Onder de Linde

Meer informatie

Prinsesselaan 22
1861 EN Bergen


Menukaart van Onder de Linde

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
Gepofte venkel / salsa verde / bloedsinaasappel gel
macadamian noten / schuim van kokos-passievrucht
Mabre eendenlever / seranoham
noten vruchtenbrood / gel appelstroop
16,95
In knoflook gebakken gamba's
oosterse mie / koekje gamba / beurre blanc zongedroogde tomaat
16,95
Vis van de Dag
Verse vis van de afslag
28,50
Gegrilde kalfsrib-eye
krokante polenta / saus bospaddenstoelen
31,50
Aubergine uit de oven
creme aubergine / creme kikkererwten / saus vadouvan
23,50
Menu van de week
47,50 Driegangenmenu (voor / hoofd / nagerecht)
57,50 Viergangenmenu ( voor / tussen / hoofd / nagerecht)
1. Gang Noordzeekrabsalade / sashimi tonijn / appel-ijs / groen curry kokos basilicum dressing of Runderpastrami / kruiden emulsie / krokante buikspek / shiso cress
2. Gang Geroosterde eendenborst / kroketje van de gekonfijte bout / saus Albufera of Gebakken ossenhaas / krokante polenta / truffelsaus of Vis van de Week
3. Gang Frangipane appeltaart / creme kardamom / bol room ijs of bordje verschillende soorten kaas / krokante notenbrood / gel appelstroop (suppl. 3,50)

De bewerkingsstatus van de menukaart van Onder de Linde is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.