Restaurant Bistronomie 't Parkje

Meer informatie

Oude Prinsweg 29
1861 CS Bergen


Menukaart van Restaurant Bistronomie 't Parkje

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Breekbrood met olijfolie & roomboter
wit, zacht en vol van smaak
6,00
Oester uit de Oosterschelde per stuk
Creuses nr3, framboos & sjalotten
4,25
Oester proeverij
3 creuses op 3 manieren
14,00
Blini’s met kaviaar & crème fraîche
10 gram Baerii classic, Tjoepy Persian Caviar
35,00
LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken
gemengd 3x 40 gr Pepinillos & mosterd
23,50
Céleri-rave vegetarisch
medaillon van knolselderij | cantharellen | macadamia | topinamboer | jus van ui
24,50

vegetarisch vegetarisch

Skrei
gebakken filet | vis jus | hazelnootcreme | pastinaak
28,50
Kalfszwezerik
krokant gebakken | groene & jalepeno pepersaus | moril
29,50
Poussin
BBQ geroosterd piepkuiken | kippen-jeu | chipotle | L’oeuf mayo
25,50
Steak Tartaar
van Piemontees rund uit Bergen | klassiek garnituur voor u aan tafel aangemaakt | L’oeuf mayo
29,50
Tournedos 150 gram
Ierse runderhaas | kruidenboter | seizoensgroenten
31,50
Rossini
gebakken foie gras | truffel | Madeira saus
17,50
extra bij te bestellen
huisgemaakte 'tripple cooked' frites met mayonaise
5,50
Bulba stracciatella
buffelmozzarella uit Limburg | hazelnoot | zwarte knoflook | biet | cherry balsamico
16,50
Paling uit het IJsselmeer
gerookt | toast | vadouvan | mierikswortel | Japanse azijn | Borage | Pistache
17,50
Langoustine
mi-cuit op konro gegrilde staarten | gebrande avocado | grapefuitboter | zeegroenten | kaffir
23,50
Carpaccio à la Beemster
van Piemontees rund uit Bergen | gesneden en platgeslagen | faux foie gras | truffel | Duxelle
17,50
Steak Tartare van Piemontees rund uit Bergen
Anjovis tempura | Ravigote vinaigrette | aangemaakt met klassiek garnituur
17,50
Marigold & Baeri kaviaar
vegetarisch mogelijk gepocheerd ei | 10 gram black pearl kaviaar | Hollandaise
39,50

vegetarisch vegetarisch

Tong à l’Ostendaise
tongschar | romige fisfumet | Stellendamse garnalen
17,50
Dronken Medulla
kalfsmerg | saus van Madeira & truffel | paddestoel | gremolata
17,50
Escargots 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn
wijngaardslakken | knoflookboter | gember | venkel | fijne tuinkruiden | kerrie
23,50
Boudin Noir
originele Franse bloedworst | Calvados appeltjes | jam van peer & vanille | hazelnoot | brioche
17,50
Coupe Colonel
citroenijs, limoncello & wodka
9,50
Dame blanche
vanilleroomijs met warme chocoladesaus
9,50
Coupe Mont Blanc
vanilleroomijs met warme chocoladesaus en advocaat
10,50
Sticky toffee pie
warme dadeltaart met caramel
9,50
Dessert menu
regelmatig wisselend dessert
9,50
Kaas van Abraham Kef
5 soorten Hollands en van nèt over de grens
16,50
ElVi's combi
espresso met daarnaast huisgemaakte limoncello
9,50
Affogato
espresso met bol vanille ijs
5,50
Espresso Martini
Kahlua, Vodka & espresso
10,50
LUNCH MENU
2 gangen
37,50
1. Gang amuse
2. Gang paddenstoelensoep
3. Gang skrei met Hollandaise
Croque Mademoiselle
kaas, bechamel, spiegelei
10,00
Croque Madame
kaas, LIVAR ham, bechamel, spiegelei
10,50
Paling uit het IJsselmeer op toast
17,50
Kastanjechampigons gebakken
et toast, oestersaus en citroen
9,50
Grootmeesters kalfskroket 2 stuks
met toast en mosterdmayo
9,50
Cono 2 jaar oude Beemster kaas
7,50
Caprese mozzarella
uit Limburg, tomaat & basilicum
9,50
Brie de Meaux
gegratineerd, walnoot & honing
9,50
LIVAR beenham,
met mosterdmayonaise
9,50
Croque Monsieur
kaas, LIVAR ham, bechamel
9,50
Olijven
Arbequina & grote groene gekneusde Chupadeos met pit
5,50
Gerookte amandelen
gezond, lekker & puur
4,50
Breekbrood met olijfolie & roomboter
wit, zacht en vol van smaak
6,00
Oester uit de Oosterschelde per stuk
Creuses nr3, framboos & sjalotten
4,25
Oester proeverij
3 stuks op 3 manieren
14,00
Kaviaar Baerii 10 gram
4x blini's & crème fraîche, 'Persian Caviar Tjoepy'
35,00
Escargots
wijngaard slakken, knoflookroom, kerrie en amandel, 1/2 dozijn 14.50 heel dozijn
23,50
Steak Tartare van Piemontees rund uit Bergen
Anjovis tempura | Ravigote vinaigrette | aangemaakt met klassiek garnituur
17,50
Carpaccio à la Beemster
gesneden en platgeslagen ossenhaas | faux foie gras | truffel | Duxelle
17,50
L’oeuf mayo
klassiek smeuïg, kropsla, ei & mayo
6,50
Holtkamp bitterballen
het allerlekkerste cultureel erfgoed met mosterdmayo 6 st.
8,50
VEGAN Greenbites bitterballen
het allerlekkerste cultureel erfgoed met piccalilly maar dan VEGAN 6 st.
7,50
Grootmeester garnalen kroketjes
van Noordzeegarnalen met limoenmayonaise 4 st.
9,75
Croquetas van sepia del Cantábrico
zwart en smaakvol 4 st.
8,50
LIVAR verschillende worsten & hammen van het Limburgs varken
Pepinillos & mosterd met druivenmost
23,50
Paleta Iberica de Belotta 80 gr
5 jaar gedroogd daardoor wat zoetiger en notiger
18,50
KAAS van Abraham Kef
Hollands en van nèt iets over de grens 5 soorten
16,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Bistronomie 't Parkje is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.