De Open Keuken

Meer informatie

Duinwijklaan 35
1943 GA Beverwijk


Menukaart van De Open Keuken

Laatst bijgewerkt op 21.03.2025
Klassiek gesorteerd
Plukbrood boerenwit
4,00
Plukbrood volkoren
4,00
Amber 4st
5,00
Fris blond 4st
Met zuurkool en venkelei kaas
5,00
Hoppen blond 4st
Met gemarineerde kippendijen
5,00
Oesterplateau 6st
Puur
21,00
Oesterplateau 6st
Van de Kopa Grill en gegratineerd met Parmezaanse schuim
24,00
Huisgemarineerde olijven
3,50
Peppadew met roomkaas
4,50
Notenmix van Noix Notenatelier uit Utrecht
4,50
Blini met gerookte zalm
3,50
Blini met gerookte paling
3,50
Charcuterie plateau
Bestaande uit truffelsalami, serranoham en pittige nduja
11,50
Toast Rossini
Ossenhaas met gekarameliseerde eendenlever
10,50
Kleine uiensoep
Met schuim van Parmezaanse kaas
5,00
Wilde gans rilette
Geserveerd met toast en pickles
9,50
Japanse Wagyu beef *****
Voor de echte fijnproevers serveren wij het exclusieve 5 sterren Hida Gyu vlees. De unieke kwaliteit van Hida Gyu vlees is het prachtige marmer met een intens patroon. Deze marmering zorgt ervoor dat de sappen en het aroma in het vlees blijven tijdens de bereiding. Dit resulteert in een heerlijk en mals stuk vlees. Deze malsheid gecombineerd met een fijne en zoete smaak zorgt ervoor dat een stukje van het Hida Gyu vlees smelt op de tong.
75,00
Carpaccio van Wagyu 80 gram
Geserveerd met soja saus, zeezout, en wasabi crunch
38,50
ON THE BONE
4 weken gerijpte Côte de boeuf met een saus van spek en rode wijn per +/- 800 gram
85,00
OFF THE BONE
3 weken gerijpte ossenhaas super mals met een ongeëvenaarde smaak 200 gram
55,00
Uiensoep
Uit de oven met gesmolten kaastopping
8,50
Geroosterde bloemkoolsoep
Met gerookte knoflook, bietschaafje en gerookte paling
9,50
Gerookte kippenril
Met frisse salade van little gem du Parmezaanse kaas, ei en gerookte knoflook mayonaise geserveerd met een crostini
13,50
Steak tartaar
Van ossenhaas met toast van brioche en garnituur van Amsterdams zuur, cornichons en gepocheerd ei
15,50
Spiegel gerookt zalm
Van 'Jongens van de Fant' uit Urk, met een salade van groene asperges en honing mosterd vinaigrette
14,50
Cocktail van Hollandse garnalen en rivierkreeft
In een glas geserveerd, met toast
17,50
Carpaccio
Van ossenhaas, met oude kaas, pijnboompitjes en truffel mayonaise
15,50
Tarte tatin van rode ui en thijm
Afgeblust met balsamico geserveerd met geitenkaas en hazelnoot
12,50
Gegrilde perzik
Frisse salade met burrata en tomaat dille dressing
14,50
Gamba's 3 of 5 gamba's
Uit de Kopa Grill, met verse groenten en kruidenboter, afgeblust met teriyaki saus
18,50
Gamba's 3 of 5 gamba's
Uit de Kopa Grill, met verse groenten en kruidenboter, afgeblust met teriyaki saus
27,50
Gebakken champignons en rode ui
4,50
DOK appelcompote
3,50

veganistisch veganistisch

Haricots verts en wortel
Met suiker en boter gesmoord
4,00
Gepofte krieltjes met cajun knoflooksaus
4,00
Aardappelgratin met kaasschuim
4,00
Frisse salade
Met tomaat, gele ui, komkommer, olijven, pittenmélange en kruidendressing
4,50
DOK zuurkool
3,50

vegetarisch vegetarisch

Verse frieten met mayonaise
4,50
Verse frieten truffel
Met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
5,50
Verse frieten chili
Samengesmolten met Cheddar kaas en crispy chili flakes
5,50
Zeewolf
Gebakken rouleau, met groene asperge en witte wijn saus
25,50
Rode poon
Op de huid gebakken, geserveerd op een venkel dille salade en ravigotte saus
28,50
Lentekip
Langzaam gegaard, +/- 300 gram, gegrid in de Kopa geserveerd met dragon boter
22,50
Seizoen special
Met lavendel gepaarde lamsstoof geserveerd met gegride lamsham en zoete aardappelcrème
23,50
Tournedos
150 gr/200 gr/300 gr Gegrid uit de Kopa Grill naar uw keuze: pepperroomsaus / champignonsaus / rode wijnsaus
29,50
Tournedos
150 gr/200 gr/300 gr Gegrid uit de Kopa Grill naar uw keuze: pepperroomsaus / champignonsaus / rode wijnsaus
34,50
Tournedos
150 gr/200 gr/300 gr Gegrid uit de Kopa Grill naar uw keuze: pepperroomsaus / champignonsaus / rode wijnsaus
47,50
Ierse Rib-eye
200 gr / 300 gr Runder rib-eye van de Kopa Grill met kruidenboter
29,50
Ierse Rib-eye
200 gr / 300 gr Runder rib-eye van de Kopa Grill met kruidenboter
44,50
Cubano
Warme ciabatta, gemaakt van pulled pork, beenham, cheddar kaas, augurk en geserveerd met jalapeno mayonaise
18,50
Slow cooking spareribs
500 gr met honing sambal en geserveerd met
21,00
Slow cooking spareribs
750 gr Afgelakt met honing sambal en geserveerd met
26,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Open Keuken is 21.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.