In het Bonte Varken

Meer informatie

Kerkstraat 92
2411 AG Bodegraven


Menukaart van In het Bonte Varken

Laatst bijgewerkt op 13.03.2025
Klassiek gesorteerd
Stel zelf uw driegangenmenu samen van de voor-, hoofd – en nagerechten
Menuprijs 3-gangen
41,50
Voorgerecht:
12,00
Hoofdgerecht:
25,00
Nagerecht:
10,00
“Surprisemenu”
Bestaande uit 3 gangen € 38,50 of 4 gangen
45,00
Mosselen | Gebakken | Knoflook roomsaus | Crostini
Soep | Van de dag | Wisselend
Carpaccio | Gerookte runder ribeye | Bloemkool piccalilly
Gravad lax | Zalm | Biet | Geitenkaas
Tortelloni | Spinazie | Ricotta | 'Nduja schuim (kan vega)
Salade | Arcadia blauw | Vijg | Appel | Balsamico (vega)
Lamsduo | Rumpsteak | Merguez worstje | Jus van rozemarijn
Vis van de dag | Bijpassende saus
Maiskipfilet suprème | Ras el Hanout | Saus van sinaasappel
Flat iron steak | Biefstuk | Green-egg | Rode wijnjus (+1,50)
Brasvarken | Procureur | Char siu | Langzaam gegaard | Afgelakt
Chili sin carne | Mexicaans | Vegan gehakt
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, aardappelen, salade.
Extra portie:
2,50 klein +
4,00 groot +
Crema Catalana | Sinaasappel | Kaneel roomijs
Kaas | Groene Hart | Chutney | Noten | +
3,00
tip: glas oude port vanaf
10,25
Brownie | Pure chocolade | Kersen | Skyr tonkabonen roomijs
Panna cotta | Karnemelk | Bosvruchten sorebetijs | Frambozen espuma
Cheesecake| Speculoos | Koffie roomijs

De bewerkingsstatus van de menukaart van In het Bonte Varken is 13.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.