Bistrôt Chapeau

Meer informatie

Huizerweg 1
1261 AR Blaricum


Menukaart van Bistrôt Chapeau

Laatst bijgewerkt op 03.08.2025
Klassiek gesorteerd
Oester Mignonette (4)
Fine de Claire met rode wijnazijn, sjalot en citroen
18,00
Oester Rockefeller (4)
Fine de Claire gegratineerd met spinazie en knoflook
21,00
Oscietra Caviar 10 gr.
Geserveerd op ijs
29,00
Supplement blini's
crème fraîche, kappertjes, augurk, bieslook, ei, sjalot
9,50
Oeuf Mayonnaise (4)
Hardgekookte eitjes met signatuur mayonaise, croutons, bieslook, spinazie en sla Bekroond door Association de l'Oeuf Mayonnaise
13,50
Oeuf Faberge
Gepocheerd eitje met karamel van sherry, verse truffel en een schuimige saus van foie gras
13,50
Macarons Foie Gras (4)
Macarons met crème van ganzenlever
18,00
Blinis au Saumon (4)
Blini's met gerookte zalm, crème fraîche en bieslook
16,50
Canape avec Anguille (4)
Toast van brioche met gerookte IJsselmeer paling
24,50
Croquettes de Crevettes (4)
Holtkamp garnalenkroketjes met huisgemaakte cocktailsaus
23,50
Escargots
Slakken in kruidenboter met bladerdeegdakjes
19,50
Steak Tartare
Steak Tartare met garnituren
22,50
Foie Gras
Gebakken ganzenlever op brioche met bieslook, perzik, crème van hazelnoot en een saus van rode port
32,50
Artichaut
Artisjokbloem met vinaigrette en Dijonnaise
21,50
Cocktail de Crevettes
Garnalencocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus, tomaat, ei, witlof en kropsla
24,50
Ris de veau
Krokant gebakken kalfszwezerik met knolselderij, spinazie en sauce aux Morilles
26,50
Wijnsuggestie Frankrijk, Loire, Coteaux du Layon, Moulin Touchais, 1991
12,75
Moules Traditionelles
Mosselen gestoofd in bouquet groentes en witte wijn met huisgemaakte knoflook-, cocktail- en mosterdsaus
31,50
Moules Normandie
Mosselen bereid op Normandische wijze in een romige saus met crème fraîche, calvados, witte wijn, sjalot, prei, knoflook en peterselie
32,50
Coud Agneau & Carre d Agneau
Combinatie van gebraden lamsrack en gekonfijte lamsnek met groene asperges, lamsoor, radijs, koolrabi, sinaasappelzeste, aardappelmousseline en eigen jus.
44,50
Pommes Frites Francaises
Handgesneden verse Franse frites met huisgemaakte mayonaise
6,50
Salade Vert
Biologische groene kropsla met verse kruiden en French dressing
6,50
Sole Meuniere
Noordzeetong gebakken in de roomboter met kapperappeltjes. gezouten citroen en Beurre Noisette
54,50
Boeuf Broutade
Langzaam gegaarde rundersukade met tomaat, krieltjes, cornichons, aardappelmousseline, bospeen, zilveruitjes, kapperappeltjes en eigen jus
38,50
Homard Thermidor
Halve kreeft gegratineerd met bechamelsaus, mosterd en Gruyère kaas met wilde spinazie en aardappelmousseline
39,50
Le Tournedos au Poivre
Tournedos gebakken met gekneusde zwarte peper en afgemaakt in een romige saus van peper, sjalot en cognac. Garnituur van snijboon, sperzieboon, kleine uitjes en pommes parisienne
43,50
Coquille St. Jacques
Coquilles St. Jacques met zomertruffel, lamsoor, zeekraal, crème van doperwt, groene asperges, aardappelmousseline en een saus van getoast brioche
41,50
Confit de Canard
Eendenbout gekonfijt in ganzenvet met bieslook, gekarameliseerde witlof, appel, aardappelgratin en eigen jus met Crème de Cassis
38,50
Terrine de Saumon
Huisgemaakte terrine van zalm met Macedoine van doperwt, haricots verts. rettich, aardappel en wortel met boerenyoghurt, peterselie, bieslook en munt
Marbre de Veau
Huisgemaakte marbré van gerookte kalfsborst en gepekelde kalfstong met veldsla en Sauce Gribiche
Rouleaux de Plie Poches
Scholfilet gepocheerd in witte wijn met bieslook, courgette, groene asperge, koolrabi, aardappelmousseline en Sauce Nantua
Canard a Orange
Op de huid gebakken tamme Franse eendenborst met geglaceerde bospeen, sinaasappel, pommes cylindre, gekonfijte sinaasappel zeste en Sauce á l'Orange
Pavlova Tropicale
Luchtig eiwitschuim met passievrucht cremeaux, kiwi, ananas, munt en crème chantilly
3-gangenmenu
49,50
voorgerecht
18,50
hoofdgerecht
31,50
nagerecht
11,50
Creme Brulee
Klassieke crème brûlée
12,50
Coupe Colonel
Citroenijs, citroenzeste en Belvedere wodka
12,50
Les trois Mousses au Chocolat
Huisgemaakte chocolademousse in wit, melk en puur met crème chantilly
14,50
Tarte Tatin Paul Bocuse
Tarte Tatin uit één appel naar receptuur van Paul Bocuse met amandelsabayon, oranjebloesem en vanille-ijs
14,50
Choux au Craquelin
Krokante soesjes gevuld met vanille-ijs en een saus van gezouten karamel
13,50
Chariot de Fromages
Op onze kaaswagen bieden wij een wisselend assortiment prachtige kazen van Bourgondisch Lifestyle aan, maak zelf een mooie keuze of laat je door ons verrassen. De vijf kazen worden geserveerd met toast van brioche en sirop de pommes
19,50
Oeuf Benedict
Gepocheerde eieren, brioche, bacon, sauce hollandaise
15,50
Oeuf Norvegian
Gepocheerde eieren, brioche, zalm, sauce hollandaise
15,50
Oeuf Florentine
Gepocheerde eieren, brioche, spinazie, Mornaysaus
15,50
Vol au Vent
Pastei van bladerdeeg gevuld met huisgemaakte kippenragout
18,50
Salade Nicoise
Gegrilde verse tonijn, kropsla, haricots verts, gepocheerd ei, tomaat, ui, olijf, anjovis, aardappel
19,50
Salade Cesar
Gegrilde kipfilet, romaine sla, Parmezaanse kaas, gepocheerd ei, bacon, bieslook, knoflook toast en ansjovis
19,50
Salade Cherre
Gemengde salade met gegratineerde geitenkaas, peer, lavendel en vinaigrette van frambozenazijn
18,50
Croque Monsieur
In de roomboter gebakken Franse tosti met boeren beenham, gruyère kaas en bechamelsaus
14,50
Croque Madame
In de roomboter gebakken Franse tosti met boeren beenham, gruyère kaas, mornaysaus en een spiegeleitje
14,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistrôt Chapeau is 03.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.