Ristorante Napoli

Meer informatie

Kerkstraat 10
4611 NV Bergen op Zoom


Menukaart van Ristorante Napoli

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Menu Eleonora
36,75
Menu Napoli
49,50
Carpaccio al Parmigiano D.O.P.
A la minute gesneden carpaccio van Hollandse ossenhaas op een bedje van ijsbergsla bereid met olijfolie extra vergine en Parmezaanse kaas D.O.P.
11,75
Carpaccio al Parmigiano D.O.P. con Rucola
A la minute gesneden carpaccio van ossenhaas op een bedje van roquetsalade bereid met olijfolie extra vergine en Parmezaanse kaas D.O.P.
12,75
Carpaccio al Parmigiano con rucola e tartufo nero
A la minute gesneden carpaccio van ossenhaas op een bedje van roquetsalade met verse zwarte truffel
19,75
Carpaccio di Pomodoro
A la minute gesneden carpaccio van tomaat en aan tafel bereid met olijfolie extra vergine, Parmezaanse kaas D.O.P, olijven en kappertjes
7,50
Carpaccio di Salmone
A la minute gesneden carpaccio van zalm en tong op een bedje van roquetsalade met een dressing van wodka, olijfolie extra vergine en sinaasappelsap.
13,50
Prosciutto di Melone
De beste kwaliteit parmaham met meloen
12,50
Antipasto Napoli
Voorgerecht bestaande uit een combinatie van de meest exclusieve Italiaanse specialiteiten zoals carpaccio, salami, vitello tonnato, parmaham, gegrilde gemarineerde groenten.
13,75
Vitello Tonnato
Kalfsvlees met tonijnsaus gegarneerd met kappertjes
13,75
Melanzane in Carrozza
Gebakken aubergines gegratineerd met mozzarella en tomatensaus.
9,75
Zucchine in Carrozza con Salmone Affumicato
Gebakken courgettes met gerookte zalm en dille
13,00
Sauté di Vongole
Venusschelpen bereid in olijfolie extra vergine met knoflook en pikant
14,50
Cozze al Vino Bianco
Mosselen bereid met witte wijnsaus.
14,50
Cozze alla Napoletana
Mosselen bereid volgens traditioneel recept met olijfolie extra vergine, tomaat, witte wijn, knoflook, pikant en oregano
14,50
Sauté di scampi
3 grote garnalen bereid met olijfolie, knoflook en pikant
16,50
Insalata Caprese
Sla, mozzarella di bufala D.O.P., tomaat en basilicum.
9,00
Insalata Nizzarda
Sla, tonijn, ansjovis, kappertjes, ei, paprika en tomaat.
9,75
Insalata Mista
Gemengde salade
5,50
Insalata di Rucola con il Parmigiano D.O.P.
Roquetsalade met Parmezaanse D.O.P. kaas, citroen en olijfolie extra vergine.
9,00
Insalata Capricciosa
Sla, mozzarella di bufala D.O.P., tomaat, roquetsalade, artisjok en gegrilde gemarineerde groenten.
9,75
Pasta al Parmigiano D.O.P.*
De pasta met champignons en courgettes in romige tomatensaus wordt geflambeerd met whisky in een Parmezaanse D.O.P. kaas.
16,25
Pasta al Parmigiano con tartufo nero
De pasta met champignons en courgettes in romige tomatensaus wordt geflambeerd met whisky in een Parmezaanse D.O.P. kaas en met verse zwarte truffel
22,75
Lunette Ripiene al Tartufo Bianco Ricotta e Parmigiano D.O.P.
con Burro e Salvia Verse exclusieve pasta gevuld met truffel, ricotta en Parmezaanse D.O.P.kaas in een roomsaus met salie
16,50
Saccheti di Pera al Gorgonzola
Verse pasta gevuld met peer en Parmezaanse kaas D. O.P. geserveerd in een gorgonzolasaus
14,75
Lasagne Vegetariana
Verse eigengemaakte Lasagne met tomatensaus, verse groenten en kaas.
13,50
Lasagne
Verse eigengemaakte Lasagne met Bolognesesaus, ham, salami, groenten en kaas
13,50

