Restaurant De Goede Gooier

Meer informatie

Crailoseweg 151
1261 AA Blaricum


Menukaart van Restaurant De Goede Gooier

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Vlees, vis en vegetarische voorgerechten om mee te starten
Huitres Fines de Claires nr. 2 (per stuk)
Oesters, geserveerd met roggebrood, citroen en sjalot-rode wijnazijn
4,50
Terrine de Foie Gras de Canard
Huisgemaakte terrine van eendenlever met vruchten compôte en brioche toast
19,00
“Goede Gooier Klassieker”
Huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gamba ‘s met kreeftenmayonaise en knapperig kruiden filodeeg
18,00
Carpaccio de Boeuf
Dun gesneden ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas, krokante zilveruitjes en truffelmayonaise (supplement eendenleverkrullen € 6)
15,50
Thon Rouge‍
Geroosterde tonijn met gelei van venkel en dragon, rivierkreeft staartjes, citroen en vinaigrette van Harissa
19,00
Confit de Canard
Salade van gekonfijte eendenbout met eendenlever krullen, witlof, kwartel ei en jus van gebrande hazelnoot
18,50
Végétarien
Gebakken bospaddenstoelen met brioche toast, gepocheerd ei, truffel Pecorino en saus van paprika en tomaat
18,50
Overheerlijke gerechten voor tussendoor
Tom Kha Kai
Thaise kippensoep, Tom Kha Kai met kokos, taugé, koriander en rode peper
16,00
Bisque de Homard et Crabe
Bisque van kreeft met krab, geserveerd met crème fraîche en kaasstengel
17,00
Ris de Veau Braisé‍
Krokant gebakken kalfszwezerik met spinazie, doperwt, geroosterde ui en saus van masala
21,00
Foie Gras de Canard Sauté
Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appel, witlof, gel van appel en saus van Calvados
22,75
Menu du Marché (3, 4 of 5 gangen)
Dagelijks wisselend menu van de chef
48,50
57,50
65,50
Volledig volgens het Vis & Seizoen principe
Filet de Sandre
Gegrilde snoekbaars met risotto, courgette, zeekraal en Beurre Blanc saus
29,50
Dos de Skrei
Gebakken Skrei rugfilet (winter kabeljauw) met pommes Dauphine, andijvie, tomaat en saus van spek en dragon
31,50
Sole Meunière de la Mer du Nord/ Dagprijs
Gebakken verse Noordzeetong, ca. 500 g
Poisson du Jour Selon Arrivage‍
Vis van de dag (afhankelijk van het aanbod van onze leverancier
29,50
Homard Thermidor (half / heel)
Gegratineerde kreeft met linguine, duxelles, spinazie en Parmezaan
33,50
52,50
Coquilles St Jacques
Coquilles met aardappelmousseline, venkel en tomaten confit, saus van saffraan
31,50
Végétarien‍
Vegetarisch hoofdgerecht
25,75

vegetarisch vegetarisch

Seizoensgerechten voor échte vleesliefhebbers
Filet de Boeuf‍
Tournedos geserveerd met groenten van de markt, Bordelaise saus en pommes fondantes (supplement eendenlever € 10)
34,50

vegetarisch vegetarisch

Paleron de Veau
Zacht gegaarde kalfssukade met aardappelmousseline, witlof, spruitjes en jus van truffel
29,50
Suprême de Pintade
Parelhoen suprême gevuld met morilles, romige aardappel, bospeen, bospaddenstoelen en eigen jus
27,50
Dos de cochon Ibérique
Gegrilde Iberico ruglende met Pata Negra, rösti, bloemkool en saus van paprika en komijn
32,50
Bijgerecht
Zuurdesem brood, boter en aïoli (2 pers.) Krokante friet met huisgemaakte mayonaise
3,50
5,00
Een waardige afsluiting van een heerlijk diner
Crème Brulée
Op smaak gemaakt met vanille uit Madagascar en karamel-zeezout roomijs
11,00
Pornstar Fruit de la Passion
Mousse van witte chocolade en passievrucht, merengue en sorbet van passievrucht
11,50
Bombe
Bombe van boerenjongens en pure chocolade met koffie, amandel en amandel roomijs
11,50
Dame Blanche
Traditionele Dame Blanche
11,00
Scroppino
Verfrissend, romig, en verleidelijk
12,50
Grand Dessert
Combinatie van zoetigheden
20,00
Plateau de Fromage (Bourgondisch Lifestyle)
Binnen- en buitenlandse kazen met notenbrood en stroop
17,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Goede Gooier is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.