SAUS - Aan 't water

Meer informatie

De Boulevard 65
4617 HB Bergen op Zoom


Menukaart van SAUS - Aan 't water

Laatst bijgewerkt op 22.03.2025
Klassiek gesorteerd
Desem Brood |
Geserveerd met kruidenboter en olijfolie
9,75
Bospaddenstoelen-truffel roomsoep |
Geserveerd met croutons (vegetarisch)
9,50

vegetarisch vegetarisch

Bisque van kreeft |
Aangemaakt met cognac geserveerd met Hollandse garnaaltjes en geslagen room
19,50
Verstrengeling scampi en coquille |
Op een bedje van groentencrème afgemaakt met een kerrie-SAUS
21,50
Carpaccio van ossenhaas |
Met pestomayonaise & Italiaanse Grana kaas
17,50
32,50 XXL
Tonijn Tataki |
19,95
Taartje van Vitello Tonnato |
Geserveerd met een tonijnmayonaise
19,50
Belgische garnalenkroketten |
Geserveerd met romige Belgische mayonaise
18,75
Hollandse garnalen cocktail | Dagprijs
Met slagroom cocktail-SAUS
Timbaaltje van gerookte zalm, paling en Hollandse garnaaltjes |
Gegarneerd met krabsalade
22,50
Pannetje scampi’s piri piri |
6 Stuks, uit te breiden met € 3,50 per scampi
18,75
Voorgerecht van het moment |
19,75
Biefstuk van de haas |
Op een bedje van gebakken kastanje champignons & curry-kashmirsaus
38,50
Lamsrack |
Geserveerd met een honing-tijm-SAUS
39,50
Kalfshaas medaillons |
Geserveerd in een romige champignon-SAUS
34,50
Spareribs |
Op SAUS wijze
28,50
Stoofpotje van wild |
27,50
Herten medaillons |
Geserveerd met een zoete sjalotten-SAUS
33,50
Botermalse beenham |
Geserveerd met een honing-SAUS
29,75
Huis gerookt bundeltje van zalm |
Geserveerd met Hollandse garnaaltjes en hollandaise-SAUS
32,50
Kabeljauw met Italiaanse kruidenkorst |
Geserveerd met écrevisses en een huisgemaakte kreeften-SAUS
34,50
Catch of the day |
36,50
Verse pasta met vruchten uit het bos |
Geserveerd met spinazie, room en kwaliteits kaas
25,50
Gewokte vegetarische kipreepjes à la SAUS |
25,50

vegetarisch vegetarisch

Suppement |
18,50
Kaviaar met Blini’s 30 gr. |
95,00
Frietjes met snack |
Frikandel, kroket of kipnuggets met appelmoes
10,00
Poffertjes |
Met roomboter, stroop & suiker
10,00
Aardappelfrietjes Italiano |
6,75
Zoete aardappelfriet Italiano |
8,50
Frietjes met mayonaise |
5,95
Gebakken aardappeltjes |
5,95
Kaasplankje |
Selectie van 4 speciale kazen
15,75
Crème brûlée van speculaas |
Geserveerd met stroopwafelijs
9,75
Kaat mossel |
12,75
Trio van chocolade |
13,50
Warme apfelstrudel |
Geserveerd met vanille-SAUS en vanille-ijs
9,75
Winterse panacotta |
Met een vleugje Baileys en pumpkin spice afgemaakt met een knappertje van amandelcrumble
12,50
Rood en fruitig |
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van SAUS - Aan 't water is 22.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.