris slaatje Biertip: La Trappe Blond (NL) Wijntip: Escudo Rojo Chardonnay (CL)
tataki tonijn
sesam, wasabi mayonaise, wakame, soja saus
31,50
spaghetti
paddenstoelen, truffel room, Parmezaanse kaas
21,50
appelgyoza
dumplings gevuld met appel, warm geserveerd met kaneelsuiker en bourbon vanille ijs
12,50
tarte au citron
lemoncurd, meringue
12,50

vegetarisch vegetarisch

cheesecake
huisgemaakt, rood fruit, bol cheesecake ijs
8,50
sabayon
met saké, gezouten karamelijs
11,50
fromage
5 soorten kazen van het Kaasatelier, notenbrood
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Gastrobar De Moor is 14.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.