Restaurant 't Spuihuis

Meer informatie

Spui 1
4611 GX Bergen op Zoom


Menukaart van Restaurant 't Spuihuis

Laatst bijgewerkt op 14.03.2025
Klassiek gesorteerd
Menu
Onder de gerechten staan onze wijntips vermeld. Bijzonder en complementair aan het gerecht.
51,00 3 GANGEN
65,00 4 GANGEN
CARPACCIO
Dungesneden runderlende | knolselderij | Parmezaan | Pancetta | gerookte olijfolie Pellasa ‘Mario’s Blanco’, Arneis, Favorita, Chardonnay, Italië
7,00
ZALM TARTAAR
Tartaar van licht gepekelde zalmfilet | dashi | avocado | venkel | sesam ‘Zweefteef’, Sauvignon Blanc, Western Cape, Zuid-Afrika
6,50
KOOLRABI
Gemarineerde koolrabi | tamarinde | limoen | pinda | Thaise basilicum Jardin de Charmes, Viognier, Grenache, Languedoc-Rousillon, Frankrijk
7,50
KREEFTENSOEP
Klassieke kreeftenbisque | Pernod | geslagen room Cuvée Dissenay, Chardonnay, Pays D’Oc, Frankrijk
6,00
EENDENBORST
Gebraden filet | pompoen | foie gras | brioche | sinaasappel Brookdale Estate Mason Road, Syraz, Paarl, Zuid-Afrika
7,50
RAVIOLI
Gevuld met witlof | velouté van witlof & Parmezaan | geroosterde pompoenpitjes Walter Nardin, Pinot Grigio, Veneto, Italië
8,00
KALFSLENDE & SUKADE
Gebraden lende | krokante sukade | pastinaak | aardappel fondant | Cevenne ui Chateau Treviac, Grenache, Syraz, Languedoc, Frankrijk
8,00
KABELJAUWFILET
Zacht gegaarde filet | venkel | courgette | bleekselderij | gerookte paling | beurre blanc Perla del Blanco, Moscatel, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viura, Spanje
7,50
RISOTTO
Rijke risotto bereid met truffel | duxelles | sjalot | Padano | eidooier Les Amourettes, Merlot, Pays D’Oc, Frankrijk
6,00
CHOCOLADE & CITRUS
Taartje van feuilletine & pure chocolade | clementine | roomijs van lindehoning & oranjebloesem Tschida, Beerenauslese ‘Ba’ White, Chardonnay, Bouvier, Burgenland
8,00
YOGHURT & GRANNY SMITH
Panna Cotta van yoghurt | mousse van Granny Smith appel | roomijs van kaffir limoen Juan Gill ‘Dulce’, Monastrell, Jumilla, Spanje
8,00
CRÈME BRÚLÉE
Bereid met vanille | ijswafeltje van vanille | kletskop | citrus Gonzalez Byass, Nectar, Pedro Ximinez, Spanje
8,00
KAZEN VAN ’T KAASATELIER (Meerprijs €8,50)
5 soorten | rozijnen-rogge brood | crème van peer & kardamom Van Zellers Porto ‘Reserva’, Tawny
9,00
4 GANGEN MENU
Een selectie van alles wat nu groeit en bloeit. Bijzondere smaken met ambacht en precisie. Enkel per tafel te bestellen.
69,50
WIJN SELECTIE
Bij alle gangen serveren wij u graag bijpassende wijnen. Altijd hoge kwaliteit, verrassend en complementair aan het gerecht. Enkel bij het inspiratie menu te bestellen. WIJN ARRANGEMENT
36,00
Een fijne selectie van hoge kwaliteit ingrediënten en onze klassiekers
IRISH MÓR OESTER
3 of 6 stuks | naturel met vinaigrette & citrus
15,00
30,00
COQUILLE ST. JACQUES
Geroosterde coquilles | aardappel fondant | velouté van witlof & Parmezaan
24,00
STEAK TARTAAR
Handgesneden rundertartaar | gepocheerde eidooier | piccalilly
23,00
LANGOUSTINE ALA PLANCHA
3 stuks geroosterd op de plancha | gremolata | reductie van langoustine
29,00
TARBOTFILET
Geroosterde filet | risotto | gerookte paling | groene kruiden | beurre blanc
41,00
‘STEAK AU POIVRE’
Gebraden ossenhaas | pepersaus | pastinaak | paddenstoeltjes | cavolo nero
39,00
KALFZWEZERIK & SUKADE
Krokante gebakken zwezerik | zacht gegaarde sukade | Cevenne ui | pompoen | rode biet
41,00
VIS VAN DE DAG Dagprijs
Geselecteerd op basis van dagvangst, kwaliteit en inspiratie
(Inbegrepen bij het Keuzemenu)
CHOCOLADE & CITRUS
Taartje van feuilletine & pure chocolade | clementine | roomijs van lindehoning & oranjebloesem
14,50
YOGHURT & GRANNY SMITH
Panna Cotta van yoghurt | mousse van Granny Smith appel | roomijs van kaffir limoen
14,50
CRÈME BRÚLÉE
Bereid met vanille | ijswafeltje van vanille | kletskop | citrus
14,50
KAZEN VAN ’T KAASATELIER
5 soorten | rozijnen-rogge brood | crème van peer & kardamom
16,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Spuihuis is 14.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.