De Oude Prins

Meer informatie

Breelaan 1
1861 GC Bergen


Menukaart van De Oude Prins

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
6,00
Haaienvinnensoep
(geen echte haaienvinnen)
6,00
Tomatensoep
6,00

vegetarisch vegetarisch

Sun La Ton
(Pikante zoetzure soep)
7,90
Szechuan Soep
Pikante Suppe
7,90
7,90
Sieu Kauw Ton
(Garnalen Wan Tan)
7,90
Tsun Hoi Sin Ton
(Pikante soep met zeevruchten)
7,90
Lung Haa Ton
(kreeftensoep)
11,50
Siu Mai
(3 stuks gestoomde varkensvlees pasteitjes)
7,00
Haa Kauw
(4 stuks gestoomde garnalen pasteitjes)
7,00
Ngau Yuk Siu Mai
(3 stuks gestoomde rundvleespasteitjes)
7,00
Kam Lo Wan Tan
(4 stuks gefrituurde kippasteitjes)
7,00
Ngau Yuk Wan Tan
(4 stuks gefrituurde rundvleespasteitjes)
9,00
Chinese loempia’s
(2 stuks met zoet-zure saus)
5,50
Loempia Speciaal
6,50
Kroepoek
4,50
Ossenhaas Sateh
(2 stokjes)
10,00
Sateh Babi
(2 stokjes varkenvlees) met sateh of Ketjap saus
6,50
Sateh Ajam
(2 stokjes kippenvlees) met Sateh of Ketjap saus
7,00
Garnalen toast
9,00
Pangsit Goreng
(4 stuks)
5,00
5,00
Pin Peh Ap
(Eend met flensje 2 stuks)
9,00
Gebakken Sushi's
(gebakken visrolletjes 3 stuks)
8,50
Koreaanse Viskoekjes
12,50
Yakatori (2 stokjes)
7,00
Chin Si Haa Keun
(Mierol met garnalen 2 stuks)
9,00
Tempura Ebi
(2 stuks gebakken gamba’s)
9,00
(Geschirr von der Kochplatte)
Kip (Huhn)
24,50
Ossenhaas (Rinderfilet)
28,50
Gamba's (6 stuks / 8 stuks)
24,00
28,00
Mix van kip, ossenhaas en gamba’s
28,50
Tausi Saus (Tausi Soße)
Oosterse BBQ Kruidensaus
(Orientalische BBQ- Kräuter- Soße)
Teriyaki saus
(Teriyaki- Soße)
Thaise chili- limoensaus
(Thai- Chili- Limmettensoße)
De Tie Pan gerechten worden geserveerd
met witte rijst i.p.v. witte rijst:
3,50 Nasi
3,50 Bami
4,00 Eierbami
4,00 Mihoen
Tsja Sieuw
23,00
Chun Sik Yuk
(Varkensvlees met zoetzure saus)
23,00
Heung La Yuk
(Varkensvlees met Aromakruiden en Chinese spinazie)
23,00
Chun Sik Ngau
(Ossenhaas met zoetzure saus)
27,50
Beef Roedjak
(Ossenhaas met Roedjak saus)
27,50
Kon Po Ngau
(Gesneden ossenhaas met cashewnoten in licht pikante sojasaus)
27,50
Thai Sik Ngau
(Ossenhaas met Thaise limoensaus)
27,50
Hung La Ngau
(Gesneden ossenhaas met Thai rode kerriesaus)
27,50
Heung LA Ngau
(Ossenhaas met Aromakruiden en Chinese Spinazie)
28,50
Teriyaki Beef
(Gegrilde ossenhaas met Teriyakisaus)
28,50
Pok Sieuw
(4 stuks gegrilde Rib-eye rolletjes met gebakken knoflook in Teriyakisaus)
27,50
Teriyaki Yeung Pah
(4 gegrilde lamsrekjes met Teriyakisaus)
28,00
Mongolian Lamsracks (4 stuks)
28,00
Heung La Yeung Pah
(4 lamsracks met Aromakruiden)
28,00
De vleesgerechten worden geserveerd met witte rijst. I.p.v. witte rijst:
3,50 Nasi
3,50 Bami
4,00 Eierbami
4,00 Miehong
Stoofpotje Kip
(Kip met Beancurd saus en groenten)
24,50

