Restaurant De Ware Jacob

Meer informatie

Jan Jacoblaan 3
1861 LJ Bergen


Menukaart van Restaurant De Ware Jacob

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Sashimi van ossenhaas
met gefrituurde sushirijst en soja-sesamdressing salade van edamame, kimchi en zoetzure komkommer.
Paling in het groen
met krokante focaccia, tuinerwtentapenade, bieslook en ponzu-vinaigrette.
Proeverij “De Ware Jacob”
Paté van gekonfijte eend en eendenlever
met een witlofhart, kweepeergelei en rode-uiencompote.
Taartje van pompoen
met crème van geroosterde pompoen, misokaramel, gepekelde sjalot en een in hot honey ingelegde eidooier.
Carpaccio “Classic”
met Parmezaanse kaas, bruscetta, pesto en ‘Harry’s bar‘ mayonaise
Vis van de dag
Tournedos
met langzaam gegaarde ossenstaart, gnocchi, gebakken cantharellen, artisjok en laurierjus.
Livar-varkenshaas
met krokant buikspek, aardpeer, rode koolsalade en een saus van rode kool.
Gebakken duif
met cacaokorst in eigen jus, zuurkool, braam en geroerbakken snijbiet.
Vegetarische Bieten-biefstuk
met pommes dauphine, shiitakepuree, bieten demi-glace, pastinaakcrème en chips

vegetarisch vegetarisch

Chocoladesoufflé
met koffie-dark moscovadosuikerroomijs, koffie karamelcrumble en een sabayon van boerenjongens
Poffertjes
met gepocheerde vijg, gefermenteerde appelstroop, zoethoutijs, hazelnootmousse en chips van peer
Amandeldaquoise
met speculaas-cheesecakecrème, amandelpraline, sorbet en gel van mandarijn
Diverse kazen van de markt
met vruchtencompote en huisgemaakt dadelbrood
3-gangen keuzemenu
58,50
Bob wijnarrangement
(halve glaasjes)
18,00
2-gangen: Voor- en Hoofdgerecht
54,00
2-gangen: Hoofdgerecht en Dessert
50,00
Hoofdgerecht
37,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Ware Jacob is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.