vegetarisch vegetarisch

Cannelloni al Gorgonzola
Verse eigengemaakte Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta met gorgonzolasaus.
14,50
Cannelloni alla Bolognese
Verse eigengemaakte Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta geserveerd met Bolognesesaus.
14,50
Gnocchi di patate alla Sorrentina
Gnocchi van aardappel met tomatensaus en mozzarella D.O.P. gegratineerd in de oven
12,50
Penne con salmone affumicato
Penne met gerookte zalm Sold out
Spaghetti aglio e olio
Spaghetti bereid in olijfolie met knoflook en pikant
10,50
Penne Arrabbiata
Penne in pikante tomatensaus met knoflook
11,50
Penne Vegetariana
Vegetarische schotel bestaande uit penne bereid in romige tomatensaus met diverse verse groenten
13,25

vegetarisch vegetarisch

Spaghetti alla Bolognese
Spaghetti met bolognesesaus gemaakt van rundvlees
12,75
Spaghetti alla Carbonara
Spaghetti met spek, ei en Parmezaanse D.O.P. kaas in een roomsaus
11,50
Pasta al Forno
Pasta met Bolognesesaus, ei, kaas, ham, salami en doperwten gegratineerd in de oven.
14,50
Spaghetti al Tonno
Spaghetti met tonijn, kappertjes,knoflook en olijven
14,75
Risotto ai funghi porcini con crema di tartufo
Risotto met porcini paddestoelen en truffelcrème
16,75
Risotto ai funghi porcini con crema di tartufo e tartufo nero
Risotto met porcini paddestoelen en truffelcrème en met verse zwarte truffel
22,75
Risotto allo Zafferano
Risotto met saffraan en Parmezaanse kaas
14,50
Spezzatino di Vitello al Gorgonzola
Gesneden Hollandse kalfshaas met diverse verse groenten in een romige gorgonzolasaus.
20,25
Spezzatino di Manzo alla Pizzaiola
Gesneden Hollandse ossenhaas met pikant, olijfolie extra vergine, olijven, kappertjes, knoflook, verse oregano en tomatensaus.
19,75
Spezzatino di Manzo alla crema di tartufo
Gesneden ossenhaas met zwarte truffel crèmesaus.
20,25
Spezzatino di manzo al crema di tartufo con tartufo nero
Gesneden ossenhaas met zwarte truffel crèmesaus en zwarte truffel.
27,50
Spezzatino di Manzo al Pepe verde
Gesneden Hollandse ossenhaas in een romige groene pepersaus
19,75
Spezzatino di Manzo alla Caprese
Gesneden Hollandse ossenhaas met Bolognesesaus en mozzarella
19,75
Piccata Milanese
Dit gerecht is bekroond met de eerste prijs “Cuoco d’oro Internazionale 1975”. Het gerecht bestaat uit een piccata van Hollandse kalfsmedaillons en gemarineerde groenten. Het wordt geserveerd met pasta bolognese en pasta in een pikante tomatensaus.
31,25
Filetto di Vitello al Gorgonzola
Hollandse Kalfstournedos met gorgonzolasaus geserveerd met groenten
30,50

vegetarisch vegetarisch

Filetto di Vitello con provolone
Hollandse Kalfstournedos met pancetta, provolone kaas en pikante salami omwikkeld met aubergines in een pikante saus, geserveerd met groenten
32,25

vegetarisch vegetarisch

Scaloppine al Limone
Kalfsmedaillons met citroensaus, geserveerd met groenten.
28,50

vegetarisch vegetarisch

Scaloppine di vitello alla Romana
Kalfsmedaillons met prosciutto, mozzarella, salie en witte wijnsaus, geserveerd met groenten
30,50

vegetarisch vegetarisch

Scaloppine a Marsala
Kalfsmedaillons met een marsala saus, geserveerd met groenten
29,50