vegetarisch vegetarisch

Ajam Roedjak
(Kip met Roedjak saus)
24,50
Kon Po Kai
(Gesneden kipfilet met cashewnoten in licht pikante sojasaus)
24,50
Thai Sik Kai
(Kip met Thai chili/limoensaus)
24,50
Hung Ka Lee Kai
(Kipfilet met Thaise Rode kerry)
24,50
Heung La Kai
(Kip met Aromakruiden en Chinese spinazie)
24,50
Teriyaki Kai
(Kip met Teriyaki saus)
24,50
Chun Sik Koe Low Kai
(Kip met zoetzure saus)
24,50
Peking eend
(Geroosterde eend met pruimensaus)
24,50
Heung La Yu
(Gebakken tarbotfilet met Aromakruiden en Chinese spinazie)
29,50
Keun Chong Yu
(Gebakken tarbotfilet met gember, lente uitjes, knoflook en Chinese spinazie)
29,50
Thai Sik Yu Lau
(Gebakken tarbotfilet met Thaise limoensaus)
29,50
Szechuan Lung Li
(Gebakken tongfilet met Szechuan kruiden)
29,50
Chun Sik Lung Li
(Gebakken tongfilet met zoetzure saus)
29,50
Heung La Lung Li
(Gebakken tongfilet met Aromakruiden en Chinese spinazie)
29,50
Szechuan Haa
(4 stuks gebakken wilde gamba”s met Szechuan kruiden)
24,00
4 Stück gegrillte Wildgarnelen
mit Teriyaki-Sauce
24,00
Super Gamba met knoflook
28,50
Hung Ka Lee Haa
(Garnalen met Thai rode kerrie)
24,00
Kon Po Haa
(Garnalen met cashewnoten in licht pikante sojasaus)
24,00
Chiu Yim Sin Jauw
(Gebakken inktvis met speciale pikante kruiden)
21,00
Sieuw Ngau Yau Yu
(Gebakken botervis met Japanse dressing)
23,50
Stoofpotje Tofu
(Tofu met Beancurd saus en groenten)
18,50

vegetarisch vegetarisch

Kon Po Tou Fu
(Gebakken Tofu met lichte pikante sojasaus en cashewnoten)
18,50
Ma Lai Tou Fu Tjap
(Gebakken tofu en groenten met kerriesaus)
18,50

vegetarisch vegetarisch

Heung La Choi
(Chinese spinazie, Chinese champignons en taugé met Aromakruiden)
18,50
Chun Choi Tjap
(In knoflook gewokte Chinese groenten)
17,50
Tjap Tjoy Tofu
(Gewokte groenten met tofu)
17,50

vegetarisch vegetarisch

Foe Yong Hai
(Omelet met groenten)
17,50

vegetarisch vegetarisch

Gado Gado
(Groenten in satésaus met een gekookt ei)
17,50

vegetarisch vegetarisch

Babi Pangang
(Krokant geroosterd varkensvlees met zoetzure- of ketjap-saus)
21,50
Tjap Tjoy Kip
(Gewokte groentemix met kip)
20,00
Tjap Tjoy Ossenhaas
(Gewokte groentemix met ossenhaas)
27,00
Foe Yong Hai Kip
(Omelet met kip en groenten)
20,00

vegetarisch vegetarisch

Foe Yong Hai Garnalen
(Omelet met garnalen en groenten)
24,00

vegetarisch vegetarisch

Koe Low Yuk
(Varkensvlees balletjes met zoetzure saus)
16,50
Ka Lee Kai
(Gesneden kipfilet met groenten in kerriesaus)
20,00

vegetarisch vegetarisch

Kai Chow Fan
(Gebakken rijst met gesneden kip en groenten)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Haa Chow Fan
(Gebakken rijst met garnalen en groenten)
24,00

vegetarisch vegetarisch

Yeung Chau Chow Fan
(Gebakken rijst met vlees, garnalen en groenten)
23,00

vegetarisch vegetarisch

Kai Chow Ming
(Gebakken eierbami met kip en groenten)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Haa Chow Ming
(Gebakken eierbami met garnalen en groenten)
24,00

vegetarisch vegetarisch

Ngau Chow Ming
Gebakken eierbami met ossenhaas en groenten)
25,50

vegetarisch vegetarisch

Singapore Mai
(Gebakken mihoen met varkensvlees, groenten en kerrie)
20,50

vegetarisch vegetarisch

Haa Mai
(Gebakken mihoen met garnalen en groenten)
24,00

vegetarisch vegetarisch

Ngau Mai
(Gebakken mihoen met ossenhaas en groenten)
25,50

vegetarisch vegetarisch

Nasi/Bami/Patat
met Krokant gebakken kip
14,00
Verrassingsmenu Van de Chef
Überraschungsmenü des Küchenchefs
52,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Oude Prins is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.