Restaurant 't Geheim van Bergen

Meer informatie

Bosstraat 20
4611 NC Bergen op Zoom


Menukaart van Restaurant 't Geheim van Bergen

Laatst bijgewerkt op 14.03.2025
Klassiek gesorteerd
Broodplankje
Brood van bakerij Van Ravels, geserveerd met cowboyboter, aioli, zwarte olijven.
8,50
Plateau Berkshire
Samenstelling van onze eigen Berkshire hammen en worsten. Geserveerd met balsamico, zuren en grissini.
18,50
Plateau Guanciale
Op Italiaanse wijze gedroogde wangspek van Berkshire. Gebrand en overgoten met honing van boerderij Hamel. Geserveerd met walnoten en Amsterdamse ui.
15,50
Plateau exclusief
Onze 18 maanden gerijpte Berkshire ham van de bil. Geserveerd met truffelolie en cornichons.
19,50
Plateau Lardo
Huisgemaakte Berkshire lardo, gemaakt van rugvet. Gerijpt in rozemarijn, zout en zwarte peper. Geserveerd met honing van boerderij Hamel uit Steenbergen en brioche
16,50
Parade van de chef
Verzameling van verschillende voorgerechtjes vanaf 2 personen.
19,50
Bloedworst
Van eigen berkshire varken. Geserveerd met krentenbrioche, appelgel, picallilygel en appelbalsamicostroop.
17,50
Beef tataki
Met ponzu saus, lente ui, gebakken uitjes, wasabi mayonaise en eigeel confit.
16,50
Ossenworst tartaar
Met een krokantje van parmezaanse kaas, truffelmayonaise, zoetzure radijs en soja olie.
18,50
Scampi's
Wildvangst scampi's in huisgemaakte lookroom met citroenparels.
16,50
Kreeftenbisque
Geserveerd met scampi's en een krokante raster van bladerdeeg.
14,50
Kreeft of oesters
Zie ons oester- en kreeftenmenu. vanaf
21,00
Carpaccio
Dun gesneden bresaola met truffel-mayonaise, zonnebloempitjes, rucola, spekjes en Grana Pedano.
14,50
Berkshire bitterballen
Huisgemaakte bitterballen van eigen varken, geserveerd met zongedroogde tomaat, brioche en mosterd mayonaise.
16,50
Geheim van de chef
Parfait van schrobbeler, schuim van bramen, cranberry meringue, stoofpeer in creme de casis en een crumble van witte chocolade.
12,50
Duo van creme brulee
Een vanille creme brulee en een espresso creme brulee, met een krokant laagje van gebrande suiker. Geserveerd met honing-ijs van boerderij Hamel en slagroom.
12,50
Italian Lemon cake
Gebrande italiaanse schuim met huisgemaakte lemon curd, een bodem van sable, gegrilde perzik en een oesterstout bier siroop.
12,00
Passion Mojito
Huisgemaakt Mojito ijs, gnache van witte chocolade en passievrucht, munt kaviaar en vanille pana cotta.
12,50
Kaasplank
Assortiment van 5 kazen met appelstroop, kletzenbrood en gebrande walnoten.
15,50
Kaasplank deluxe
Assortiment van 5 kazen geserveerd met 5 bijpassende dranken.
27,50
Oesters 1/2 dozijn
naturel of gratin Seafarm superieur no2. Geserveerd met rode wijnazijn, citroen en tabasco.
21,00
24,00
Oesterproeverij Asian style
Seafarm superieur no2. Proeverij met een saus van zwarte bonen en knoflook, Miso, wakame en wasabi mayonaise.
25,00
Oesterproeverij
Verzameling van al onze oesters 1/2 dozijn.
25,00
Oesterproeverij speciaal
Seafarm superieur no2. Proeverij met passievrucht, rode peper en bosui, Mojito, en Basilicum granité.
25,00
Verse hele of halve kreeft
Verse Canadese kreeft als hoofdgerecht in courtbouillon gekookt. (+/- 500gram)| Met frites en mayonaise.
59,50
31,50
Gegratineerd
met Hollaindaise en Old Amsterdam supplement +
3,50
Verse halve kreeft
Verse Canadese kreeft als voorgerecht in courtbouillon gekookt.
29,50
Gegratineerd
met Hollandaise en Old Amsterdam supplement +
3,50
Surf & Turf supplement
Maak van uw steak de perfecte surf en turf! + Met een halve kreeft (canner) naturel bij je hoofdgerecht of gegratineerd met Hollandaise en Old Amsterdam (supplement + 3,50)
29,50
Grain fed Iron steak
Een malse steak die goed door gemarmerd is, met een diepe smaak. Van de lava grill, geserveerd met mais, groenten en frites.
32,50

vegetarisch vegetarisch

Scampi&Angus
Scampi en steak spies geserveerd met bimi, bospeen, aardappelgratin en champignonsaus
29,50
Verse hele kreeft
Verse Canadese kreeft in courtbouillon gekookt. (+/- 500gram) Met frites en mayonaise.
59,50
Gegratineerd
met Hollandaise en Old Amsterdam +
3,50
Zalm
A la minute gerookte zalm Met een kruiden korst van chimichurri, gegrilde groenten en een creme van butternut.
29,50
Procureur steak
Van eigen Berskhire varken. Geserveerd met gesauteerde vijgen, huisgemaakte lardo en
a samico apoel strood
32,50
Berkshire burger
Van eigen Berkshire varken Geserveerd op Italiaanse wijze met tomaat, rucola, parmezaanse kaas, mozzarella, truffelmayonaise en frites.
23,50
Berkshire rouleaux
Varkenshaas van eigen varken. Gevuld met duxelle mascapone, saus van parmezaanse kaas en gepofte cherry tomaat.
32,50
Sauzen
Pepersaus Truffeljus
3,50
Sauzen
Truffel mayo Cowboyboter Chimichurri
2,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Geheim van Bergen is 14.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.