vegetarisch vegetarisch

Filetto alla Griglia
Gegrilde Hollandse tournedos geserveerd met een groene salade en frites.
24,50
Filetto alla Griglia con perle di aceto balsamico
Gegrilde Hollandse tournedos met parels van balsamico azijn geserveerd met een groene salade en frites.
25,75
Tagliata di Manzo con rucola e Parmiggiano D.O.P.
Hollandse tournedos aan tafel getrancheerd, geserveerd met rucola en Parmigiano D.O.P..
26,50
Filetto Napoli
Hollandse tournedos met 'porcini' paddestoelen in een Truffelcrèmesaus geserveerd met groenten
32,75

vegetarisch vegetarisch

Filetto di Manzo alla Pizzaiola
Hollandse tournedos met olijfolie extra vergine, pikant, olijven, kappertjes, knoflook, verse oregano en tomatensaus.
29,50
Filetto al Pepe
Hollandse tournedos met romige pepersaus, geserveerd met groenten
29,50

vegetarisch vegetarisch

Filetto Elisabetta
Hollandse tournedos met provolone kaas omwikkeld met courgettes in een gorgonzolaus geserveerd met groenten
32,25

vegetarisch vegetarisch

Sgroppino
Huisgemaakte sgroppino van citroenijs, vodka, spumante en limoncello.
9,50
Tartufo nero
Vanille roomjs omhuld met chocoladeroomijs en cacao
6,75
Tartufo bianco
Mokka roomijs omhuld met vanilleroomijs
6,75
Dessert Gerardino
Citroen gevuld met citroenijs
6,75
Gelato Cocco Bello
halve kokosnoot gevuld met kokosijs
7,25
Tagliatelle con Spinaci e Salmone
Verse zalm in romige saus met spinazie
19,75
Salmone allo Spumante
Verse zalm in een romige saus met Spumante en saffraan.
20,50
Salmone all’arancia con tagliatelle
Verse zalm in een romige saus van sinaasappel.
19,75
3 Gamberoni aglio e olio
3 grote garnalen bereid met olijfolie, knoflook en pikant.
21,50
Spaghetti con le cozze
Spaghetti met mosselen
17,50
Spaghetti alle Vongole
Spaghetti bereidt met venusschelpen
17,75
Spaghetti alla Pescatore al Cartoccio
Spaghetti klaargemaakt in aluminiumfolie met venusschelpen, scampi, mosselen, inktvis en verse zalm
19,75
Gamberoni alla Siciliana
Grote garnalen in pikante tomatensaus met kappertjes, olijven en pijnboompitten geserveerd met groenten
31,50

vegetarisch vegetarisch

Gamberoni alla Sorrentina
Grote garnalen in een crèmeknoflooksaus geserveerd met groenten
31,50

vegetarisch vegetarisch

Spigola Napoli
Zeebaars in pikante tomatensaus met kappertjes, olijven, peterselie en knoflook geserveerd met groenten
30,50

vegetarisch vegetarisch

Sogliola Nora
Hollandse Noordzeetong met een garnituur van verse vruchten en een saus op basis van Limoncello geserveerd met groenten
34,50

vegetarisch vegetarisch

Sogliola al Forno
Hollandse Noordzeetong in pikante tomatensaus met schelpdieren geserveerd met groenten
32,50

vegetarisch vegetarisch

Sogliola al Burro
Hollandse Noordzeetong gebakken in echte roomboter geserveerd met groenten
31,50

vegetarisch vegetarisch

Sogliola al Limone
Hollandse Noordzeetong in citroensaus geserveerd met groenten
31,50

vegetarisch vegetarisch

Bruschetta
Onze traditionele bruschetta gemaakt met verse tomaat, ui en basilicum
4,75
spinaci
Spinazie gebakken in olijfolie met knoflook en pikant
4,00
Extra stokbrood en kruidenboter
1/2 stokbrood en boter
3,50
portie frites
3,75

veganistisch veganistisch

insalata mista
gemengde salade
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Ristorante Napoli is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.