Brood van bakerij Van Ravels, geserveerd met cowboyboter, #aioli, zwarte olijven.
Samenstelling van onze eigen Berkshire hammen en worsten. Geserveerd met balsamico, zuren en grissini.
Brood van bakerij Van Ravels, geserveerd met cowboyboter, #aioli, zwarte olijven.
Samenstelling van onze eigen Berkshire hammen en worsten. Geserveerd met balsamico, zuren en grissini.
Op Italiaanse wijze gedroogde wangspek van Berkshire. Gebrand en overgoten met honing van boerderij Hamel. Geserveerd met walnoten en Amsterdamse ui.
Onze 18 maanden gerijpte Berkshire ham van de bil. Geserveerd met truffelolie en cornichons.
Van eigen berkshire varken. Geserveerd met krentenbrioche, appelgel, picallilygel en appelbalsamicostroop.
Met een krokantje van parmezaanse kaas, truffelmayonaise, zoetzure radijs en soja olie.
Dun gesneden #bresaola met truffel-mayonaise, zonnebloempitjes, rucola, spekjes en Grana Pedano.
Parfait van schrobbeler, schuim van bramen, cranberry meringue, stoofpeer in creme de casis en een crumble van witte chocolade.
Een vanille creme brulee en een espresso creme brulee, met een krokant laagje van gebrande suiker. Geserveerd met honing-ijs van boerderij Hamel en slagroom.
Gebrande italiaanse schuim met huisgemaakte lemon curd, een bodem van sable, gegrilde perzik en een oesterstout bier siroop.
Huisgemaakt Mojito ijs, gnache van witte chocolade en passievrucht, munt #kaviaar en vanille pana cotta.
naturel of gratin Seafarm superieur no2. Geserveerd met rode wijnazijn, citroen en tabasco.
Seafarm superieur no2. Proeverij met een saus van zwarte bonen en knoflook, Miso, wakame en wasabi mayonaise.
Seafarm superieur no2. Proeverij met passievrucht, rode peper en bosui, Mojito, en Basilicum granité.
Verse Canadese kreeft als hoofdgerecht in courtbouillon gekookt. (+/- 500gram)| Met frites en mayonaise.
Een malse steak die goed door gemarmerd is, met een diepe smaak. Van de lava grill, geserveerd met mais, groenten en frites.
Scampi en steak #spies geserveerd met bimi, bospeen, aardappelgratin en champignonsaus
Verse Canadese kreeft in courtbouillon gekookt. (+/- 500gram) Met frites en mayonaise.
Van eigen Berskhire varken. Geserveerd met gesauteerde vijgen, huisgemaakte lardo en
Van eigen Berkshire varken Geserveerd op Italiaanse wijze met tomaat, rucola, parmezaanse kaas, mozzarella, truffelmayonaise en frites.
Varkenshaas van eigen varken. Gevuld met duxelle mascapone, saus van parmezaanse kaas en gepofte cherry tomaat.
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!