LadyPapa

Meer informatie

Breelaan 5
1861 GC Bergen


Menukaart van LadyPapa

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
BITTERBALLEN
KALFSVLEES, 8 ST.
9,50
VIETNAMESE MINI LOEMPIA’S (VEGAN)
GROENTESNACK, KIMCHIMAYO, 8 ST.
11,00
TORPEDO GARNALEN
SRIRACHAMAYO, 6 ST.
12,00
GARNALENKROKETJES
RAVIGOTTESAUS, 6 ST.
12,00
KARA AGE
JAPANSE GEFRITUURDE KIPSTUKJES, GELAKT, 10 ST.
12,00
PEKINGEEND
LOEMPIA, HOISIN, 8 ST.
11,00
TOMATENBITTERBALLEN
KRUIDENDIP, 8 ST.
9,50
RENDANGKROKETJES
CURRYMAYO, 6 ST.
9,50
YAKITORI
JAPANSE KIPSPIESJES, 10 ST.
15,50
DUMPLINGS CHICKEN
GESTOOMD, MET KIP EN GROENTE, GOMA, 6 ST.
9,00
DUMPLINGS SHRIMP
GESTOOMD, MET GARNALEN, XO-DRESSING, 6 ST.
11,00
DUMPLINGS VEGA
GESTOOMD, MET SHIITAKE, 6 ST.
10,50
BROOD & DIP
MINIMAAL 2 PERSONEN
3,50
PANI PURI ZALM
KROKANTE BITE MET ZALMTARTAAR, 4 ST.
11,00
PANI PURI STEAK TARTARE
KROKANTE BITE MET STEAK TARTARE, 4 ST.
11,00
PANI PURI CURRY
KROKANTE BITE MET CURRY, 4 ST.
11,00
FUTO MAKI
SUSHI BITE, TONIJNTARTAAR, 4 ST.
11,00
KAAS
5 SOORTEN, VAN KAASFORT AMSTERDAM
17,50
MINISOEPJE
6,50
PANCAKE MAPLESYRUP
AMERICAN PANCAKES, MAPLESYRUP
8,00
PANCAKE VERS FRUIT
AMERICAN PANCAKES, BANAAN, BLAUWE BES, MAPLESYRUP
11,00
TOSTI
KAAS, BECHAMEL, TOMATENSALSA
6,50
SANDWICH ZALM
GEROOKT, ROOMKAAS, BIESLOOK
13,50
SANDWICH RIBEYE
GEROOKT, KESBEKE PICCALILLY
12,50
TOAST CANNIBALE
GEGRILD BROOD, STEAK TARTAAR, HOLLANDAISESAUS
16,50
EGGS BENEDICT
MELKBROOD, GEPOCHEERD EI, GEROOKTE ZALM, HOLLANDAISE
15,50
CALIFORNIA EGGS BENEDICT
MELKBROOD, GEPOCHEERD EI, AVOCADO, HOLLANDAISE
14,50
TOAST AVOCADO
GEGRILD BROOD, GEKOOKTE EITJES, AVOCADOSMASH
13,50
CAESAR CHICKEN
GEGRILD BROOD, KIP, PARMEZAAN, CAESARDRESSING
14,50
KATSU SANDO
JAPANS MELKBROOD, KIMCHI, KROKANTE KIP
13,50
PARELHOEN
GESMOORDE ZUURKOOL, MORILLESAUS
24,50
TONIJN TARTAAR
KOREAN PANCAKE, AVOCADO, KOMKOMMER
17,50
OKONOMIYAKI
DAIKON, GEMBER, BOSUI, SHIITAKE
14,50
CHEF’S SALAD
GAMBA’S, VIS VAN HET SEIZOEN, TONIJN
27,50
VIS VAN HET SEIZOEN
GARNITUUR VAN DE CHEF
26,50
SOEPJE
6,50
GEMARINEERDE ZALM
KOMKOMMERMOUSSE, HANGOP, DILLE
16,50
STEAK TARTARE
KRUIDENEMULSIE, LARDO DI COLLONATA, HOLLANDAISE
17,50
GAMBA’S
GNOCCHI, ‘NDUJA, BISQUE
18,50

vegetarisch vegetarisch

TONIJN TARTAAR
KOREAN PANCAKE, ASIAN VINAIGRETTE
17,50
VOORJAARSGROENTEN
KOUDE EN WARME GROENTEN, OP DIVERSE MANIEREN BEREID
16,50

vegetarisch vegetarisch

RAVIOLI
RICOTTA, JUS VAN KAAS, HAZELNOOT, SPINAZIE,
24,50
EENDENBORST
KNOLSELDERIJ, SPITSKOOL, JUS VAN EEND, JENEVERBES
26,50
SUKADE
GESTOOFD, MOUSSELINE, ZOETZURE BUNDELZWAMMEN
25,50
VIS VAN HET SEIZOEN
CRÈME VAN ARTISJOK, KRIEL, TOMAAT, PIMENT D’ESPELETTE
29,50
TOURNEDOS
MADEIRAJUS, UIENCRÈME, GRATIN, PADDENSTOELEN
34,50
PARELHOEN
GESMOORDE ZUURKOOL, MORILLESAUS, MOUSSELINE
25,50
RIBEYE UMI
TAURUS GOLD, 200+ DAGEN GRAAN GEVOERD
45,00
CHEF’S MENU
(MIN 2 PERSONEN)
49,50
1. Gang SUSHI RAINBOW (TO SHARE)
2. Gang TOURNEDOS OF VIS V/H SEIZOEN
3. Gang DESSERT VAN DE CHEF
BROOD & DIP P.P.
3,50
FRIET
5,75

veganistisch veganistisch

ZOETE-AARDAPPEL FRIET
6,00

veganistisch veganistisch

VERSE GROENTE
8,50

veganistisch veganistisch

SALADE
7,50

veganistisch veganistisch

AVOCADO (VEGAN)
KIMCHI, KOREANSTYLE
20,00
AUBERGINE
OMELET, KOMKOMMER, SATAY, CRISPY ONION
20,00
BBQ-ZALM
GAMBA TEMPURA, AVOCADO, CHAR SIU
20,50
TONIJN
GAMBA TEMPURA, KOMKOMMER, WASABI
21,00
BELLY BACON
GAMBA TEMPURA, KOMKOMMER, SZECHUAN
20,00
UNAGI
BBQ-PALING, EENDENLEVER, ZOETZURE KOMKOMMER
21,50
RAINBOW
GAMBA TEMPURA,TONIJN, BBQ-ZALM
20,50
SURF & TURF
GAMBA TEMPURA, GEROOKTE RIBEYE, HOISIN
20,50
FUTOMAKI
SUSHIBITE, SPICY TONIJNTARTAAR, 4 ST.
11,00
GUNKAN
NORI, ZALM, ZALMKAVIAAR, SUSHIRIJST, 4 ST.
14,00
NIGIRI ZALM OF NIGIRI TONIJN
SUSHIRIJST MET TOPPING, 4 ST.
11,00
12,00
TATAKI
LICHTGEROOSTERDE TONIJN, GEMBER, SESAM
17,50
TARTE TATIN
ANANAS, KARAMEL, STERANIJS-IJS
11,00
CHOCO BROWNIE
CRÈME VAN GEZOUTEN KARAMEL, CHOCOLADESORBETIJS
11,00
DESSERT VAN DE CHEF
11,00
KAAS
VAN KAASFORT AMSTERDAM
17,50
BONBONS
2,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van LadyPapa is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.