Restaurant Rust Wat Blaricum

Meer informatie

Schapendrift 79
1261 HP Blaricum


Menukaart van Restaurant Rust Wat Blaricum

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Oester – per stuk
4,50
Sashimi – van zalm, coquilles en tonijn
19,00
Charcuterie – met olijven
18,00
Tweegangenmenu
39,00
Driegangenmenu
49,00
Viergangenmenu
59,00
Vijfgangenmenu
69,00
Twee glazen bijpassende wijnen
15,00
Drie glazen bijpassende wijnen
21,00

vegetarisch vegetarisch

Vier glazen bijpassende wijnen
29,00
Vijf glazen bijpassende wijnen
35,00

vegetarisch vegetarisch

Witvis van de dag – frites - seizoensgroenten
13,00
Mini hamburger – frites - salade
13,00
Bitterballen – frites - salade
12,00
Lasagne – salade
12,00
Escargot – brioche - knoflook - kruidenboter
17,00
Gravad lax – geroosterde biet - dille - karnemelk
18,00
Steak tartare – langoustine – feuille de brick – cornichon
19,00
Terrine maison – van het moment
18,00
Kaas croquette – sjalot – aigre-doux - walnoot
16,00
Crêpe – coquilles crudo – gekarameliseerde prei – hazelnoot
19,00
Parelhoen – risotto – café de paris boter – gerookte aardpeer
18,00
Geroosterde aardappelsoep – comté – orzo – dragon
15,00

vegetarisch vegetarisch

Wilde zeebaars – bouillabaise - venkel - pernod
27,00
Zeeduivel – paling – cavolo nero – geroosterde pompoen
27,00
Gegratineerde kreeft – bechamel – Hollandaise – knoflookolie
36,00
Eendenborst – kersen – bloedworst – winterpeen
29,00
Beef wellington – bourguignon– Parmezaanse kaas – polenta
37,00
Lasagne – wilde paddenstoelen– vin jaune – bieslook
25,00
Frites – rozemarijn – geraspte kaas
7,00
Seizoensgroente – citroenvinaigrette
6,00
Gemengde salade
6,00

vegetarisch vegetarisch

Trifle – meringue – drop – clementine
12,00
Chocolade fondant – hazelnoot – nougatine – crème fraîche
12,00
Pannacotta – gepocheerde peer – honing – rozemarijn
11,00
Kaasplankje – selectie van 4 binnen- en buitenlandse kazen van De Larense wildhandel C. Van De Bor
16,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Rust Wat Blaricum is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.